Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez xXx_1906 2003-12-26, 6:32 pm

Dobrze ze wśród nas sa tez kobietki które potrafia zalagodzic sytuacje. A te stresy to chyba przez magie tych Swiat :wink:
xXx_1906

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-12-26, 6:54 pm

xXx_1906 napisał(a):
Sosnowiecka część AG napisał(a):
Do goscia co dzwonil do Dorjana jak chcesz wiedziec to wolnych teminow nie ma tam do czerwca. Ale jest szansa ze nam sie uda wynajc ten obiekt wiec niech juz nikt nigdzie nie dzwoni bo to wprowadza zamieszanie a jak sie dowiem ze ktos dzwonil do dorjana i pytal sie o wynajecie hali na turniej kibicow to mu wpierdole - koles nie zajmujesz sie organizacja to po co dzwonisz i wprowadzasz zamieszanie.

I nie piszcie mi co ile kosztuje bo wiem a to nie jest zbyt wazna dla nas organizatorow wiadomosc.

I przestancie z tymi niedzwiedzimi przyslugami - my to organizujemy i odbedzie sie to napewno a jezeli bedziecie wszedzie dzwonic i sie pytac to tylko na przeszkadzacie w negocjacjach o wynajecie obiektu.

Prosze jeszcze raz nie pomagajcie nam jezeli nie prosimy.

A co do wziecia udzialu w turnieju jak mowilem beda pewne warunki ktore nie wszyscy beda mogli spelnic a co bedzie sie wiazalo z tym ze ich druzyna nie bedzie mogla w tym turnieju wystapic. Ale o tym wszystkim dopiero po nowym roku.

I nie irytujcie nas juz wiecej i czytajcie wszystkie posty. Naprawde nie potrzebujemy waszej pomocy a sami potrafimy dzwonic i jezdzic po roznych obiektach i rozmawiac o wynajeci hali z kierownikami tych obiektow. Jak bedziemy potrzebowac pomocy z waszej strony to poprosimy a narazie odpoczywajcie bo sa swieta i czytajcie uwaznei to co jest napisane.

Jezu ja sie już boje bo też dzwoniłem chciałem zagrać z kolegami i nie wiem co teraz chyba nie będę już grał w piłkę bo nie wolno dzwonić. Pozdro dla normalnych :D

Ja tezpozdrawiam normalnych a szczególnie tych którzy poza umiejętnością czytania nabyli też umiejętność rozumienia tego co czytają.

We wcześniejszym poście umieściłem informację że nie potrzebujemy wiedzieć ile dany obiekt kosztuje a jak już konkretnie musiałeś pisać o tym to mogłeś założyć nowy temat na forum a nie nabijać posty pisząc nie potrzebne informacje w tym temacie. Nie interesuje mnie to że chcesz pograć z kolegami twoja sprawy tylko po co piszesz o tym w temacie o turnieju kibiców.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez kobialka 2003-12-26, 8:28 pm

ehh wyszyscy jestescie jacys zestresowani.....tylko po co? niech Ci co zajmuja sie oragizowaniem turnieju robia swoje a inni niech zajma sie swoimi sprawami.....wtedy bedzie oki....
a do sosnowiecka czesc Ag wyluzuj troszke z tym obrazaniem ludzi.....nie czas, nie pora i nie miejsce.....
pozdro dla wszytskich
kobialka

Postprzez Amba 2003-12-26, 10:10 pm

k***a az sie boje tam przyjechac bo jeszcze wszytko na ambe zrzuca i bede mial pstryczka wnos. a tak na powaznie to trzymam kciuki ze dobrze to zaltwwicie i bez zbednych przygod ten turniej sie odbedzie, i bez cisnien chlopaczyny i dziewczeta pzdr.
Amba
Warsaw Fans

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-12-29, 3:42 pm

DO wszystkich zainteresowanych turniejem. Turniej się odbędzie. Informacje na ten temat zostaną zamieszczone jutro.
Adventure Group

Postprzez amstat 2003-12-29, 11:18 pm

heheheheh przejebany koles....
amstat
Fanatyk

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-12-29, 11:21 pm

amstat napisał(a):heheheheh przejebany koles....

No szczególnie że cie znam a ty mojego brata.
Adventure Group

Postprzez amstat 2003-12-30, 9:48 am

ojojoj i co mam teraz wlaczyc mysleniowke ? straszne
amstat
Fanatyk

Postprzez Ader 2003-12-30, 4:05 pm

[quote"Sosnowiecka część AG"]Liczba zawodników w drużynie od 8 do 10 osób. Zawodnicy nie mogą mieć mniej niż 16 lat[/quote]
To jest dyskryminacja wiekowa :!:

:wink:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-01-01, 10:05 pm

Hm Sos. Cz. AG pytanko a jakies wzmainki odnosnie kobiet?? Sorry za pytanie ale...?
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez Puzon 2004-01-02, 1:09 am

Odpowiem pytaniem na pytaniie: Czy dziunki mozecie stworzyc druzynke?? :D :D
Puzon
Adventure Group

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-01-02, 12:00 pm

Hyhyhy moze w nastepnym turnieju utworzy sie jakas ULTRAS kobiet :lol: :lol: wiec zobaczymy ;-)
A tak nawiasem mowiac chodzilo mi o to ze ja jestem w PK i czy dalo by rase zebym zagrala ;]?? Pytanie z grzecznosci ;]
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-01-02, 1:05 pm

CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):Hyhyhy moze w nastepnym turnieju utworzy sie jakas ULTRAS kobiet :lol: :lol: wiec zobaczymy ;-)
A tak nawiasem mowiac chodzilo mi o to ze ja jestem w PK i czy dalo by rase zebym zagrala ;]?? Pytanie z grzecznosci ;]

Jak tylko będą chcieli cię w drużynie i nie boisz się że może przydarzyć ci się jakaś kontuzja, no i oczywiście spełnisz warunki regulaminu to nie widzę żadnych przeszkód.
Adventure Group

Postprzez lukes 2004-01-02, 2:18 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):no i oczywiście spełnisz warunki regulaminu to nie widzę żadnych przeszkód.

ja tylko z taką jedną kwestią: kiedy będzie ten regulamin, bo nie wiem czy spełniam wszystkie warunki, a chciałem trochę potrenować przed turniejem :lol: tylko nie krzycz na mnie za bardzo :P
lukes
no spin

Postprzez Kamilsts 2004-01-02, 2:21 pm

Regulamin już jest dobrze popatrz :_)
Kamilsts

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice