novack napisał(a):Chojniczanka remis, latynosi ze Zbukowej remis, to jest naprawdę ważne zwycięstwo!
Jak najbardziej. Szkoda mimo wszystko paru straconych pkt jak ostatnio w Tychach. A jak młócić Tychy pokazują Suwałki.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Chojniczanka remis, latynosi ze Zbukowej remis, to jest naprawdę ważne zwycięstwo!
No, właśnie dlategoAugust napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):A Ja do Kol. Augusta - Jedrycha można pochwalić cieplej, bardziej - ten
zawodnik ma dopiero 25 lat - będą z niego ludzie w niedalekiej przyszłości.
Pozdrawiam
Tadeusz
Nie wiem dlaczego w Polsce ukształtowała się taka mentalność, że zawodnika w wieku 25 lat uważa się za nie wiadomo jak perspektywicznego. (...)
August napisał(a):A jak młócić Tychy pokazują Suwałki.
Blajpios napisał(a):to dlatego F. Smuda mógł udanie przekwalifikować P. Pitrego
novack napisał(a):Jędrych i Cichocki w jedenastce Sportu! Zagłębie środkowymi obrońcami stoi
relacjonujący mecz Olimpia Gr. - Zagłębie napisał(a):4' Po dośrodkowaniu z rzutu rożnego blisko było straty bramki. Interweniował Dawid Kudła, a Mateusz Cichocki uprzedził próbującego dobijać Tomasza Wełnę i wybił piłkę sprzed linii bramkowej.
29' Przed polem karnym Mateusz Cichocki odebrał piłkę Eusebio Bancessiego.
32' Mateusz Cichocki wybił z pola karnego piłkę dośrodkowaną przez Adriana Bielawskiego.
50' Konrad Handzlik ograł dwóch rywali, wdarł się z piłką w pole karne i powstrzymał go dopiero Mateusz Cichocki.
57' Kontra gospodarzy. Mateusz Cichocki wybił piłkę dośrodkowaną w pole karne przez Adriana Klimczaka.
90+1' gol - piłka nożna 0:1 Rzut wolny dla Zagłębia z lewej strony boiska. Wrzucał Adam Banasiak. Piłkę podbił głową Mateusz Cichocki. Po strzale głową Vamary Sanogo na linii interweniował Wojciech Małecki, ale zdołał tylko odbić futbolówkę w bok, a Arkadiusz Jędrych z metra wbił piłkę do siatki.
Blajpios napisał(a):Może jednak warto uwierzyć, że jak jakąś opinię sobie w głębi serca urobliśmy i fajnie nam wychodzi nią szermować: to jednak nie jest powiedziane, że na "wieki wieków amen tak musi być
Tomcjo napisał(a):I dlatego ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem pozbywania sie kogokolwiek z pierwszej jedenastki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników