Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
GrubyPerez napisał(a):"osoba która nas prowadzi praktycznie z nami nie rozmawia" cytat z Dudka.
Dziękuję, nie mam pytań.
panie Mandrysz, do widzenia!
i nie że płacimy kasę, niech zostanie przygotowanie robić , ewentualnie w Akademii go można wykorzystać.
Ale za całokształt niech odpowiada ktoś z sercem większym niż ego.
A Szumskiego , bo ktoś pytał- wstawiał w bramce bo się obciął że na treningu w dresie wychodzi, to chyba bramkarz będzie?
popatrzcie tylko, jak ciepło się Sebastian o Zagłębiu wypowiada. Ciekawy jestem co Nowak na koszulce pokazał.
A już całkiem na marginesie, edytując ten post dopiszę Panowie, że zawodowstwo polega też na tworzeniu chemii a jak dzieciak to zachowuje się ten, który mówi: ja tu jestem najważniejszy, bo tak . I BYDZIE po mojemu.
Dlatego uważam, jak powyżej.
django napisał(a):Komenda Policji?
Adam1906 napisał(a):classic napisał(a):Bywałem na Ludowym w latach 70-90, a teraz pierdolę tą patologię w liczbie 1000.
Facet ja zaliczyłem wszystkie mecze w latach 80 i 90 czyli 30 w sezonie bo 16 drużyn było
Po pierwsze: ja jestem w tej liczbie 1000, ale nie uważam się za patologię ty qtasie.
Po drugie: w latach 80 i 90 też zaliczałem wszystkie mecze, tylko co z tego twojego głupiego przykładu wynika?
classic napisał(a):Adam1906 napisał(a):classic napisał(a):Bywałem na Ludowym w latach 70-90, a teraz pierdolę tą patologię w liczbie 1000.
Facet ja zaliczyłem wszystkie mecze w latach 80 i 90 czyli 30 w sezonie bo 16 drużyn było
Po pierwsze: ja jestem w tej liczbie 1000, ale nie uważam się za patologię ty qtasie.
Po drugie: w latach 80 i 90 też zaliczałem wszystkie mecze, tylko co z tego twojego głupiego przykładu wynika?
Ty to już zamknij ryj na tym forum i skończ obrażać nawiedzony debilu.
comitam napisał(a):nie jestem pewien ale Legia za Magierę oferowała nam Dariusza Kubickiego, na ale chyba forumowicze pomogli w wybraniu Mandrysza.
alisamyyen napisał(a):Staje murem za kapitanem.Powiedział co w szatni piszczy.Ktoś kto powiedział prawdę dla mnie respekt.Dudek przyszedł do nas jako doświadczony zawodnik.Dziś mówi że chce tu zakończyć karierę albo jeszcze dłużej.Mało klubów ma takiego kapitana jak my.Mówi prosto z mostu.Mandrysz zastanów się co k..wa robisz.Rozpierdalasz nasz klub.
August napisał(a):alisamyyen napisał(a):Staje murem za kapitanem.Powiedział co w szatni piszczy.Ktoś kto powiedział prawdę dla mnie respekt.Dudek przyszedł do nas jako doświadczony zawodnik.Dziś mówi że chce tu zakończyć karierę albo jeszcze dłużej.Mało klubów ma takiego kapitana jak my.Mówi prosto z mostu.Mandrysz zastanów się co k..wa robisz.Rozpierdalasz nasz klub.
Seba mógł od razu powiedzieć jaki konkretnie trener mu odpowiada co by Prezes cz Dajrektor mógł się szybko wziąć do roboty
August napisał(a):alisamyyen napisał(a):Staje murem za kapitanem.Powiedział co w szatni piszczy.Ktoś kto powiedział prawdę dla mnie respekt.Dudek przyszedł do nas jako doświadczony zawodnik.Dziś mówi że chce tu zakończyć karierę albo jeszcze dłużej.Mało klubów ma takiego kapitana jak my.Mówi prosto z mostu.Mandrysz zastanów się co k..wa robisz.Rozpierdalasz nasz klub.
Seba mógł od razu powiedzieć jaki konkretnie trener mu odpowiada co by Prezes cz Dajrektor mógł się szybko wziąć do roboty
classic napisał(a):
GrubyPerez napisał(a):classic napisał(a):
jest Pan, proszę Pana niepoważny. Co najmniej niepoważny...
alisamyyen napisał(a):Powiedział co w trawie piszczy.To wystarczy.Drużyna kontra trener.Ciekawe kto wygra????
django napisał(a):alisamyyen napisał(a):Powiedział co w trawie piszczy.To wystarczy.Drużyna kontra trener.Ciekawe kto wygra????
Mandrysz wylatuje. Rzygać mi się już chce tym wszystkim. Tutaj nigdy nie będzie normalnie...