Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Danon STS 2003-12-10, 8:40 pm

Ja sie podpuisuje pod wszystkimi :d
Danon STS

Postprzez AG 2003-12-10, 9:24 pm

CZaRnYY napisał(a):no co do hali w milowicach - potwierdzam cena 55 zł, w niedziele przeważnie jest wolna w godzinach 13-15 czy jakoś tak, chociaż wiadomo lepsze są inne hale...

A odnośnie kryterium dzielnic... Kibice Zagłębia nie są tylko w Sosnowcu, pamiętajmy, że są też w Będzinie i w DG... no chyba że rozgrywki te dotyczyłyby tylko Sosnowca...

k***a ale masz problemy - napoisane jest ze kibicow ZAGŁĘBIA
AG

Postprzez Gość 2003-12-10, 9:45 pm

no to Royal ja moge byc trenerem! ...ale nie wiem czy cie wpuszcze na minute do gry za twoje grzechy! :D
Gość

Postprzez Sony 2003-12-10, 9:48 pm

To wyzej pisalem ja! :D A tak na serio myśle że to zajebisty pomysł! Trzeba tylko działać
Sony

Postprzez CZaRnYY 2003-12-10, 10:50 pm

k***a ale masz problemy - napoisane jest ze kibicow ZAGŁĘBIA

serio? :shock: myślałem że Czarnych Sosnowiec
CZaRnYY

Postprzez Gość 2003-12-11, 12:30 am

PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):
Thomi napisał(a):Ok ja moge zagrac w reprezentacji Środuli :) nie naleze do zadnych z grup :( ale czy sie usklada ktos ze Środuli ? chyba ze zbiore kolesi swoich znajomych... chyba ze ktos z forum jest .. Pozdro

Spoko Thomi jest ktos ze Sroduli i powiem ze pomysl zajebisty wiec jak cos na pewno by sie ekipa z tej dzielnicy uzbierala

To jak cos to zdzialamy razem cos w tym kierunku i wystawimy nasza Srodulanska ekipe do turnieju ... zostaw mi na prv swoje GG albo cos i sie ugada i potem konkretnie im powiemy na forum jak sprawa wyglada ostatecznie. Pozdro
Gość

Postprzez LTMario 2003-12-11, 8:08 am

to napiszcie jakies szczegóły co to osób które mogą grać bo z mila checia bym zagral i zebral druzynke z 100 Lecia :D:D
LTMario

Postprzez PawełK 2003-12-11, 8:51 am

Puzon napisał(a):Zorganizowanie takiego turnieju nie jest takie proste jak sie co nie ktorym zdaje.Na hali przy Zeromskiego trenuja codziennie siatkarze , koszykarze i koszykarki. Od stycznia dojda pilkarze...

To moze sie dogadac jakos ze sportowcami i choc ten jeden raz oni pokibicuja nam :?: :D
PawełK
pyszałek

Postprzez amstat 2003-12-11, 9:10 am

Sprawa turnieju zajebiscie otwarta : pomyslec nad hala , iloscia ekip, czasem i kosztami i heja poswiecic cala sobote na kopanie kibicow...jestem za
w turnieju : Integracji '03" bralo 7 ekip !!
amstat
Fanatyk

...

Postprzez Krawiec 2003-12-11, 2:37 pm

Pomysł jedwabisty !

Myślę, ze w sprawie drużyn nie potrzebny spór , przecież oprócz ekip AG, BB FB itd mogą wystąpić inne zorganizowane pod katem tego turnieju drużyny np Środula , Czeladź itd. Czym wiecej drużyn tym mniejsze koszty . Nie wydaje mi sie zeby wystąpił problem nadmiaru druzyn.

Ps. gramy po 5 czy 6 -ciu ?

Pozdro !
Krawiec

Re: ...

Postprzez Sosnowiecka część AG nz 2003-12-11, 4:32 pm

Krawiec napisał(a):Pomysł jedwabisty !

Myślę, ze w sprawie drużyn nie potrzebny spór , przecież oprócz ekip AG, BB FB itd mogą wystąpić inne zorganizowane pod katem tego turnieju drużyny np Środula , Czeladź itd. Czym wiecej drużyn tym mniejsze koszty . Nie wydaje mi sie zeby wystąpił problem nadmiaru druzyn.

Pozdro !

Wszystko okaze sie pozniej a narazie nie ma sie co podniecac turniejem bo najwczesniej bedzie w styczniu a najpozniej na poczatku lutego.

Jak sie uda zorganizowac to co palnujemy to czekaja niespodzianki. Chcemy zeby bylo maksymalnie 8 druzyn. ( moze wiecej ale to sie zobaczy ).
Wiec narazie trzymajcie kciuki zeby wszystko sie udalo a obiecuje ze turniej bedzie super.
Sosnowiecka część AG nz

Postprzez ^m@rcin^ 2003-12-11, 4:39 pm

Sosnowiecka część AG nz napisał(a):
Krawiec napisał(a):Pomysł jedwabisty !

Pozdro !

Wszystko okaze sie pozniej a narazie nie ma sie co podniecac turniejem bo najwczesniej bedzie w styczniu a najpozniej na poczatku lutego.

Jak sie uda zorganizowac to co palnujemy to czekaja niespodzianki. Chcemy zeby bylo maksymalnie 8 druzyn. ( moze wiecej ale to sie zobaczy ).
Wiec narazie trzymajcie kciuki zeby wszystko sie udalo a obiecuje ze turniej bedzie super.

No to trzeba zaczac trenowa :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez PawełK 2003-12-11, 5:17 pm

^m@rcin^ napisał(a):No to trzeba zaczac trenowa :)

Ty to juz przeciez chyba trenujesz ... nalewki i wodka ostatnio :lol: :lol: :lol:
PawełK
pyszałek

Postprzez _sZaDi_ 2003-12-11, 9:00 pm

Puzon napisał(a):Zorganizowanie takiego turnieju nie jest takie proste jak sie co nie ktorym zdaje.Na hali przy Zeromskiego trenuja codziennie siatkarze , koszykarze i koszykarki. Od stycznia dojda pilkarze. Ponadto w weekendy dochodza mecze.Mysle ze z Dorjanem jak i z hala na Milowicach jest podobnie.Dlatego nie da sie zorganizowac turnieju od tak z kapelusza. My podjelismy juz dzialania w celu organizacji takiej imprezy.Wiec troche cierpliwosci ,a wkrotce powinno sie ukazac jakies info.

puzon luz,niwka wolna,tylko zapisy wczesniej z 3 tygodnie..a tak chyba 50 godzina +woda w szatni:]] heh i 40 bez..na tylu graczy ..dajmy ze z 40..wychodza grosze-pozdro!
_sZaDi_

Postprzez bankier 2003-12-11, 9:14 pm

Ja już trenuje :wink:
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice