Wrócę do Bełchatowa na przekór wszystkiemu życzę im żeby się utrzymali ( za tą ambicję ) . Zagłębiu tez kibicuje z taką samą pasją jak Ty. Kibicuje by byli w "6" a tu kolega chyba by byli tuż za nią

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
slawekchicago napisał(a):Wyraziłem Mój Szanowny Kolego Auguscie swoją opinię. Nie widzę poza może 2-3 piłkarzami tych , którzy dadzą w EX radę na 100% , ale tak samo nie widzę przez następne 3-4 lata byśmy takim składem awansowali. Wiec tylko pozwoliłem sobie zaznaczyć że jeśli jest szansa to walczmy. Tym razem może "prezes" pójdzie po rozum do głowy i wzmocni drużynę odrazu ( no tak ale jest Kucyk od transferów) . Wielu z Nas uważa że w zeszłym sezonie jakbyśmy grali kadrą z wiosny to byśmy się utrzymali.
Wrócę do Bełchatowa na przekór wszystkiemu życzę im żeby się utrzymali ( za tą ambicję ) . Zagłębiu tez kibicuje z taką samą pasją jak Ty. Kibicuje by byli w "6" a tu kolega chyba by byli tuż za nią
Gramy z kibicami. Pierwszeństwo mają karnetowicze!
Mecz z Odrą Opole (piątek, godz. 20:10) odbędzie się z udziałem publiczności. Zagłębie Sosnowiec po przedstawieniu stosownej dokumentacji otrzymało zgodę PZPN-u na organizację spotkań z kibicami.
Kibice będą wpuszczani na Stadion Ludowy z uwzględnieniem podziału na strefy izolacji przy zachowaniu szczególnego reżimu sanitarnego. Dopuszczalna liczba widzów: 25 procent pojemności stadionu.
Pierwszeństwo odbioru darmowych wejściówek będą mieli kibice posiadający ważne karnety na rundę wiosenną sezonu 2019/20. Odbiór wejściówek odbywać się będzie tylko i wyłącznie drogą elektroniczną za pośrednictwem platformy internetowej: https://bilety.zaglebie.eu/
Wejściówki będą w formie biletu do samodzielnego wydruku. Liczba darmowych wejściówek jest ograniczona, nie może ona przekroczyć 25 procent pojemności stadionu. W tej sytuacji proponujemy pospieszyć się z logowaniem na platformę i wydrukiem biletów, ponieważ liczba zakupionych karnetów na rundę wiosenną sezonu 2019/20 przewyższa 25 procent pojemności Stadionu Ludowego.
Wspomniana liczba 25 procent dostępnych miejsc na stadionie oraz dystrybucja biletów tylko i wyłącznie za pośrednictwem platformy internetowej, jest podyktowana wyłącznie przepisami wprowadzonymi przez PZPN.
Start akcji przekazywania darmowych wejściówek za pośrednictwem platformy internetowej https://bilety.zaglebie.eu/ w środę 24 czerwca o godz. 15:00.
Adam1906 napisał(a): Dopuszczalna liczba widzów: 25 procent pojemności stadionu.
August napisał(a): Jeszcze przy tym jedna dygresja. Ni mniej ni więcej na początku sezonu na naszym forum jako głównego kandydata do spadku spośród beniaminków wskazywano Raków natomiast ŁKS miał spokojnie się utrzymać. Bo własny stadiom, większa tradycja itd...
bolo73 napisał(a):August napisał(a): Jeszcze przy tym jedna dygresja. Ni mniej ni więcej na początku sezonu na naszym forum jako głównego kandydata do spadku spośród beniaminków wskazywano Raków natomiast ŁKS miał spokojnie się utrzymać. Bo własny stadiom, większa tradycja itd...
Tak tak pamiętam bo sam pisałem na początku sezonu, że Raków wg mnie spoko się utrzyma na co pewna osoba której nicku nie pamiętam oponowała, że nie ma szans na to bo są słabi i dodatkowo wszystkie mecze na wyjazdach zagrają. Nawet chciał się zakładać o dobrą whisky bodajże. Szacun dla Rakowa za to że bez gwiazd i wielkiej kasy potrafili zrobić to co zrobili.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):teraz Ten Pan o którym tutaj piszecie NIGDY nie był i nie jestneutralny w stosunku do Zagłębia Sosnowiec koniec kropka Amen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników