wojtaszko napisał(a):Uchyl choć trochę tajemnicy bo spać nie bede
Nie znam nazwisk (jeszcze

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
wojtaszko napisał(a):Uchyl choć trochę tajemnicy bo spać nie bede
Adam1906 napisał(a):wojtaszko napisał(a):Uchyl choć trochę tajemnicy bo spać nie bede
Nie znam nazwisk (jeszcze). Obiło mi się o uszy, że Lechia chce kontrakt wymienny: Michalak za Wrzesińskiego.
August napisał(a):Adam1906 napisał(a):wojtaszko napisał(a):Uchyl choć trochę tajemnicy bo spać nie bede
Nie znam nazwisk (jeszcze). Obiło mi się o uszy, że Lechia chce kontrakt wymienny: Michalak za Wrzesińskiego.
Ale trafiłem. Chyba w zagram w lotto
slawekchicago napisał(a):Django a teraz podaj minuty na boisku .
django napisał(a):nie wiem skąd Wasze przekonanie, że Michalak jest w tym momencie od niego lepszy.
django napisał(a):slawekchicago napisał(a):Django a teraz podaj minuty na boisku .
Zobacz, że we wszystkich meczach, w których dostał szansę od początku był pierwszym do zmiany. Skąd zatem przekonanie, że to zamiana na plus?
slawekchicago napisał(a):Bo Wrzesiu chcial/chce odejsc - to juz info z klubu
django napisał(a):Lechia oddaje nam swojego rezerwowego za naszego nstatystycznie najlepszego zawodnika. Odpowiedzcie sobie dla kogo to jest lepszy dil i czy nie lepiej zamiast barteru byłoby sprzedać Wrzesińskiego za konkretne pieniądze i przeznaczyć je na piłkarza będącego aktualnie w lepszej dyspozycji.
django napisał(a):Dlatego nie rozumiem jak ktoś może mu pozwolić na stawianie ultimatum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników