przez Adamek182 2020-06-18, 4:37 pm
Rozumiem obawy, ale liga 1 nie jest liga ktora by stawiala mega wysoko poprzeczke. Sezon wyglada na to ze jest spisany na straty. Smierdzi mk tu klimatem "mamy zajac 7 miejsce" wiec czas na eksperymenty jest. Analizujac sama gre obronna w tym ustawieniu a w grze jaka mamy do tej pory to mamy dwoch obroncow, i dwoch bocznych z czego jeden nie jest obronca, a drugi gra na nie swojen pozycji. Czyli z 4 obroncow takich prawdziwych mamy dwoch. No, niech bedzie 2iPół. Grajac z wahadlowymi dalej mamy sredniej jakosci bocznych obroncow ale do, tak jak napisales "czyszczenia" w srodku mamy 3 graczy. Ktorzy poza wzrostem maja tez niezla szybkosc. Polczak moze nie ale to by mial byc nasz czysciciel. A do scigania sie sa Łopata i Radkowski. Oczywiscie jak wyłączeni zostaliby Nawotka z Seedorfem. Na moje oko jezeli tylko wahadlowi dali by rade to bardziej zyskujemy niz tracimy w obronie. No i zgadzam sie ze trzeba to trenowac miesiacami zanim zacznie to funkcjonowac jak nalezy ale wydaje mi sie ze ten sezon zostal juz dla nas rozstrzygniety. Ja w pierwsza 6 juz nie licze.