Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Adam1906 napisał(a): Nie chciał zostawiać drużyny Zagłębia, w której zjednał sobie szatnię i zdobył zaufanie zawodników.
RUDI napisał(a):django napisał(a):Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla naszego klubu przemęcza, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu „Tęcza”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki!
Ale dojebałeś
sprechen napisał(a):eżeli natomiast chodzi o Prezesa Zagłebia (tego urzędującego) to ja chłopu nie zazdroszczę, w Klubie zarabia 5 tys za te pieniądze ryzykuje własnym majątkiem odpowiedzialność z tytułu zobowiązań w stosunku do ZUS - o ile dziś sprawa jest prosta miasto pomoże jest plan spłaty o tyle co będzie za kilka lat nikt nie wie, a funkcję Marcin Jaroszewski sprawuje i ryzyko ponosi. Fakt, że ma umowę z Legią czy pokrewnymi stanowi dla mnie tylko odciążenie budżetu, nadto zapewne wykonuje jakieś obowiązki w związku z Akademią bo nie sądzę aby za darmo te pieniądze dostawał. A, że w sercu ma Zagłębie to widziałem nie raz osobiście na meczu, bo wystarczyło popatrzeć jak przeżywał mecze w zeszłym sezonie na wiosnę, uwierzcie Panowie Prezesi podobnie jak Wy z tą różnicą, że on nie mógł na forum wyładować swoich frustracji.
django napisał(a):Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla naszego klubu przemęcza, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu „Tęcza”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki!
Adam1906 napisał(a):django napisał(a):Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla naszego klubu przemęcza, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu „Tęcza”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki!
ŁUBU DUBU
django napisał(a):To jedziemy dalej. W roli głównej minister - Leśnodorski, Rysiu - Marcin i Budda - Magiera
sprechen napisał(a):Jeżeli natomiast chodzi o Prezesa Zagłebia (tego urzędującego) to ja chłopu nie zazdroszczę, w Klubie zarabia 5 tys za te pieniądze ryzykuje własnym majątkiem odpowiedzialność z tytułu zobowiązań w stosunku do ZUS - o ile dziś sprawa jest prosta miasto pomoże jest plan spłaty o tyle co będzie za kilka lat nikt nie wie, a funkcję Marcin Jaroszewski sprawuje i ryzyko ponosi. Fakt, że ma umowę z Legią czy pokrewnymi stanowi dla mnie tylko odciążenie budżetu, nadto zapewne wykonuje jakieś obowiązki w związku z Akademią bo nie sądzę aby za darmo te pieniądze dostawał. A, że w sercu ma Zagłębie to widziałem nie raz osobiście na meczu, bo wystarczyło popatrzeć jak przeżywał mecze w zeszłym sezonie na wiosnę, uwierzcie Panowie Prezesi podobnie jak Wy z tą różnicą, że on nie mógł na forum wyładować swoich frustracji.
django napisał(a):W roli głównej minister - Leśnodorski, Rysiu - Marcin i Budda - Magiera:
novack napisał(a):Teraz brać Mandrysza i niech przez najbliższe dwa lata Legia oplaca mu kontrakt w ramach "odstępnego" za Magierę, ale prędzej Magiera zabierze ze soba Sanogo, bo ten bedzie miaj wpisane w kontrakcie,że do Legii to moze odejść w każdej chwili. Panie Jacku, Panie Leśniodorski pewnych rzeczy nie godzi sie robić, tak zwyczajnie po ludzku! Nawet kieszonkowcy mają jakies zasady!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników