Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez novack 2019-01-10, 2:41 pm

Jędrych w odchodzących.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2019-01-10, 2:59 pm

achter napisał(a):http://www.90minut.pl/news/292/news2927052-Dejan-Vokic-odszedl-z-Zaglebia-Sosnowiec.html
a tyle mieliśmy zarobić na nim :lol:

Miał być taki perspektywiczny.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez wojtaszko 2019-01-10, 3:02 pm

August napisał(a):
achter napisał(a):http://www.90minut.pl/news/292/news2927052-Dejan-Vokic-odszedl-z-Zaglebia-Sosnowiec.html

Miał być taki perspektywiczny.

Bo tu nie on był perspektywiczny tylko koperta robusia zmieniała perspektywy ;-)
wojtaszko

Postprzez August 2019-01-10, 4:30 pm

Vokić miał chyba 3-letni kontrakt. Ciekawe za ile mu trzeba było zapkacić.
August

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2019-01-10, 6:56 pm

Sprawa Rafał Boguski - na stronie Interia.pl - udzielił wywiadu co w Wiśle
ale jednocześnie oświadczył iż temat Zagłębia Sosnowiec upadł.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Lenithar 2019-01-10, 8:44 pm

"Przegląd Sportowy donosi o planach transferowych Lechii Gdańsk: Ariel Borysiuk jest bliski przejścia do Górnika Zabrze, Michał Mak otrzymał ofertę od Zagłębia Sosnowiec, a do klubu nie wpłynęła jeszcze żadna propozycja transferu Lukasa Haraslina. O słowackiego skrzydłowego pytają jednak kluby belgijskie i podobno interesuje się nim także Galatasaray, dlatego Lechia wytypowała dwóch potencjalnych następców Haraslina: Martina Kostala z Wisły Kraków oraz Konrada Wrzesińskiego z Zagłębia Sosnowiec. W planach Lechii jest także wzmocnienie rywalizacji na pozycji środkowego defensora."
Jak to ma być nasz skrzydłowy to jest zachwycony!
Lenithar

Postprzez Tom 2019-01-10, 9:06 pm

Mak plus środkowy obrońca i kadra zamknięta jak dla mnie
Tom

Postprzez August 2019-01-10, 9:11 pm

Była już wczoraj informacja w temacie. Mak nas olał a Konrad to trzeci wybór Lechii.
August

Postprzez Tomcjo 2019-01-10, 9:22 pm

Kusi mnie żeby pomarudzic na transfery ale poczekam do sparingów . Boisko powie prawdę a ja wcale nie twierdze ze wszystko wiem . Możdżeń trochę wyglada na Kokoszke ale może będzie Pawlowskim . Zreszta wcale nie jest aż tak ważne kto ile jest wart tylko jak silna ekipę stworzą razem na wiosnę . Nam jest bardzo potrzebna seria zwycięstw . Jak najdłuższa . Mam nadzieje że będziemy grać dwoma napastnikami jak kiedyś Fidziukiewicz z przodu i Sanogo za nim . To się świetnie u nas sprawdzało tylko przydałby się jeszcze jeden napastnik który sporo strzela choćby w niższej lidze .
Tomcjo

Postprzez GrubyPerez 2019-01-10, 9:30 pm

Wystawiamy człowieka na listę transferową- w domyśle chcemy odzyskać przynajmniej część pieniędzy w młodziaka zainwestowanych- po czym rozwiązujemy kontrakt za porozumieniem ( czyli pewnie z solidną odprawą). Ktoś widzi w tym jakiś sens?
To samo z Banasiakiem i Cristovao.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Tomcjo 2019-01-10, 9:39 pm

Wisła wciąż nie zapłaciła Lechowi za transfer Lisa . Może by warto pogadać z Lechem i kupić rywala dla Kudły .
Tomcjo

Postprzez Piotrek34 2019-01-10, 9:42 pm

Szanowni Koledzy, z listy piłkarzy, którzy odeszli prawie wszyscy zostali sprowadzeni przez stanka (chyba tylko poza Kokoszką i Banasiakiem) Jak wszyscy pamiętają zaraz po pojawieniu się tych nazwisk, my tutaj którzy nie znają się na kibicowaniu i na piłce, w przeważającej większości mówiliśmy, że te osoby nie wniosą nic do drużyny bo są po prostu za słabi. Co widzieli w nich Prezes i dajrektor ? Chyba same $$$$ Jeszcze Marcin publicznie bronił tych transferów z Vokiciem na czele. Okazało się, że po raz kolejny to MY mieliśmy rację. Zresztą, żeby nie było, że wśród nas są sami specjaliści. Opinię również wyrażali eksperci, czy to na Canal+ czy dziennikarze różnych portali. Komentarz naszych zarządzających był taki, że wszyscy na forum to hejterzy, a inni uwzięli się na Zagłębie. Z obrońcami również było to samo i z tego co pamiętam kiedy jeszcze nasi grali w II lidze.
Piotrek34

Postprzez robus1906 2019-01-10, 9:45 pm

Tomcjo napisał(a):Kusi mnie żeby pomarudzic na transfery ale poczekam do sparingów . Boisko powie prawdę a ja wcale nie twierdze ze wszystko wiem . Możdżeń trochę wyglada na Kokoszke ale może będzie Pawlowskim . Zreszta wcale nie jest aż tak ważne kto ile jest wart tylko jak silna ekipę stworzą razem na wiosnę . Nam jest bardzo potrzebna seria zwycięstw . Jak najdłuższa . Mam nadzieje że będziemy grać dwoma napastnikami jak kiedyś Fidziukiewicz z przodu i Sanogo za nim . To się świetnie u nas sprawdzało tylko przydałby się jeszcze jeden napastnik który sporo strzela choćby w niższej lidze .

Człowieku nigdy Sanogo nie grał z Fidzim w ataku
robus1906

Postprzez robus1906 2019-01-10, 9:57 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Sprawa Rafał Boguski - na stronie Interia.pl - udzielił wywiadu co w Wiśle
ale jednocześnie oświadczył iż temat Zagłębia Sosnowiec upadł.
Pozdrawiam
Tadeusz

I Tomczaka z Lecha tez ,dla tego mamy Olafa
robus1906

Postprzez August 2019-01-10, 10:29 pm

GrubyPerez napisał(a):Wystawiamy człowieka na listę transferową- w domyśle chcemy odzyskać przynajmniej część pieniędzy w młodziaka zainwestowanych- po czym rozwiązujemy kontrakt za porozumieniem ( czyli pewnie z solidną odprawą). Ktoś widzi w tym jakiś sens?

Pytanie ile kosztujÄ… te zabawy transferowe. I jak na tym wyjdzie klub
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack