Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przesledziłem rozgrywki I ligi od początku i wg mnie przez brak skuteczności
przez brak konsekwencji a i koncentracji - to Zagłębie zgubiło lekko 8 pkt.
nie ma w tym takich spotkań na Ludowym z Chrobrym i Pruszkowem
to jest duża strata i tyle.
Pozdrawiam
Tadeusz
Nawet sie zgodze , bo moj tata zawsze mi powtarzal patrz na siebie a nie na innych , ALE no wlasnie ALE . Nie nalezy tak patrzec , bo wezmy kibica kazdej poszczegolnej druzyny I tez znajdzie on u siebie kilka takich meczow . Ktos napisal wczesniej na moja wypowiedz ze jak zdobedziemy 7 pkt w 3 meczach do Swiat to bede zadowolony a jak zdobedziemy 9 to wybacze Znicz , w odpowie dzi przeczytalem ze ta zmiana powinna nastapic duzo wczesniej ,Moze I tak ale co by bylo jakbysmy wygrali ze Zniczem

? nikt teraz nie da gwarancji by w 2 kolejnych meczach byloby 6 pkt. a tak sa I na dodatek calkowicie inne oblicze druzyny I to szybko zmienione choc bledy sa ale naprawde do zaakceptowania przy takich wynikach . Poza tym kurz powoli opada I czlowiek patrzy na to juz inaczej to nie bylo pozbycie sie pilkarzy , wyraznie jednym z wywiadow bylo powiedziane ze dla obydwoch zostaly przedstawione nowe zasady , ale ich nie interesowalo objecie drugoplanowych rol.
takze popatrzcie jak odmienne nastroje sa teraz a jakie byly dokladnie tydzien temu przed meczem w Kluczborku.Licze ze jutro bedzie jeszcze lepiej , bo jutro sie okaze czy odkupione zostana winy do konca .Walka Zaangazowanie Ambicja I TEAM SPIRIT tego chcemy I jesli tak bedzie tak jutro wjezdzamy na autostrade , narazie zblizamy sie ponownie do wjazdu na nia I co najwazniejsze przed Nami tylko autobus z Napisem Chojnice za nami inne autobusy I stojacy na poboczu busik Katowice .Nie nalezy tych w tylnym lusterku lekcewazyc ale nie nalezy przesadnie patrzyc na Nich , skupmy sie by tez NASZ AUTOKAR , JECHAL TA PREDKOSCIA CO TERAZ BEZ PRZYSTANKOW ,bufety juz byly teraz ostatnie DZIEWIECset Kilometrow wiec rura i do przodu. Malo tego stac

Prezesa na placenie Mandryszowi i dwom wspomnianym wyzej TO I Z PRZYJEMNOSCIA ZAPLACI JAK PRZEKROCZYMY PREDKOSC NA TEJ AUTOSTRADZIE , MALO TEGO DO TAKIEGO MANDATU KAZDY Z NAS Z PRZYJEMNOSCIA SIE DORZUCI
[b][/
DO BOJU ZAGLEBIE !!!!!b]