Nie ma się czym podniecać.4 1 to najnizszy wymiar kary, dwie brameczki Jędrycha,dwie pozostałe całokształt obrony.Nię bedzie lepiej , jesteśmy piłkarsko najsłabsi w lidze i trzeba to powiedzieć głośno.Czy ja winię Dudka? Może trochę, głównym winiwajcą jest niestety Stanek i Jaroszewski.Celnie napisał kolega Adam faktem jest ze Stanek zawdzięcza całą lekką kaskę z Zagłębia naszemu prezydentowi.Wychowałem sie na Starym Sosnowcu i sporo widziałem z udziałem naszego Roberta, przypomnę pryśpiewki Zagłębie Paradadaise gdzie Stanek ochoczo spędzał wolny czas.Pamietam też czas wesołego ustawiania meczy jak to Zagłebie pojechało na wyjazd i kasa zebrana dla drugiej drużyny zniknęła.Zgadnijcie kto ją trzymał

Nie będę już tu się uzewnetrzniał ale wstydem jest aby taki człowiek był kimkolwiek w takim klubie jak nasze Zagłębie....Osobiście czekam na reakcję Chęcińskiego, nie umniejszam mu za to co stara sie robić dla Sosnowca , ale po Górskim każdy będzie dobry.Jeśli dalej bedzie finansował tych ludzi oczywiście wraz z e znajomymi podziekuje mu na wyborach, bo on i tylko on może rozwalić tą klikę,zawsze dla Roberta może znaleźć jakąś fuchę gdzie indziej.O prezesie nie wspomnę bo tatuaż i dziennikarstwo nie idzie w parze z zarzadzaniem zasobami ludzkimi i to widać od dawna.Ehhh miałem nadzieję że nie bedę musiał tak pisać ale nadzieja niestety umarła ostatnia.....