FB 03

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

FB 03

Postprzez Garbaty 2003-03-07, 4:36 pm

Jestem pełen uznaia do waszej grupy chwała wam za to co robicie i miejmy nadziej robić będziecie. Denerwuję mnie tylko jedno,niektórzy z waszych członków bardzo szybko się wylansowali i teraz mają zbyt wysokie mniemanie o sobie,napisze prosto kozaczą.
A prawda jest taka że większą połowe z was widziałem poraz pierwszy w życiu,jeździcie wogóle na wyjazdy? Jakoś was nie widziałem?
Może 3-4 osoby znam z meczów wyjazdowych chociaż oni także nie mają prawa do wywyższania się.
POZDRAWIAM
G
Garbaty

Postprzez Puzon 2003-03-07, 5:46 pm

Calkowita racja Garbaty.Mialem zamiar zalozyc podobny temat.Chwala Wam za to co robicie ale za krotko zwiazani jestescie w sposob aktywny z Zaglebiem by jak to napisal moj poprzednik kozaczyc.
Puzon
Adventure Group

Postprzez _sZaDi_ 2003-03-07, 9:10 pm

heh czy ja kozacze? jak tak to jestem mega kozak...zgodze sie w sumie ze polowy na oczy nie widzialem w zyciu...na meczu,ale ogolnie ekipka spoko melanżowa...heh ale mozecie to powiedziec na zywo a nie psuc renomy...pzdr
_sZaDi_

Postprzez MuMiN 2003-03-07, 9:26 pm

Witam. Temat ten może dotyczyc i mnie wiec pytam otwarcie i z "grubej rury" - napiszcie jakie to osoby!. Pozdrawiam
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez Kamilsts 2003-03-07, 9:58 pm

MuMiN napisał(a):Witam. Temat ten może dotyczyc i mnie wiec pytam otwarcie i z "grubej rury" - napiszcie jakie to osoby!. Pozdrawiam

Przyłączam się do pytania .
Kamilsts

FB'03

Postprzez ^m@rcin^ 2003-03-07, 10:09 pm

Ja mam juz sporo wyjazdow jezdze juz od 98 roku :) Mile wspominam 1 wyjazd na Janine do libiaza :) A wogole to spoko ze ktos nas zauwazyl :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Kamilsts 2003-03-07, 10:18 pm

A ja byłem na wyjeździe Zagłębia na Niwce !!!!!!! :-) zaskoczenie co?
Pamiętam piękny mecz !! To był Puchar Polski !
A tak pozatym to nigdy niebyłem na meczach Zagłębia :-)
A tak poważnie to Ja też nie znam wszystkich osób i nie widziałem ich na wyjeździe żadnym ( taki Szadi ? kto to wogóle jest? czy On należy do grupy? Ja go nawet nie widziałem w Sosnowcu na meczu :-) ) Ale napewno teraz to się zmieni :-)
Kamilsts

Postprzez Wojna 2003-03-07, 11:22 pm

Narazie z mojego punktu widzenia nie zauwazyłem w grupie osoby co by w jakis sposób kozaczyła tym ze jest w Fb.Raczej nie ma u nas osób typu el kozakko.Jak bys mógł to podaj konkretny przykład,kto i w jaki sposób cie drazni :lol: Moze cos sie poradzi :D

FB'03
Wojna

FB 03-Mumin

Postprzez Garbaty 2003-03-07, 11:35 pm

No Mumin Ciebie się to raczej nie dotyczy,choć wydaje mi się że masz najwięcej do powiedzenia znasz swoje miejsce w szergu.Nie chodzi tu o jakąś sztuczną klasyfikację,ale normalne zachowanie.
Pozatym akurat ty chyba sam dobrze wiesz że z Zagłębiem związany jesteś nie od dziś i zdążyłeś objechać niejeden stadion.
Dobra dość tych pochwał,no czasem mógłbyś być bardziej życzliwy i miły.
Wydaje mi się że jesteś odpowiednią osobą na odpowiednim miejscu,
życzę dalszego zangażowania.
G
Garbaty

Postprzez krzywy 2003-03-07, 11:43 pm

elo ! kazdy robi cos za co jest odpowiedzialny!!! moze niektorzy dopiero zaczynaja swoje prwdziwe zaglebiowskie zycie w FB ale nie wydaje mi sie by zbytnio kozaczyli... problemem staja sie tu rowniez pozerzy ktorych wiem ze troche jest !!! nie naleza oni do grupy a byli na meczu i chwala sie ze co to oni nie sa !!! JEBAC POZEROW !!! pozdro dla normalnych !!! :lol:
krzywy

Postprzez MuMiN 2003-03-08, 10:17 am

G. dobrze to ująłeś "No Mumin Ciebie się to raczej nie dotyczy, choć wydaje mi się że masz najwięcej do powiedzenia znasz swoje miejsce w szeregu"

Dzisiaj będzie krótko a konkretnie to co chciałbym tutaj napisać:
- Fakt na Zagłębie trochę się już jeździ, choć wiadomo jakie były wyjazdy 3-4 lata temu
- Swoje miejsce w szeregu znam bardzo dobrze, wiem co mogę robić a czego nie powinienem, nie mieszam się w sprawy które mnie nie dotyczą bądź nie interesują (sprawy chuliganki itp.). Jestem jeszcze zbyt młodym fanem, lecz swoją działalnością chce dać przykład innym, żeby nie sugerowali się wiekiem i pokonali tą barierę. Każdy wie jak to ciężko podejść i zagadać.
- Co do tego że mam "coś"do powiedzenia ? no powiedzmy że tak ale tylko jeżeli chodzi o ULTRAS w inne "kultury"życia kibicowskiego się nie mieszam, bo to nie moja sprawa
- Innym aspektem jest hobby które "uprawiam" Wiadomym jest że prowadzenia jednego z najlepszych serwisów w Polsce o wiadomej tematyce, przynosi jakieś tam "rozpoznanie" niestety ta "popularność"(choć to za duże słowo) coraz częściej obraca się przeciwko mnie, kilka osób z chuliganki wie o co chodzi, i niestety później to ja mam problemy, o rzeczy których nie robiłem, a co ważniejsze nie wiedziałem, choć muszę tutaj napisać że mam wielu znajomych w całej Polsce, lecz to także tyczy się działalności dziennikarskiej.
- "Pyzatym akurat ty chyba sam dobrze wiesz że z Zagłębiem związany jesteś nie od dziś i zdążyłeś objechać niejeden stadion" odpowiedź na ten cytat znajduje się wyżej, ja mam spokój w domu i rodzina przychylnie patrzy na moje hobby dlatego już od najmłodszych lat jeździło się po Polsce, wątpię żeby ktoś w moim wieku miał więcej wyjazdów ode mnie, choć tak jak pisałem wyżej, wyjazdy 3-4 lata temu to wyjazdy typu Czeladź, czy Katowice, a jeden z najdalszych w tamtych czasach to Zawiercie, i wszystkim dobrze znany najazd na to miasto
- "Dobra dość tych pochwał, no czasem mógłbyś być bardziej życzliwy i miły" tutaj nie wiem dokładnie o jakie zdarzenie chodzi. Chodzi o zachowanie normalnie, czy w wirtualnej rzeczywistości ? już dawno wyszedłem z założenia że na tematy które mnie nie interesują lub bezpośrednio mnie nie dotyczą się nie wypowiadam, bo dla mnie wypowiedź powinna mieć sens, i powinna być uwarunkowana jakimiś powodami.

Ps. Niestety nie wiem kim jesteś, choć sądząc po twojej opinii także trochę zwiedziłeś, i znamy się (pewnie z widzenia, wyjazdów itp.) nie od dziś. (G. Jeżeli możesz to proszę o kontakt: wiadomością prywatną, gg (2520993) lub mailem: mumin@boo.pl

PS1. Puzon napisał - "Całkowita racja Garbaty. Miałem zamiar założyć podobny temat. Chwała Wam za to co robicie ale za krotko związani jesteście w sposób aktywny z Zagłębiem by jak to napisał mój poprzednik kozaczyć" czekam na twoją odpowiedź o kogo dokładnie chodziło.

Serdecznie Pozdrawiam.

----------------------------
"... Czym jest dusza? - jest to wielki statek flagowy,
który przemierza szlaki, trudne i łatwe do przeżycia,
a ja czyli moja osobowość, jest jedną z małych udek,
płynących za tym statkiem. ... "

- Peel Motyff - Cisza
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez Puzon 2003-03-08, 2:17 pm

Zeczywiscie ten watek nie dotyczyl Ciebie.Jestes jedyna osoba z tej grupy ktora, ja przynajmniej, znam z widzenia od dluzszego czasu.[/list]
Puzon
Adventure Group

FB

Postprzez ^m@rcin^ 2003-03-08, 2:29 pm

Puzon napisał(a):Zeczywiscie ten watek nie dotyczyl Ciebie.Jestes jedyna osoba z tej grupy ktora, ja przynajmniej, znam z widzenia od dluzszego czasu.[/list]

Puzon mnie napewno tez znasz z widzenia bo jestem z Pogoni i ja ciebie znam :) z wyjazdow :)

Ps.przydalo by sie zeby POGON zrobila jakas flage !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Wojna 2003-03-08, 3:40 pm

Nie jestem tu najstarszy wiekiem ale zaliczyłem juz w zyciu pare ciekawych wyjazdów:D I od 3 lat starałem sie byc na kazdym meczu u siebie.Osobiscie tez miałem takie wrazenie,ze tylko co poniektórzy z grupy gdzies jezdzili,teraz wiem ze nie było mylniejszej mysli bo z tego co wiem kazdy z nas ma zaliczone wyjazdy,jedni dalej drudzy blizej ale kazdy gdzies jezdził.Moze jest pare wyjatków .ON DG pozdrawiam :lol:
Wojna

Postprzez Kamilsts 2003-03-08, 9:47 pm

Ja zacząłem jeżdzić na mecze Zagłębia od początku sezonu w którym awansowali do 2 ligi.(Plus jeden mecz jeszcze w 1 Lidze z Górnikiem 0-2 ale pamiętam z niego niewiele bo byłęm jeszcze malutki :-) ) Napewno nie jest to długo ale od tamtego czasu nie byłem może na 3 meczach u siebie. Jeśli chodzi o wyjazdy to gdy tylko mogę staram sie jechać , ale nie zawsze jest możliwość takiego wyjazdu. Ale Śląsk zwiedziłem już cały praktycznie:-) teraz pora również na dalsze wyjazdy.
Kamilsts

Następna strona

Powrót do Kibice