Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Krawiec nz napisał(a):Flaga z bliska wyglada rzeczywiscie kiepsko ( nitki ) i trza koniecznie zmienic krawca :wink: Przy okazji widać na zdjeciu niedoskonałosci w wykonaniu herbu na ZD.
Depor napisał(a):Wasze ostatnie flagi są naprawdę spoko. Tylko że jeśli dzieje się tak jak mówicie i nie są one wykonane zbyt dobrze bo spróbuje je zrobić u kogoś innego. Tak jak ktoś napisał lepiej dłużej poczekać i dostać w 100% zajebistą flagę niż taką która tylko z daleka dobrze wygląda. Ale same pomysły i wzory fan naprawdę super. Oby tak dalej Przyjaciele :>
PS. Pozdrawiam to mój pierwszy wpis na tym forum :D
^m@rcin^ napisał(a):Depor napisał(a):Wasze ostatnie flagi są naprawdę spoko. Tylko że jeśli dzieje się tak jak mówicie i nie są one wykonane zbyt dobrze bo spróbuje je zrobić u kogoś innego. Tak jak ktoś napisał lepiej dłużej poczekać i dostać w 100% zajebistą flagę niż taką która tylko z daleka dobrze wygląda. Ale same pomysły i wzory fan naprawdę super. Oby tak dalej Przyjaciele :>
PS. Pozdrawiam to mój pierwszy wpis na tym forum :D
Moze i masz racje ale flagi goscia z BYTOVI wcale nie sa takie super polowa znich przeswituje np.
http://www.bytovia.pl/hel/zielonka.jpg
A pozatym on liczy sobie ok 55 zl za 1 m a tam gdzie szyjemy jest 40.
Za 1 flage na kij powiedzial mi 160 zl :shock:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników