RysioLubicz napisał(a):Nie rozmieszaj mnie, w normalnym klubie byłby co najwyżej szatniarzem. Poznałem tego Pana dość dobrze i wyrobioną mam opinię na lata. Kierownik obiektu na którym się nic nie dzieje , śmiech na sali
Ok, mentalnie gość się zatrzymał w latach 90, ale kto się nie zatrzymał niech pierwszy kamień rzuci

A w tych 90 i wcześniej, gdyby nie on i kilka innych osób, także z ruchu kibicowskiego, to dzisiaj byś się pewnie zastanawiał, czy kibicować GKS, czy Ruchowi. Nie zapominajmy też kto posprzątał burdel po Adamczyku i jego poprzednikach i tak naprawdę zaczął tą robotę, której efektem jest I liga. A że przy okazji nadepnął Wam na odcisk, to się zgadza.
Powiedz lepiej, czemu dopiero teraz zaczęliście mieć pretensje do Jaroszewskiego? Gość jest opłacany przez inny klub, mamy burdel w Akademii, marketing nie istnieje, są niejasne powiązania finansowe z Kozielskim, prezes co jakiś czas wyskakuje z kompromitującą Zagłębie inicjatywą, typu wsparcie dla Odry Wodzisław. I nie czytałem do tej pory oświadczeń grup kibicowskich. Takie pojawiło się dopiero w momencie, kiedy ośmielił się Was lekko uszczypnąć. To jest działanie w interesie Zagłębia, czy może we własnym?