Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez PawełK 2003-12-12, 1:14 am

bankier napisał(a):Ja już trenuje :wink:

Jaka dyscypline taka co m@rcin :?:
PawełK
pyszałek

Postprzez bankier 2003-12-12, 7:46 am

:D
bankier

Postprzez yf 2003-12-12, 12:13 pm

witam
jesli chodzi o ekipy to mozna zrobic dzielnice oraz ekipy ktore dzialaja w zaglebiu moze byc to i to, chyba zadnego probolemu nie ma, mysle ze impreza bedzie udana
pozdrowienia
ps. niech ktos z ekipy od woytka zglosi sie do mnie na priv to pogadamy.
yf

Postprzez Sosnowiecka czesc AG nz 2003-12-12, 5:50 pm

Dzisiaj jestem juz po wstepnych rozmowach i musze powiedziec ze jestesmy na dobrej drodze do zorganizowania tego turnieju.
Ale zaznaczam zeby rakowac ta impreze bardziej powaznie zeby nie bylo przypalow typu ze kos zglosil druzyne a pozniej przychodzi 4 gosci i mowia ze chca grac.
Udzial w turnieju bedzie wiazal sie z wplaceniem wpisowego od druzyny ktore ustalimy pozniej.
Turniej byc moze bedzie albo na hali na Żeromskiego albo na Zagórzu.

Termin zapsiow i ilosc zespolow bedzie podany na forum wraz z kontaktem gdzie zglaszac druzyny - ermin zgloszen zostanie podany najprawdopodobniej pod koniec grudnia ( termin bedzie obowiazywal tylko ekipy spoza dzialajacych na Zagłebiu - mam nadzieje ze reszta wyrazi chec gry )
Dla reszty ekip ilosc miejsc ograniczona ale byc moze jezeli udostepnia nam obiekt na dluzej liczba druzyn zwiekszy sie z 8 do 10.
Ilosc osob w druzynie tez bedzie ksztaltowac sie od 8 do 10 a poza tym beda mogli przyjsc nie grajacy zeby sobie obejrzec turniej.

Tak wiec trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo dobrze a turniej bedzie na pewno.

To narazie tyle wiecej konkretow bedzie zamieszczonych pozniej wiec proponuje narazie zamknac temat.
Sosnowiecka czesc AG nz

...

Postprzez Krawiec 2003-12-13, 9:12 pm

... ok , a wiecie już ile osób ma liczyć drużyna ( bez rezerwowych ) ?
Krawiec

Postprzez dyha 2003-12-13, 10:03 pm

Tak czytam i niemoge znaleźć terminu tego turnieju , gdyby odpowiadał data to moze udało by mi się zebrać drużynke z Wild Westu :] , wszystko zależy od kumpli i terminu . Najllepiej info na dyha@o2.pl lub gg 980684

pozdro

Tiomaszek Paździoch
dyha

Postprzez GeNeRaŁ PaMpErS 2003-12-14, 7:56 pm

Thomi napisał(a):Ok ja moge zagrac w reprezentacji Środuli :) nie naleze do zadnych z grup :( ale czy sie usklada ktos ze Środuli ? chyba ze zbiore kolesi swoich znajomych... chyba ze ktos z forum jest .. Pozdro

a może i ja zagram w reprezentacji Środuli ???:)
GeNeRaŁ PaMpErS

Postprzez Gość 2003-12-15, 11:39 am

GeNeRaŁ PaMpErS napisał(a):
Thomi napisał(a):Ok ja moge zagrac w reprezentacji Środuli :) nie naleze do zadnych z grup :( ale czy sie usklada ktos ze Środuli ? chyba ze zbiore kolesi swoich znajomych... chyba ze ktos z forum jest .. Pozdro

a może i ja zagram w reprezentacji Środuli ???:)

Szczegoly wkrotce
Gość

??

Postprzez Diouf39 2003-12-15, 2:16 pm

Pomysł extra. Hala nz niwce się za bardzo do tego nie nadaje, mała, parkiet luzem i strasznie zimno (byłem na Niwce na turnieju w sobotę). Hala na Żeroma i Zagórzu to b.dobry pomysł. Jażeli te dwie hale to 5 w polu plus bramkarz. Każda drużyna to min. dwie piątki ( wiem coś o tym bo właśnie rozwaliła nas ekipa trenera Piekoszewskiego) fajki i alkohol robią swoje. To tylko moje propozycje. Dajcie znać co do terminu.
Diouf39

Postprzez Wally 2003-12-15, 3:12 pm

YF masz już skręconą ekipe z Zagórza? :D Bo ja znam własciwie tylko xXx1906 z Zagórza, więc sam nie skręcę ekipy.
Wally

Postprzez Misiek DG 2003-12-15, 4:43 pm

Wally ja myślę że ty śmiało możesz przyjmować zakłady bukmacherskie na ten turniej. W końcu masz w tej dziedzinie doświadczenie.

:D :D :D
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez Pawel K 2003-12-15, 7:28 pm

Wally napisał(a):YF masz już skręconą ekipe z Zagórza? :D Bo ja znam własciwie tylko xXx1906 z Zagórza, więc sam nie skręcę ekipy.

A mnie nie znasz? :wink:
Jakby wam brakowało jednego, to ja zawsze chętnie zagram. Jeśli potrzeba to mogę stawić się nawet na testy. Na hali grywam regularnie więc może się przydam :?:
Pawel K

Postprzez DaMi 2003-12-15, 8:49 pm

To w końcu ten turniej będzie między dzielnicami czy grupami bo ja nie wiem jaki skłąd koiłować czy FB czy Sielec
DaMi

Postprzez Royal_yf 2003-12-15, 9:50 pm

moze byc tak ze bedzie ekipy dzialajace w zaglebiu oraz dzielnice hehehe ja raczej pisze sie do yf ale jak bedzie na dzielnice to bedzie oczywiscie zagorze
Royal_yf

Postprzez Sosnowiecka czesc AG nz 2003-12-15, 10:01 pm

Bedzie gra ekip ktorych bedzie jesli sie zglosza AG( jako organizator wystawimy druzyne napewno) , YF , FB , PK i moze jeszcze BB albo Brygada Zgredos - oczywiscie jak sie zglosicie. Tak wiec widac ze bedzie 5 lub 6 ekip z zaklepanymi miejscami oraz zostaja jeszcze ewentualnie 2 lub 3 miejsca w opcji w ktorej bedzie 8 druzyn w turnieju oraz odpowiednio 3 lub 4 gdy turniej bedzie na 10 druzyn. Tak wiec jeszcze bedzie sie trzeba zastanowic nad rozwiazaniem i tego problemu - jak zglosi sie wiecej druzyn niz miejsc. Ale zaznaczam ze wyzej wymienione druzyny jesli sie zglosza miejsce w turnieju maja zagwarantowane.

Mam nadzieje ze termin zglaszania druzyn oraz date rozgrywania turnieju podam wkrotce.
Sosnowiecka czesc AG nz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice