ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - GÓRNIK ZABRZE !!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - GÓRNIK ZABRZE !!!

Postprzez August 2016-08-27, 7:32 am

O tym meczu powinno było być głośno w okolicy. A tu nic
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2016-08-27, 8:34 am

August napisał(a):O tym meczu powinno było być głośno w okolicy. A tu nic

Przyjdą,powyzywają: "Górnik? Co? Ty kurwo!",dwa razy krzykną "Zagłębie!",raz wymienią zgody i generalnie podtrzymają opinię buraków jaką mają ludzie z Sosnowca od kiedy nasi ultrasi przestali używać narządu ośrodkowego układu nerwowego. Duży odsetek to panowie,którzy w wieku lat 18tu nie wiedzieli co to Ludowy i co to spalony,ale że przyszła moda na Sportowe Zagłębie to przyjebali na siłowni i do kozaczenia przez płot.
Przepraszam wszystkich za tę prywatę,ale jak czuję wstyd i żenadę za "kibiców" Zagłębia po prawie każdym meczu na Ludowym tzn. ze cos od kilku ładnych sezonów jest nie tak. Niech ktoś coś z tym w końcu zrobi...
Niech czują się urażeni winowajcy,a nie prawdziwi kibice.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez novack 2016-08-27, 8:58 am

Ze względu na Pana Marka Bębna, dzisiaj jest niepowtarzalna okazja zrobic dobry początek, pokazać solidarnosc z nasza legendą i kulturę na trybunach, a wszystko na żywo w tv transmitowane na cała Polskę. Sorry, ale ja nie wierze w taki scenariusz, nawet dzisiaj :-(
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2016-08-27, 9:25 am

patrios91 napisał(a):Przyjdą,powyzywają: "Górnik? Co? Ty kurwo!",dwa razy krzykną "Zagłębie!",raz wymienią zgody i generalnie podtrzymają opinię buraków jaką mają ludzie z Sosnowca od kiedy nasi ultrasi przestali używać narządu ośrodkowego układu nerwowego.

Poziom dopingu to jedno choć jeśli jeżdżą z Legią i na Legię to się dziwię bo powinni brać przykład natomiast mam też na myśli tradycyjny klubowy minimalizm. Markowy przeciwnik, bardzo dobry termin, transmisja to atuty, które klub powinien był wykorzystać promocyjnie i marketingowo zachęcając i lokalnych przedsiębiorców do reklamy czy też np. do zostania sponsorem meczu jak i kibiców i nie mam w tym ostatnim przypadku tylko frekwencji bo ta powinna być dobra ale do nakręcania koniunktury na kolejne mecze.
August

Postprzez August 2016-08-27, 9:33 am

Da się ? :
Partnerem sobotniego meczu GKS Katowice – Znicz Pruszków jest firma Randstad. Przy tej okazji przygotowaliśmy wielką niespodziankę dla wszystkich dzieci.
GKS zmierzy się ze Zniczem w Katowicach już w sobotę 27 sierpnia o godz. 18.00. Oficjalnym partnerem tego spotkania została firma Randstad.

Razem z partnerem spotkania przygotowaliśmy specjalną promocję. Z okazji zbliżającego się rozpoczęcia roku szkolnego wszyscy kibice GKS-u do 18 lat otrzymają darmowy wstęp na mecz GKS-Znicz. UWAGA! Darmowe wejściówki można odebrać przed meczem w sklepie „Strefa GieKSy” lub w dniu spotkania w stadionowych kasach tylko po okazaniu legitymacji szkolnej.

Już teraz możemy zdradzić, że to nie koniec niespodzianek przygotowanych we współpracy z Randstad.

Randstad Polska sp. z o. o. jest Złotym Partnerem Klubu Biznesu GKS Katowice. Największa na polskim rynku agencja doradztwa personalnego i pracy tymczasowej oferuje rozwiązania w zakresie doboru i zatrudnienia personelu tymczasowego. Więcej na randstad.pl.
http://www.gkskatowice.eu/n/gks-znicz-d ... dla-dzieci
August

Postprzez zag23 2016-08-27, 2:01 pm

august jakbym był moderatorem dostałbyś ostrzeżenie, cytujesz może i fajną inicjatywę ale w najbardziej znienawidzonym klubie przez nas i to w wątku miedzy Zagłębiem a Górnikiem hmm to jest nie na temat...proponuje to przenieść do tematu I ligowa jesień 2016

wracając do meritum, dzisiaj oczekuje, że w końcu pojawią się kibice minimum 3-4 tys, będzie doping w miarę kulturalny :) i wygramy z hanysami z Zabrza. Potem mamy łatwiejsze spotkania i możemy odskoczyć w tabeli rywalom.
zag23

Postprzez August 2016-08-27, 2:14 pm

zag23 napisał(a):ugust jakbym był moderatorem dostałbyś ostrzeżenie, cytujesz może i fajną inicjatywę ale w najbardziej znienawidzonym klubie przez nas i to w wątku miedzy Zagłębiem a Górnikiem hmm to jest nie na temat...

Primo, na szczęście nie jesteś moderatorem więc możesz mnie pocałować w miejsce, w którym nie da się otworzyć parasola.
Secundo, dałem dokładnie w miejscu w jakim chciałem jako przykład w jaki sposób można było wykorzystać mecz z Zabrzem, a że dotyczy to Gieksy, cóż, boli jak drzazga w wymienionym przeze mnie miejscu.
August

Postprzez zag23 2016-08-27, 2:39 pm

August napisał(a):
zag23 napisał(a):ugust jakbym był moderatorem dostałbyś ostrzeżenie, cytujesz może i fajną inicjatywę ale w najbardziej znienawidzonym klubie przez nas i to w wątku miedzy Zagłębiem a Górnikiem hmm to jest nie na temat...

Primo, na szczęście nie jesteś moderatorem więc możesz mnie pocałować w miejsce, w którym nie da się otworzyć parasola.
Secundo, dałem dokładnie w miejscu w jakim chciałem jako przykład w jaki sposób można było wykorzystać mecz z Zabrzem, a że dotyczy to Gieksy, cóż, boli jak drzazga w wymienionym przeze mnie miejscu.

świetna wymówka z twojej strony...predzej przy meczu z Kluczborkiem to byłby dobry przyklad by takie cos mogli zrobic a nie na taki prestiżowy mecz na który kazdy kibic czeka latami nieraz bo PP to inna bajka ale spoko...
zag23

Postprzez August 2016-08-27, 2:46 pm

zag23 napisał(a):świetna wymówka z twojej strony...

Dałem to tylko jako przykład np pozyskania partnera na taki prestiżowy mecz. A z Górnikiem łatwiej niż na z Kuczborkiem. Ale też uważam, że w takich chwilach jak dzisiaj lepiej trzymać się razem niż się kłócić dlatego przyznaję Ci, że w tym co napisałeś jest sporo racji. A teraz na najpiękniejsze miejsce we Wszechświecie.Pozdrawiam
August

Postprzez Kamilosx 2016-08-27, 5:08 pm

To co gra Tomasz Nowak w pierwszej połowie, to jest piłkarski kryminał
Kamilosx

Postprzez slawekchicago 2016-08-27, 5:19 pm

szybkie wrazenia po 45 minutach ........jakies 20 stopni za duzo :lol: :lol: :lol: , a tak na powaznie NIE MA SKRZYDEL , mecz typu kto pierwszy strzeli ten wygra . Narazie nuuuuudy

ale jest JEDEN PLUS !!!!!! Nasi KIBICE :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: oby tak dalej
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez Tomcjo 2016-08-27, 5:24 pm

No cóż . Zaglebie tradycyjnie trzeci mecz w ciagu tygodnia gra chodzonego . Moze jednak ktoś błyśnie . Bartczak ? Matić ?
Tomcjo

Postprzez novack 2016-08-27, 5:26 pm

Łuczak to jest nieporozumienie, a na skrzydle to śmiech na sali! W przerwie natychmiastowo zmiana na Pribulę i zjebka dla Budka za nonszalancje. Gra wyglada jak w Katowicach, czyli przerost taktyki nad grą. Jeśli nic się nie zmieni, to góra szczęsliwy remis. Wilk tez jak zwykle niczego nie wnosi.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez comitam 2016-08-27, 5:51 pm

Nowak i Dudek dzisiaj coś cieniutko, za to kibice na piąteczkę choć jak na taki mecz to troszkę pustawo na otwartej.
comitam

Postprzez Tomcjo 2016-08-27, 6:26 pm

Brawo Zagłębie :brawo: :brawo: :brawo: nie mieściło mi sie w głowie ze ten gol to bedzie tradycyjny gong na pobudkę . :lol:
Motyw z meczu z GKS został powtórzony . Brawo bo pomimo zmęczenia to my wygrywamy .
Tomcjo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna