Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Z tego co udało mi się ustalić, w tym sezonie nie ma opcji kontrolowanego zaciągania hamulca, klub i mam nadzieję piłkarze chcą awansować, poczyniono już nawet pewnie ustalenia na po awansie, pozostaje tylko kwestia formy sportowej, czy będzie wystarczająca.
Sandecja już podpisała umowę na grę w Mielcu w razie awansu, to kolejny dowód, źe nie odpuszczą Dospelowi.
August napisał(a):Niech mi ktoś wytłumaczy bo nie rozumiem dlaczego we wszelkich tabelach teraz Gieksa nas przeskakuje skoro mamy z nimi lepszy bilans a tę samą liczbę punktów.
August napisał(a):Niech mi ktoś wytłumaczy bo nie rozumiem dlaczego we wszelkich tabelach teraz Gieksa nas przeskakuje skoro mamy z nimi lepszy bilans a tę samą liczbę punktów.
django napisał(a):August napisał(a):Niech mi ktoś wytłumaczy bo nie rozumiem dlaczego we wszelkich tabelach teraz Gieksa nas przeskakuje skoro mamy z nimi lepszy bilans a tę samą liczbę punktów.
Liczy się tabela między drużynami, które mają tyle samo punktów. W każdej konfiguracji, w której będziemy mieli tyle samo punktów co Olimpia Grudziądz, będziemy najgorsi. Jeżeli dzisiaj Chojniczanka wygra swój mecz, to spadniemy na piąte miejsce mimo że mamy z nimi lepszy bilans.
Ale jeśli nie bierzemy pod uwagę Olimpii to w każdej konfiguracji mamy lepszy bilans od Chojniczanki, GKS-u i Miedzi.
Luis napisał(a):Czy poczekac sezon, moze dwa i spokojnie budowac druzyne
bbartek napisał(a):Czy nasze uwagi i sugestie będą przeanalizowane przez Właściciela to już osobny duży znak zapytania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack