I ligowa JESIEŃ 2015

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: I ligowa JESIEŃ 2015

Postprzez Tomcjo 2015-11-13, 9:32 pm

Niestety Plock wygral
Tomcjo

Postprzez Adam1906 2015-11-13, 9:55 pm

Tomcjo napisał(a):Niestety Plock wygral

No i co z tego? Wolałbyś zwycięstwo cygańskich szmaciarzy? ;-)
Nie martw się. Za tydzień Płock przegra... :)
Adam1906

Postprzez Adam1906 2015-11-16, 4:32 pm

PRZYPOMNĘ, ŻE DO MECZU Z CYGANAMI JESZCZE 13 DNI... :)

Ostatni oficjalny mecz w tym roku zbliża się dużymi krokami, 29 listopada do Sosnowca, na Stadion Ludowy, przyjedzie katowicki GKS. Spotkanie rozpocznie się o 12:45. Na to niezwykle ciekawie zapowiadające się "starcie" zostało już tylko 1770 biletów.

Na trybunę krytą zostało już tylko 170 biletów, dlatego warto pospieszyć się z zakupem, gdyż ten tydzień może być ostatnią szansą.

Na "odkrytej" jest jeszcze 1600 wolnych miejsc, jednak śmiało można założyć, iż w dniu meczu zabraknie wejściówek.

Bilety można kupić codziennie w restauracji 3Kolory (Sosnowiec, ul. Kresowa 1, Dom Sportowca - I piętro) od 10:00 do 19:00!

http://www.zaglebie.eu/glowna/aktualnos ... z-z-gks-em

Obrazek
Adam1906

Postprzez novack 2015-11-16, 5:08 pm

https://www.youtube.com/watch?v=d1BpjAYI5GM

Sorry Adam, musiałem... ;)
Polecam komentarze pod "teledyskiem".

A to jeszcze taka mała niespodzianka, Jarek pamiętasz? ;))))))))))
https://www.youtube.com/watch?v=GWJ_fOGBK6g
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Tomcjo 2015-11-16, 8:16 pm

:lol: :lol: :lol:
Oba dobre
Tomcjo

Postprzez Adam1906 2015-11-16, 9:27 pm

Sorry novack, musiałem...
Ale do je ba łeś :lol:
Adam1906

Postprzez fan78 2015-11-20, 12:25 pm

Smialo mozna zalozyc ze na mecz z Gieksa wszystkie bilety zostana wyprzedane. Czy klub planuje otworzyc sektor gosci dla kibicow Zaglebia? Zawsze to kilkaset osob wiecej.
fan78

Postprzez werty2 2015-11-20, 2:11 pm

fan78 napisał(a):Smialo mozna zalozyc ze na mecz z Gieksa wszystkie bilety zostana wyprzedane. Czy klub planuje otworzyc sektor gosci dla kibicow Zaglebia? Zawsze to kilkaset osob wiecej.

Klub sobie może planować, jeśli wojewoda nie zmieni decyzji do sektor pozostanie zamknięty...
werty2

Postprzez slawekchicago 2015-11-20, 2:17 pm

Smiem twierdzic ze na meczu z Dolcanem chlopakom gdzies tam z tylu glowy chodzil mecz z Cracovia, ktory przegralismy a nie zasluzylismy , stad porazka teraz mimo potwornego zmeczenia jestem spokojny o gre w Plocku a wynik ? coz , sie zobaczy :brawo: :brawo: :brawo:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez Tomcjo 2015-11-29, 5:51 pm

To bedzie chyba najpiękniejszy rok w moim kibicowskim życiu jesli porównam oczekiwania do tego co chłopaki Derbina nam dały . Były lepsze lata ale tez i oczekiwania były duże . O ile liczyłem na awans to wcale to nie było takie pewne po rozstaniu ze Smyla . Było trochę za dużo remisów w końcówce i wywalczonemu awansowi trochę brakło stylu . Stad nie liczyłem na dużo po pierwszej rundzie I ligi . Środek tabeli kilka dobrych meczy w pucharze i moze pogonienie Gksu to wszystko . Żadnych szaleństw . A tu dostaliśmy półfinał pucharu , Górnik na kolanach , wyeliminowanie Cracovii która tak dobrze grała chyba tylko po wojnie , dwukrotne rzucenie na kolana Gksu i trzecie miejsce w lidze . A jak wygramy z Zawisza to drugie . A najbardziej cieszy mnie ze to wszystko dzieje sie na spokojnie bez spinania pośladków . Ot po prostu efekt dobrej pracy w klubie . Przyznaje sie bez bicia ze jak prezes postawił na trenerskie trio to uznałem to za wariant bardzo oszczędnościowy . Zwłaszcza ze jako pierwszy figurował Stanek ktory dotychczas nie miał sukcesów w niższych ligach . Derbin wprawdzie tez zaczyna prace trenerska ale do niego mam bardzo duży zapas sympatii z czasów gry na boisku . Trenerzy wciąż popełniają błędy bo sie uczą . Ale ich zapał ogarnął piłkarzy i sa wyniki . Kaziu Gorski czasem lekko złośliwie mawiał " taki dobry trener tylko wyników nie ma " . My możemy powiedzieć tacy młodzi trenerzy a taki piękne efekty pracy . I to co my kibice w Sosnowcu kochamy . Czy jest zwycięstwo czy nie to walczymy do końca i nie odpuszczamy
Tomcjo

Postprzez slawekchicago 2015-11-29, 6:23 pm

ADAM SZACUN ZA TA WYPOWIEDZ :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: , bo faktycznie co niektorym sie w glowie poprzerwacalo . Kuzwa juz narzekania , a przeciez narazie jest w dalszym ciagu super :niezle: :niezle: :niezle: . 2 mecze 6 pkt realnych do podniesienia z murawy I konczymy na drugim miejscu a jesli nie to I tak jest dobrze ( w najgorszym przypaku tfu tfu , konczymy ze strata 6 pkt do 2 miejsca , jesli tak bedzie to sam stawiam pierwszym 10 osobom po 6 duzych piw :) :lol: :) )

I jeszcze jedno ta porazka przynajmniej mnie mniej boli niz ta w Zabkach , nie dlatego ( to do zlosliwcow) ze tu bylo 1:3 a tam 1:4 , tylko dlatego ze polfinalu nikt NAM nie zabierze :lol: :lol: :lol: :lol:
slawekchicago

YES YES YES !!!! NIE CHODZI ZE NIE BEDE stawial tych piw ale chodzi oto ze jest super ,teraz ostatni mecz i ....... :niezle: :niezle: :niezle: :niezle:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2015-12-06, 8:44 am

Pierwszoligowa Jesień zakończona. Można napisać kilka słów w tej kwestii.
Drużyna pod wodzą Derbina zakończyła te jesienna potyczkę nie tak jak
powinna. Przegrana w Bydgoszczy to BLAMAÅ» dla Klubu, takiej przegranej
nie pamiętam od lat a jestem z tym Klubem od ho ho i jeszcze trochę.
To jest przegrany mecz to jest demonstracja czegoś dla kogoś przez zawodników
Napiszę to co mam w sercu i w głowie - A czy to nie jest sprzeciw - Właściciel,
Prezes i Dyrektor - maja w głowie zmianę trenera już teraz przed przygotowaniem
do rundy WIOSNA - trenera z papierami na Extra - plus sensowne 2 może trzy transfery
i przygotowania pełna para do Wiosny. Zmiana trenera - oczywiście chodzi mi po
głowie osoba Jacka Magiery - człowieka doświadczonego przez lata pracował w
Legii pod Janem Urbanem jeszcze jeden plus "Chłopak z Częstochowy" pewnikiem
byłoby OK. Trener Magiera ma stosowne PAPERY na Extra.
Szanowni Forumowicze - awans Zagłębia nie jest zagrożony - jest jeszcze jeden
aspekt - Lista transferowa zawodników - którzy na niej się znajdą - O to jest pytanie ?
I tak - w obronie konieczne wzmocnienie ilu i kto ? w linii pomocy środek tej linii
konieczne wzmocnienie ilu i kto? W linii ataku - Arak prawdopodobnie odejdzie do
Legii - kto za Araka a może inne jeszcze rozwiązanie w linii ataku ?
Wg mnie - jeżeli tak to wszystko należy rozwiązać przed wyjazdem na Obóz przygotowawczy
do Wiosny 2016. Myslę Dyrektor Stanek ma gotowa listę kandydatów d gry w Zagłębiu -
pewnikiem wykorzystał te liczne telefony z propozycjami do gry w Zagłębiu a należy
powiedzieć ze transfery to załatwia bardzo dobrze np. Pribula, Wilk, lewa obrona nie
napisze poprawnie tego nazwiska - przepraszam
Także Panie Dyrektorze do pracy - AWANS nie jest stracony tylko trzeba wziąć się w kupę.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Adam1906 2015-12-06, 9:57 am

Panie Tadeuszu, jaką zmiana trenera? Niech Pan przestanie fantazjować o jakimś Magierze po jednej porażce :redface: Co do Kuby Araka. Z tą formą (jaką ma obecnie) wróci do Legii?...

Zgadzam się, że ta bydgoska klęska boli, ale przestańcie snuć dziwne teorie spiskowe. Całokształt tematu "I ligowa JESIEŃ 2015" można podsumować pozytywnie. Co do meczu z Zawiszą: zauważcie, że pomimo zwycięstwa nad cyganami było w tamtym spotkaniu ewidentnie widać po zawodnikach Zagłębia zmęczenie. I chyba to było główną przyczyną ostatniego wpierdolu.
Adam1906

Postprzez August 2015-12-06, 12:12 pm

Adam1906 napisał(a):ewidentnie widać po zawodnikach Zagłębia zmęczenie

Z pewnością Adam masz rację. Tyle, że oglądając skrót uważasz, że taka postawa zespołu wynikała przede wszystkim ze zmęczenia i osłabienia zespołu przez Sołowieja ? Przecież ten mecz mogliśmy przegrać
i dwucyfrówką tyle bydgoszczanie mieli okazji.
W mojej ocenie jesień należy podzielić na okres do meczu z rewanżowego z Gieksą gdzie byliśmy świadkami naprawdę świetnego progresu sportowego i haniebnego meczu z Zawiszą, za który - moim zdaniem - powinny być wyciągnięte konsekwencje. Noszenie na piersi trójzębu zobowiązuje.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez pyla 2015-12-06, 2:46 pm

Adam przestań usprawiedliwiać- jakiego ku.wa zmęczenia , co ma powiedzieć extraklasa ostatnio grają co 3 dni i jeszcze bedą grać. Krew mnie zalewa jak słysze o pseudozmęczeniu, mieli tydzień przerwy ktoś im bronił odpoczywać.Jakby jakimś cudem mieli grać jeszcze jeden mecz to co - biała flaga bo chlopcy są zmęczeni ? To są zawodowcy czyż nie.
pyla

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack