Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
GrubyPerez napisał(a):Nie czepiaj się mnie. Wierzyłem, pewnie jak i Ty. Teraz jest karny dla Puław, choć jeszcze o tym nie piszą.
zag23 napisał(a):to słaba reklama przed 1 liga by przyjsc na stadion Ludowy za tydzien
Adam1906 napisał(a):zag23 napisał(a):to słaba reklama przed 1 liga by przyjsc na stadion Ludowy za tydzien
Zaczyna się. Mam rozumieć, że jak dzisiaj przegrają to już z niektórych "kibicuf" powietrze zejdzie i na Ludowy nie pójdą? Szczerze powiem, że takich fanów to ja mam w doopie. Ps. Nie bierz tego do siebie przypadkiem, bo pisałem ogólnie
Tomcjo napisał(a):Nasza obrona to masakra .
zag23 napisał(a):Adam1906 napisał(a):zag23 napisał(a):to słaba reklama przed 1 liga by przyjsc na stadion Ludowy za tydzien
Zaczyna się. Mam rozumieć, że jak dzisiaj przegrają to już z niektórych "kibicuf" powietrze zejdzie i na Ludowy nie pójdą? Szczerze powiem, że takich fanów to ja mam w doopie. Ps. Nie bierz tego do siebie przypadkiem, bo pisałem ogólnie
wyniki buduja frekwencje i jesli w lidze bedziemy przegrywali to nie bedzie duzej frekwencji poza ciekawymi rywalami, jesli jestes fanatykiem bedziesz zawsze ja i inni patrza na wyniki niestety. przyciagnac na stadion moga fajni rywale jesli nie bedzie wyników i taka jest prawda.
w drugiej polowie wejdzie Fidziu i wygramy , mam nadzieje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników