Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2003-12-24, 11:14 am

hyhy a czy moja malutka ciekawość może zapytać co to za goście ;-)?
Może łowcy taLentów i się załapię ;] lol hyhy ;]
No okim zartuje i ejszcze arz kochani WESOŁYCH ŚWIĄT :-)
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez .:Scooby:. 2003-12-24, 5:25 pm

Hmmm... ja tesh moze cos dopowiem(podpowiem): :D

1. Hala kolo Doriana raczej odpada, bo dzwoniac tam dowiedzialem sie, ze najbliższe wolne terminy są dopiero w..... marcu :shock:

2. Mozna wynajac hale na Środuli w szkole z armatą :? (niestety nie wiem jaki jest jej numer, ale wszyscy chyba wiedza o ktora chodzi) - koszt jej wynajecia na 1h to 50 zł. Hala jest bardzo dobrze oswietlona i jest bardzo duza (dlugosc i szerokosc boiska identyczna jak na Dorianie) -jedynym mankamentem jest brak trybun!!! Na Niwce sa trybuny, ale jezeli tam sie nie uda to może można by spróbowac tu...??

Pomysl z turniejejem jest trafny, dlatego zycze powodzenia w jego realizacji!!!

Ps. Ja tylko wyrażam swoje zdanie - wiec nie złośćcie sie!!! :lol:
.:Scooby:.

Postprzez Amba 2003-12-24, 5:39 pm

Fajnie ze cos takiego znowu powstaje, bede tam na 90% 8)
Amba
Warsaw Fans

Postprzez Gość 2003-12-24, 7:48 pm

Jesli chodzi o hale na Sroduli to jest w szkole podstawowej nr 42 (moja dawna szkola). Sala bardzo dobra jesli chodzi o szerokosci, dlugosci i wysokosc, oswietlenie bardzo dobre,bramki z siatkami, minus jest taki ze brak trybun(na c*** tybuny), ale sa wneki gdzie mozna przebywac jest ok 6 szatni tak bylo jak ja chodzilem do podstawowki... Jak bedzie jakas potrzeba moge sie czegosc dowiedziec na temat wynajecia ! pozdrawiam
Gość

re Thomi

Postprzez piknik fans 2003-12-24, 8:15 pm

Trybuny są potrzebne, bo nie wszyscy mogą wziąść udział w turnieju....ale jest dużo osób które by chciały ten turniej zobaczyć :!:
piknik fans

Postprzez PawełK 2003-12-24, 8:37 pm

WOJTEK napisał(a):
PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):Wiec jak wcześniej - Środula sie zgłasza
NIE ZAUWAŻYŁEŚ ,ŻE NIE MOŻNA JESZCZE ZGŁASZAĆ DRUŻYN???

Za duzo alkoholu :wink:
Pozdro!
PawełK
pyszałek

Postprzez warchlak 2003-12-24, 8:39 pm

równiez moge wam dopowiedziec że bardzo duża jest hala w LO im.B.Prusa.spokojnie można by tam grac po 6 zawodników.niestety również nie ma trybun ale jest gdzie siedzieć.bramki równiez są.
warchlak
Prowokator

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-12-25, 10:08 am

Jeszcze raz i ostatni napisze po co k***a gdziekolwiek dzwonicie i czego kolwiek sie dowiadujecie. Turniej nie bedzie przez was załatwiany i jeżeli byśmy jako organizatory potrzebowali waszej pomocy to nie martwcie sie nie omieszkalibyśmy spytać.

Jeszcze raz do tych co nie potrafią czytać nie zajmujcie sie tym co nie trzeba i nie wprowadzajcie nie potrzebnego zamieszania. Turnieju nie będzie w zadnej szkole na sroduli ani w zadnym Prusie.

Do goscia co dzwonil do Dorjana jak chcesz wiedziec to wolnych teminow nie ma tam do czerwca. Ale jest szansa ze nam sie uda wynajc ten obiekt wiec niech juz nikt nigdzie nie dzwoni bo to wprowadza zamieszanie a jak sie dowiem ze ktos dzwonil do dorjana i pytal sie o wynajecie hali na turniej kibicow to mu wpierdole - koles nie zajmujesz sie organizacja to po co dzwonisz i wprowadzasz zamieszanie.

I nie piszcie mi co ile kosztuje bo wiem a to nie jest zbyt wazna dla nas organizatorow wiadomosc.

I przestancie z tymi niedzwiedzimi przyslugami - my to organizujemy i odbedzie sie to napewno a jezeli bedziecie wszedzie dzwonic i sie pytac to tylko na przeszkadzacie w negocjacjach o wynajecie obiektu.

Prosze jeszcze raz nie pomagajcie nam jezeli nie prosimy.

A co do wziecia udzialu w turnieju jak mowilem beda pewne warunki ktore nie wszyscy beda mogli spelnic a co bedzie sie wiazalo z tym ze ich druzyna nie bedzie mogla w tym turnieju wystapic. Ale o tym wszystkim dopiero po nowym roku.

I nie irytujcie nas juz wiecej i czytajcie wszystkie posty. Naprawde nie potrzebujemy waszej pomocy a sami potrafimy dzwonic i jezdzic po roznych obiektach i rozmawiac o wynajeci hali z kierownikami tych obiektow. Jak bedziemy potrzebowac pomocy z waszej strony to poprosimy a narazie odpoczywajcie bo sa swieta i czytajcie uwaznei to co jest napisane.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez amstat 2003-12-25, 10:45 am

Sosnowiecka część AG napisał(a):Do goscia co dzwonil do Dorjana jak chcesz wiedziec to wolnych teminow
I nie irytujcie nas juz wiecej i czytajcie wszystkie posty. Naprawde nie potrzebujemy waszej pomocy a sami potrafimy dzwonic i jezdzic po roznych obiektach i rozmawiac o wynajeci hali z kierownikami tych obiektow. Jak bedziemy potrzebowac pomocy z waszej strony to poprosimy a narazie odpoczywajcie bo sa swieta i czytajcie uwaznei to co jest napisane.

Ja zadzwonie i co tez mi wpierdolisz.... ?? Straszysz wogole ??
amstat
Fanatyk

Postprzez .:Scooby:. 2003-12-25, 11:51 am

Sosnowiecka część AG napisał(a):Jeszcze raz i ostatni napisze po co k***a gdziekolwiek dzwonicie i czego kolwiek sie dowiadujecie. Turniej nie bedzie przez was załatwiany i jeżeli byśmy jako organizatory potrzebowali waszej pomocy to nie martwcie sie nie omieszkalibyśmy spytać.

Jeszcze raz do tych co nie potrafią czytać nie zajmujcie sie tym co nie trzeba i nie wprowadzajcie nie potrzebnego zamieszania. Turnieju nie będzie w zadnej szkole na sroduli ani w zadnym Prusie.

Do goscia co dzwonil do Dorjana jak chcesz wiedziec to wolnych teminow nie ma tam do czerwca. Ale jest szansa ze nam sie uda wynajc ten obiekt wiec niech juz nikt nigdzie nie dzwoni bo to wprowadza zamieszanie a jak sie dowiem ze ktos dzwonil do dorjana i pytal sie o wynajecie hali na turniej kibicow to mu wpierdole - koles nie zajmujesz sie organizacja to po co dzwonisz i wprowadzasz zamieszanie.

Stary - daj se luz!!! Ludzie chca Ci pomóc, coś podpowiedziec a Ty sie od razu wqrwiasz!!! A jezeli chodzi o dzwonienie, to dzwonilem bo chcialem wynajac sale dla siebie i zagrac tam z kumplami!!! A jezeli troche pomyslisz to moze trafi sie na forum ktoś kto ma znaiomosc w jakiejs hali i bedzie wam mógł pomóc ja załatwić!!! Ja zycze Wam powodzenia!!! Jestem dobrej mysli i wierze w Was (Ciebie)!!! Pozdro
.:Scooby:.

Postprzez piknik fans 2003-12-25, 12:41 pm

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

ja się już nic nie odzywam bo jeszcze mnie wywiożą gdzieś i po co mi to przed nowym rokiem :wink:
piknik fans

Postprzez jasju 2003-12-25, 1:21 pm

Dostrzegam tutaj swiateczny stres :shock: :shock: :? :lol: :lol: :lol:
jasju
Niwka Fans

Postprzez xXx_1906 2003-12-25, 2:23 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):

I nie piszcie mi co ile kosztuje bo wiem a to nie jest zbyt wazna dla nas organizatorow wiadomosc.

I przestancie z tymi niedzwiedzimi przyslugami - my to organizujemy i odbedzie sie to napewno a jezeli bedziecie wszedzie dzwonic i sie pytac to tylko na przeszkadzacie w negocjacjach o wynajecie obiektu.

A co do wziecia udzialu w turnieju jak mowilem beda pewne warunki ktore nie wszyscy beda mogli spelnic a co bedzie sie wiazalo z tym ze ich druzyna nie bedzie mogla w tym turnieju wystapic. Ale o tym wszystkim dopiero po nowym roku.

Jezu ja sie już boje bo też dzwoniłem chciałem zagrać z kolegami i nie wiem co teraz chyba nie będę już grał w piłkę bo nie wolno dzwonić. Pozdro dla normalnych :D
xXx_1906

Postprzez warchlak 2003-12-25, 6:43 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):Jeszcze raz i ostatni napisze po co k***a gdziekolwiek dzwonicie i czego kolwiek sie dowiadujecie. Turniej nie bedzie przez was załatwiany i jeżeli byśmy jako organizatory potrzebowali waszej pomocy to nie martwcie sie nie omieszkalibyśmy spytać.

nie stresuj sie tak stary :!: :twisted:
warchlak
Prowokator

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2003-12-25, 11:13 pm

mÓj pomysł zero stresu PANOWIE...!! Zostawcie robote AG oni sie spsizą na... browarka myślę...i najlepeij sie nie odzywać, nie przeszkadzać...;]
Dowiemy się wszystkiego po kolejii...apetyt rośnie w miare jedzenia ;]
ZERO STRESU...;] Buziaczki ;]
Pozdro...;] I nie robić szumu na FORUM MÓWIE TO JA STRAŻNIK TEXASU (ALBO NIWKI) jak kto woli ;-)
CzArNe*KoRoNkOvE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice