Nowy trener Zagłębia-przymiarki i propozycje.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Nowy trener Zagłębia-przymiarki i propozycje.

Postprzez LucasUSA 2015-03-10, 12:00 pm

Kol. Blajpios moze miec racje, taki mamy klimat w Sosnowcu, ze chyba nie warto tu sie starac - kaska sie zgadza, czy sie stoi czy sie lezy itd. Przeciez widzimy to od lat. Dlatego na rynku pilkarsko-trenerskim w Polsce Zaglebie pewnie ma opinie dojnej krowy, idealnej dla pilkarskich miernot.
W Zaglebiu nikt nikogo nie rozlicza z wynikow, wprost przeciwnie, jestem przekonany, ze przynajmniej kilka razy "wyhamowano" awans.
"W temacie" nowego trenera - kto wie, czy nie dostaniemy kogos z Legii?
LucasUSA

Postprzez patrios91 2015-03-10, 12:14 pm

Jak widać Jaroszewski robi sobie jaja i nie zamierza dokładać ani grosza do pensji nowego trenera. Kretyn,idiota i nie wiem co jeszcze. To po co zwalniał Smyłe jak i tak mu musi płacić?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez jondek 2015-03-10, 12:26 pm

Wszyscy ze sztabu szkoleniowego "Na zero z tyłu" prof.Smyły :twisted: :kiepsko:
jondek

Postprzez hellboyek 2015-03-10, 12:40 pm

http://www.twojezaglebie.pl/nowego-tren ... dzie-81159

W poniedziałek z pracą w Zagłębiu Sosnowiec pożegnał się Mirosław Smyła, a także jego asystent – Daniel Wojtasz. Ich miejsce zajął duet Artur Derbin - Robert Stanek, a do sztabu dołączono Tomasza Łuczywka.

Z nieoficjalnych informacji, do jakich udało nam się dotrzeć, to trio poprowadzi drugoligowca w rundzie wiosennej. W klubie na razie nie ma planu na zmianę szkoleniowca, a trenerzy za zadanie nadal będą mieli awans do I ligi.

Tomasz Łuczywek przez większą część swojej kariery związany był z Zagłębiem Sosnowiec. Ostatni mecz, jaki zagrał w barwach klubu to spotkanie z Elaną Toruń w lipcu 2011 roku.

Artur Derbin był m.in. asystentem Mirosława Kmiecia, a ostatnio także Mirosława Smyły. W sztabie drużyny jest od 2013 roku.

Robert Stanek w sztabie szkoleniowym Zagłębia Sosnowiec jest od 2011 roku i odpowiada za przygotowanie bramkarzy.

Jako pierwszy trener w protokole będzie wpisany Artur Derbin, który posiada licencję UEFA A. Ta do końca czerwca 2015 roku pozwala na prowadzenie drużyn w II lidze. Od 1 lipca konieczna będzie UEFA PRO, a więc ta sama, co dla lig wyższych.
hellboyek

Postprzez jondek 2015-03-10, 1:26 pm

No to widać że położyli lagę nie tylko na awans ale i na drużynę.Sami sobie zgotujemy ten los.Jaroszyński do wymiany natychmiast,bo widać że nie czai bazy. :czerwona: Marcinek powinien placić Smyle z własnej kasy,bo on maczał palce w kontrakcie. :redface:
jondek

Postprzez Lars 2015-03-10, 1:39 pm

o ja pier.dole :czerwona:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez werty2 2015-03-10, 1:41 pm

Idealny skład sztabu szkoleniowego to Arkadiusz Chęciński, Marcin Jaroszewski i Agnieszka Czechowska – Kopeć, jako kierownik drużyny, jak się bawić to na całego.

Co oni robią z naszym klubem?
werty2

Postprzez jondek 2015-03-10, 1:50 pm

A już myslałem że się przeproszę z Ludowym ;-( Niech jeszcze dokooptują kogoś z serwisu sprzątającego ZPCH(dotacja z PFRON).Z całym szacunkiem dla zakładów pracy chronionej.
jondek

Postprzez Tomcjo 2015-03-10, 1:56 pm

Nie chcieliśmy wuefisty bedą przedszkolanki
Tomcjo

Postprzez LucasUSA 2015-03-10, 2:57 pm

Klub z ambicjami powinien miec pieciu trenerow, nie trzech! A co, nie stac nas? Najlepiej, zeby to byli dobrzy kumple pilkarzy, bo rodzinna atmosfera jest najwazniejsza! Zero stresu, zero odpowiedzialnosci, bajka.

Takie pomysly tylko w Zaglebiu, niech swiat patrzy i podziwia! Po raz pierwszy ilosc jest wazniejsza niz jakosc.
LucasUSA

Postprzez Lars 2015-03-10, 3:11 pm

werty2, z naszym klubem robią Polonie Poraj, Skałkę Żabnice i Przyszłość Rogów.

sorry, ale pamiętam Łuczywka z poprzedniego podejścia. Tomek fajny chłopak, i z Sosnowca. Ostatnio będąc trenerem nie pamiętam z kim i kiedy ale przesiedział pod koniec sezonu cały mecz o pietruche na ławce, zresztą co to wogóle k***a jest. brak planu B? to niech jaroszewski c*** płaci smyle, by był plan B. Wy k***a patałachy. Co wy k***a robicie???!!! pojebało was juz totalnie??? Łuczywek ma prowadzić takiego Dudka???
Zlikwidujcie ten klub, niech żyje piękną historią. To lepsze niż, bezczeszczenie umierającego w 3 lidze ;-(

nie wierze :czerwona: :czerwona: :czerwona:
Lars

Postprzez Lars 2015-03-10, 3:30 pm

Jaro, mam! Pierścień jest wolny, a w Libiążu do dziś za nim płaczą ;-(
Naiwny sosnowiecki Lud, wierzył w jakiegoś Michniewicza :) tu nawet Białka nie będzie panowie.

co ten jaroszewski narobił...chyba to co zostawi po sobie, niczym nie różni się od tego co zostawił marek adamczyk. Masakra. Co robią z Zagłębiem :twisted: :twisted: :twisted:
Lars

Postprzez patrios91 2015-03-10, 3:43 pm

W takim układzie prezes też nie jest do niczego potrzebny,księgowa wystarczy. Wywalił trenera nie mając planu na jego zastąpienie,a i tak musi pensje płacić. Teraz nie mam absolutnie żadnych wątpliwości. Jaroszewski to taki sam amator,laik i debil jak Smyła,któremu zależy tylko na własnej dupie i na comiesięcznej pensji. Boże..co ten klub Ci zrobił,że wystawiasz go od 7 lat na próby. Teraz nie czas być kulturalnym i opanowanym. Czas powiedzieć głośno i wyraźnie: " Dawaj kasę na trenera z własnej kieszeni gno*u"! Mam nadzieję,że to czytasz Marcinku.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez jondek 2015-03-10, 3:56 pm

LucasUSA napisał(a):Zero stresu, zero odpowiedzialnosci

I zero z tyłu :lol: Z tego co wiem to Durczok jest już wolny.Zza miedzy,"redaktur",pasi :) :brawo:
jondek

Postprzez Inż. Mamoń 2015-03-10, 4:03 pm

Przepraszam, gdzie moge zlozyc swoje CV na trenera Zaglebia? Sekretariat klubu czy UM?
Inż. Mamoń

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna