prezes Zagłębia Marcin Jaroszewski

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: prezes Zagłębia Marcin Jaroszewski

Postprzez August 2015-08-30, 10:55 am

Perez, czy mam czegoś gratulować ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez GrubyPerez 2015-08-30, 11:01 am

jeśli tak , to mojemu najmłodszemu bratu Howardowi, który w piątek popełnił był czyn zabroniony w postaci ślubu ze - skądinąd całkiem sympatyczną Howardową - oboje to zapaleni kibice a więc i elementów czerwono-zielono-białych nie zabrakło - od kościoła po salę weselną.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez August 2015-08-30, 11:06 am

W takim razie wszystkiego co najlepsze dla Państwa Howardów na nowej drodze życia :niezle:
August

Postprzez RUDI 2015-08-30, 12:37 pm

Fajnie ,a mnie biskup (na wniosek służb) kościół zamknął (za używanie pirotechniki) , ja mam zakaz uczestniczenia w mszach na 2 lata ,jak żyć,jak żyć ,Panie kochany ;-(
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez sektorówka 2015-08-30, 10:24 pm

Nie ładnie , odcinamy się od kolegów Marcinku .Psioczysz na kibiców ,a nie na policję ,która źle zabezpieczyła stadion i gdyby nie reakcja naszych to by pierwszy raz w historii klubu jakiś przyjezdny motłoch zrobił by nam ,,oprawę'' ,z której byś się do końca życia nie wytłumaczył(zresztą to za twojej kadencji będzie pamietane).Razem z kolegą Areczkiem wpuszczacie na stadion race i bzdurne sektorówki(bo chyba nikt nie uwięży że wnoszone są pod pachą lub w majtkach).Wstyd marcinku i areczku wstyd.Nadajecie się do tv, bo medialni i komercyjni to wy jesteście.
sektorówka

Postprzez Adam1906 2015-09-04, 7:18 pm

Zamiast skupić się na naszym Zagłębiu Sosnowiec, gdzie roboty "aby było coraz lepiej" jest w chvj, Marcin Jaroszewski woli kopać się z kumplami po czołach w Wodzisławiu Śląskim :redface: Czyżby w klubie nie było niczego do poprawienia???...
Obrazek
Adam1906

Postprzez August 2015-09-05, 9:55 am

Poziom zidioceia Jaroszewskiego osiągnął już dość wysoki poziom. Do kompletu działalności Prezesa brakuje jeszcze bezinteresownego tańca na rurze w ośrodku Kozielskiego. Widać gołym okiem że gościu po wyborach i zmianie układu z dobrego na jeszcze lepszy dla siebie poczuł się bardzo pewny siebie. I jak widać musi być przekonany że niezależnie od tego co zrobi i powie to i tak go mogą wszyscy cmoknąć. To, że takim czyms jak gra w c-klasie we Wodzisławiu kompromituje nie tylko siebie ale i klub jest oczywiste.Powiedzcie mi jaki poważny sponsor przyjdzie tu i będzie rozmawiał z tak niepoważnym Prezesem-amatorem ? Ano nikt. W przeszłości zdarzało mi sie słyszeć słowa politowania dla działań Hytrusa czy Szatana. A tu jeszt jeszcze gorzej. W miare chociaż normalnym Mieście i panjacych w nim układach taki Prezydent jakChęciński, który ponoć tak kocha Zagłębie w imię dobrego wizerunku ukochanego klubu powinien zareagować szybko i stanowczo. Jaroszewski powinien być jak najszybciej co najmniej zawieszony do czai zobligowany do jak najszybszegowycofania się z kretyńskich pomysłów. Rzecz powinna dotyczyć również samego Stanka.No ale nie wiemy jak dokładnie wygląda układ w klubie i Akademii gdzie wiekszość w organach jest opanowana przez ludzi Leśnodorskiego. A i nie wiemy jaki jest układ między Chęcińskim a ludźmi Leśnodorskiego.
Inną sprawą dotyczącą Jaroszewskiego jest widoczny prywatny folwark jaki sobie urządził Prezes. Bezpośrednich dowodów nie ma ale jest na tyle znaków o ty świadczących, że nie potrzeba dużej inteligencji. A świadczy o tym choćby umowa z firma Patrick na mocy której kibic zmuszony jest kupować drogi produkt kiepskiej jakości. Dotyczy to w szczególności rodziców dzieci trenujących w Akademii. Moim zdaniem dość wysoka kwota czesnego za treningi w Akademii mimo że przecież Miasto dotuje Akademię niemałymi kwotami. Pytanie na co sa one przeznaczane. Być może w dużej mierze na pensje dla Zarządu Akademii i organu nadzorczego. Wszak Jaroszewski jest również Prezesem Akademii (jako fundacji) i zapewne też ma za to odręba od prezesowania pensję. Jak napisał Adam, skandalicznym jest organizowanie obozu do nieodległego Wodzisławia za 8 stów obarczajac tym rodziców . Przypominam też szemrany pomysł na szczęście zablokowany przez radnych, dzierżawy bocznego boiska prywatnemu podmiotowo, który postawiłby namiot i zmimą wynajmowalby odpłatnie klubowi miejsce do treningów. Mieliśmy kilka lat temu aferę z Adamczykiem i szmranymi umowami marektingowymi z firma z Krakowa, porobionymi długami i czyszczeniem wszystkiego przez Baczyńskiego. A teraz wygląda na jeszcze większe "biznesy". Ja sobie zadaje pytanie gdzie w tym wszystkim tkwo Checiński jako reprezemtujący własciciela ?
August

Postprzez Anakin 2015-09-05, 12:56 pm

To wszystko to prawda. Bo finansowanie sportu zawodowego z pieniędzy publicznych jest chore i prowadzi do takich patologii jak opisane powyżej. Każdy kto ma możliwość chce się w pierwszej kolejności najeść się jak bąk kosztem publicznego grosza.
Anakin

Postprzez zaglebie76 2015-09-05, 3:48 pm

Nie odzywałem się tu od kilku lat, ale jak usłyszałem o najnowszym poronionym pomyśle prezesa i członków sztabu trenerskiego Zagłębia kompromitujących nasz klub - to się zagotowałem.

Czy ci ludzie mają mózgi ? Bo to że mają za dużo wolnego czasu jest pewne.

Właściciel klubu powinien stanowczo zareagować na taką nielojalność.
Jaroszewski do zwolnienia, niech w... do Wodzisławia - przy okazji niech sobie zrobi nowy tatuaż - Odry Wodzisław, najlepiej na swoim durnym łbie.
zaglebie76

Postprzez novack 2015-09-05, 4:21 pm

Odra na swojej stronie informuje, że pierwszy mecz dzisiaj o 16:30.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Anakin 2015-09-05, 4:27 pm

Jak 2 lata temu zdychała męska sekcja Czranych, która miała miała stać się rezerwą Zagłębia to Jaroszewski ze Stankiem nie podjęli beżu teresownych działań aby uratować sekcje. Oby im p.nisy przetrącono podczas meczu w Wodzisławiu. Byłby święty spokój z dwiema mendami.
Anakin

Postprzez jondek 2015-09-05, 4:30 pm

A może chodzi tu o jakiś przegrany zakład,za który teraz my płacimy stając się pośmiewiskiem sportowej Polski.Niech się może włodarze-piłkarzyki określą,czy zarządzają poważnym klubem z tradycjami,czy prowadzą kabaret mru-mru. :redface: :twisted: Czy zidiocenie ma jakieś granice ? Wujek Google też chyba nie ma na to odpowiedzi :kiepsko:
jondek

Postprzez August 2015-09-05, 5:56 pm

novack napisał(a):Odra na swojej stronie informuje, że pierwszy mecz dzisiaj o 16:30.

Wiadomo czy Prezes grał i może ustrzelił jakiegoś hatticka ?
August

Postprzez novack 2015-09-05, 7:01 pm

Nawet wyniku nie podali ;)
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez pyla 2015-09-05, 9:24 pm

Wygrali 6-0 czy prezio coś ustrzlił niestety nie wiem / 90 min. / :-) :redface:
pyla

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak