Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Straszą nas nowymi trenerami w Arce i Wiśle . Czy ja wiem czy jest czego się bać . Waldek zaczął dobrze ale potem było bardzo nędznie . Legia z Lechem wygrali pierwsze mecze ale Lech zdążył już przegrać w kiepskim stylu a Legia nie wiadomo jak pokaże się w Zabrzu . Arka z Wisłą może i ciut będzie grać lepiej ale nie spodziewam się rewelacji . My martwmy się o nas . Gramy całkiem dobrze jak na piłkarzy których mamy . A jak kibice udziela im mocnego wsparcia to się utrzymamy .
Dziury w składzie da się załatać . W obronie zagramy Heinloth , Mygas , Cichocki , Mraz . Pawłowskiego zastąpi Możdżeń bo jest lepszy od Nowaka . Jeśli będzie tylko jeden napastnik to Ryndak eksperymentalnie zagra defensywnego pomocnika a może się wymieniać z Nawotką . Przez tydzień jak będą trenować w tym ustawieniu to damy radę . Wszyscy odpoczną a Udovicic strzeli gola .
novack napisał(a):Tomcjo napisał(a):Straszą nas nowymi trenerami w Arce i Wiśle . Czy ja wiem czy jest czego się bać . Waldek zaczął dobrze ale potem było bardzo nędznie . Legia z Lechem wygrali pierwsze mecze ale Lech zdążył już przegrać w kiepskim stylu a Legia nie wiadomo jak pokaże się w Zabrzu . Arka z Wisłą może i ciut będzie grać lepiej ale nie spodziewam się rewelacji . My martwmy się o nas . Gramy całkiem dobrze jak na piłkarzy których mamy . A jak kibice udziela im mocnego wsparcia to się utrzymamy .
Dziury w składzie da się załatać . W obronie zagramy Heinloth , Mygas , Cichocki , Mraz . Pawłowskiego zastąpi Możdżeń bo jest lepszy od Nowaka . Jeśli będzie tylko jeden napastnik to Ryndak eksperymentalnie zagra defensywnego pomocnika a może się wymieniać z Nawotką . Przez tydzień jak będą trenować w tym ustawieniu to damy radę . Wszyscy odpoczną a Udovicic strzeli gola .
Pawłowskiego powinien zstąpić Nowak (jeśli zdrowie pozwoli) bo też jest ofensywnym pomocnikiem, Możdżeń zagra defensywnego, bo Nowak na tej pozycji zawsze był słaby. Mygasa na środku obrony z jego temperamentem jakoś nie widzę, zresztą byłoby to ze szkodą dla gry ofensywnej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników