Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
skarbnik stowarzyszenia napisał(a):Juz sie o to staramy od tamtego sezonu Dopoki stowarzyszenie nie bedzie zarejestrowane nie ma szans na zlotowke A nawet jak bedzie to nic pewnego bo ponoc Zaglebie ma w statusie jako spolka ,ze nie moze dawac darowizn w tym przypadku zlotowki od biletu na stowrzyszenie. Do wiosny sporo czasu mam nadzieje ,ze to zalatwimy
Temat dobry tylko mogles go inaczej nazwac:)
_ToMaSzEk_ napisał(a):skarbnik stowarzyszenia napisał(a):Juz sie o to staramy od tamtego sezonu Dopoki stowarzyszenie nie bedzie zarejestrowane nie ma szans na zlotowke A nawet jak bedzie to nic pewnego bo ponoc Zaglebie ma w statusie jako spolka ,ze nie moze dawac darowizn w tym przypadku zlotowki od biletu na stowrzyszenie. Do wiosny sporo czasu mam nadzieje ,ze to zalatwimy
Temat dobry tylko mogles go inaczej nazwac:)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: niebęde wypominał tych złotówek które poszły "na stowarzyszenie" mam nadzieję że jak ono nie powstanie (oczywiście nie chce tego) to te pieniążki pójdą na oprawę :wink:
skarbnik stowarzyszenia napisał(a):
Jutro mija dokladnie 4 miesiace od zlozenia papierow do sadu :twisted:
_ToMaSzEk_ napisał(a):skarbnik stowarzyszenia napisał(a):
Jutro mija dokladnie 4 miesiace od zlozenia papierow do sadu :twisted:
a efekty takie jakie były : - / ehhhh te fromalności, takie sprawy powinny być załtwiane od ręki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
skarbnik stowarzyszenia WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA napisał(a):Tylko trzeba im dac kase do reki :evil: Takie sa polskie sady ale loozz Wisla czekala podobno 2 lata :lol:
^m@rcin^ napisał(a):Tomaszek czemu zrobiles zemnie skarbnika :twisted: :lol: :?: :?
_ToMaSzEk_ napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Tomaszek czemu zrobiles zemnie skarbnika :twisted: :lol: :?: :?
ja wiem Ty niechcesz być :lol: :lol: :lol: hahahha ale przecież Cię wybrali (JEDNOGŁOŚNIE) i nie mogłeś odmówić i chyba w końcu nim jesteś :)
jasju napisał(a):A jakbysmy tak sie rozglosili, ze kazdy ma przy kupnie biletu 1 zl wrzucic do puszki i dostanie serpentyne to to by bylo na legalu i chyba dobre???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników