NIE CHCE MI SIĘ NAWET WAS WYMIENIAĆ POSZCZEGÓLNIE BO JESTEŚCIE DLA MNIE ZWYKŁYMI ŚMIECIAMI I PIZDAMI

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bbartek napisał(a):W oficjalnym komunikacie nie ma jako trenera TŁ a jest JA i GB.
Przy linii jest TŁ. Pełny profesjonalizm...
Mamy najliczniejszy sztab szkoleniowy ilościowo...
wilczy_jezdziec napisał(a):Może wypowie się ktos kto był na meczu i powie jak to wyglądało na żywo?
Polegając na relacji tekstowej można wnioskować, że Łuczak w ataku to nieporozumienie bo maścił okazję za okazją i oby to był jego ostatni mecz w podstawowym składzie na dłuższy czas, bo facet w ogóle mnie nie przekonuje. Nie ma obrony to i nie ma bramkarza. Jeszcze jedna taka kolejka i w miesiąc z najlepszej defensywy staniemy się najgorszą. Aż zapachniało tutaj Zawiszą, Ząbkami i chyba Olimpią z poprzedniego sezonu. Defensywa zawaliła nam zeszły sezon i jak ktoś tu czegoś nie zmieni to chyba i tym razem będzie podobnie.
lesław1 napisał(a):NIE CHCE MI SIĘ NAWET WAS WYMIENIAĆ POSZCZEGÓLNIE BO JESTEŚCIE DLA MNIE ZWYKŁYMI ŚMIECIAMI I PIZDAMI
domel23mdc napisał(a):Kiedy wraca do gry Ninkovic i Fidziukiewicz
Łamaga sierczynski powinien dostac zakaz gry w skladzie ZS ... on to samo gra co Rzezniczak w Legii . Mogą sobie podac rękę dwie kaleki pilkarskie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników