Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
slawekchicago napisał(a):bbartek napisał(a):Dopiero teraz przeczytałem wiadomość, ż JM nie poprowadzi Nas w sobotę.
Dla mnie jest to szok bo próbowałem bronić JM na Forum, ale takie zachowanie świadczy o braku charyzmy .
Niestety historia JM z Zagłebiem bedzie zapamiętana nie jako lidera 1 ligi , ale jako osoby która nie miała odwagi pożegnać się z kibicami.
Prawdziwy charakter pokazuje sie w takich sytuacjach np.Probierz zachował by sie inaczej.
Chciałbym aby ta informacja była nie prwdziwa i ,że w sobote bedziemy żeganli JM oklaskami.
Dokladnie i to go przekreśla w oczach nawet tych kibiców co rozumieli jego decyzje. Tchórz i nic więcej, Drogi Adamie czy w tym momencie nie poczujesz się opluty po raz drugi???
RUDI napisał(a):Jak już się stało, to można było negocjować przekazanie w "pakiecie" któregoś z wypożyczonych aby czasami się nie okazało że Magiera widzi w szerokiej kadrze Legii np. Bartczaka albo kogoś innego .
novack napisał(a):Jeszcze tydzień temu chciało sie krzyczeć "Jacek Magiera całę Zagłębie Cię wspiera" a dziś ciśnie sie na usta, że żegna f... Siwy kiełbacha w górę i udowodnij coś!!!
novack napisał(a):Wszysko może się okazać, np. to że dostaniemy Bajdura za Sanogo!
novack napisał(a):Jeszcze tydzień temu chciało sie krzyczeć "Jacek Magiera całę Zagłębie Cię wspiera" a dziś ciśnie sie na usta, że żegna f... Siwy kiełbacha w górę i udowodnij coś!!!
pyla napisał(a):Oficjalna zablokowana - na 3 przeglądarkach próbowałem i nie moge sie tam dopukac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników