Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):Strasznie napaliliście się na ten awans, strasznie.
August napisał(a):Bez wyjebania Prezesa i zastąpienia go kimś bardziej sensownym absolutnie nie ma mowy o jakimkolwiek progresie. No ale ponieważ Prezydent kocha swojego pupila(a pupil kocha swoich pupili (dopisek mój)) z Kresowej to co roku będzie tak samo.
August napisał(a):Powiedziałbym, że raczej szczerze......
pete_zs napisał(a):Szkoda,ze nie byleś taki radykalny jak klub byl latami niszczony przez "prezesów" nieudaczników. Gdyby nie ten "legijny szrot" to nadal byllibysmy w 2 lidze albo niżej. A Polsat nie dlatego przestał nas pokazywać bo MJ poparl JW tylko klub nie gra juz tak spektakularnie jak za Magiery
pete_zs napisał(a):Szkoda,ze nie byleś taki radykalny jak klub byl latami niszczony przez "prezesów" nieudaczników. Gdyby nie ten "legijny szrot" to nadal byllibysmy w 2 lidze albo niżej. A Polsat nie dlatego przestał nas pokazywać bo MJ poparl JW tylko klub nie gra juz tak spektakularnie jak za Magiery
turku napisał(a):Panowie, nie ma sensu awansować.
Bez awansu będzie taniej i ciekawiej.
Będzie Chorzów, Katowice, Opole, Częstochowa, Bielsko, Zabrze a jak dobry Bóg da to i Gliwice. Czyli ciekawe mecze u siebie i wyjazdy bliskie. Na co nam awans żeby prezes musiał się gimnastykować jak gumofilce w ekstraklasie zdjąć?
Sami powiedzcie.
Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników