prezes Zagłębia Marcin Jaroszewski

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: prezes Zagłębia Marcin Jaroszewski

Postprzez szajba555 2015-01-18, 9:53 pm

Jak Jaroszewski u nas był "świeżo upieczonym" prezesem to ktoś pieprznął takim postem na jakiejś stronie internetowej nie pamiętam na jakiej jest kibicem naszego Zagłębia ma dziarę , jako prezes chce dla nas dobrze mimo utrzymywania na posadzie Kapello und freunden :redface: ale też po pewnym czasie zacząłem temu postowi zaprzeczać
szajba555

Postprzez GrubyPerez 2015-01-18, 11:50 pm

szajba555 napisał(a):Jak Jaroszewski u nas był "świeżo upieczonym" prezesem to ktoś pieprznął takim postem na jakiejś stronie internetowej nie pamiętam na jakiej jest kibicem naszego Zagłębia ma dziarę , jako prezes chce dla nas dobrze mimo utrzymywania na posadzie Kapello und freunden :redface: ale też po pewnym czasie zacząłem temu postowi zaprzeczać

A po pewnym czasie zaczniesz zaprzeczać sam sobie . Weź już przestań .
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez pyla 2015-01-19, 9:59 pm

Szajba odpocznij troszke od forum - naprawde dobrze Ci to zrobi ;-)
pyla

Postprzez Luis 2015-01-21, 3:25 pm

Kolejna ogromna porazka Jaroszewskiego i calego Zaglebia jest brak informacji o transferze Kopruckiego na ktorejkolwiek stronie Zaglebia. Chociaz w sumie to jest tylko jedna, bo oficjalna to jakis sabotaz unformujacy glownie o oldbojach.
Luis

Postprzez August 2015-01-21, 4:40 pm

To nie jest porażka tylko brak profesjonalizmu ze strony ludzi, którzy pracują w klubie.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez werty2 2015-01-21, 6:56 pm

August napisał(a):To nie jest porażka tylko brak profesjonalizmu ze strony ludzi, którzy pracują w klubie.

Szczerze? W tym wypadku milczenie jest akurat pozytywne. Jeśli informacje publikowane na stronie głównej mają być na takim poziomie, jak obecnie to lepiej żeby nic nie pisali.

Takiej patologii jeszcze w tym klubie nie było...
werty2

Postprzez comitam 2015-01-22, 4:34 pm

bardzo ciekawa akcja w Bydgoszczy się wydarzyła :lol:
comitam

Postprzez Anakin 2015-01-23, 1:29 pm

comitam napisał(a):bardzo ciekawa akcja w Bydgoszczy się wydarzyła :lol:

Nie ma się z czego cieszyć. Trudno nawet określać coś takiego bo wyrażenia typu chamstwo czy prostactwo nie oddają w pełni takich czynów. Mogę mieć dużo pretensji i zarzutów co do działalności Jaroszewskiego ale absolutnie nie wyobrażam sobie abym mógł uczestniczyć w czymś tak hańbiącym. odnosząc do Bydgoszczy działalność Osucha mnie nie interesuje i właściwie mam to w dupie bo moim klubem jest Zagłębie a nie Zawisza. Ale Osuch zrobił to czego nikt nie jest w stanie zrobić w Sosnowcu. A nie tylko wyprowadził Bydgoszcz z trzeciej ligi ale wprowadził do Ekstraklasy i zrobił Puchar Polski. Zrobił sukces jaki miał miejsce u nas ostatnio prawie 40 lat temu.
Anakin

Postprzez Tomcjo 2015-01-26, 1:40 pm

W budżecie obywatelskim Sosnowca jest 5 mln na inwestycyjne projekty mieszkańców . A ma być 10 za pare lat . Ile projektów zgłosił nasz tv gieniusz . Szanse wygranej duże nie są . Ale trzeba próbować . Jakieś ławki wokół stadionu . Droga dojazdowa czy płac zabaw dla dzieci które gdy wyrosną z huśtawek przeniosą sie na boiska . No ale to trzeba kombinować a nie tylko pierdziec w stołek . Tak jak wielka inicjatywa prezesa w sprawie budowy stadionu . O gienialnej promocji piszą światowe media w Pcimiu i Wąchocku .
Tomcjo

Postprzez django 2015-01-26, 1:56 pm

Zgłosili projekt obiektów treningowych przy stadionie, tylko przepadł w głosowaniu. Zdaje się, że ma być zrealizowany ze środków jakiegoś sponsora.
django

Postprzez novack 2015-01-26, 3:42 pm

A ja czekam na efekty burzy mózgów obiecanej przez Prezesa na styczeń, ale to jeszcze kuuupa czasu do końca miesiaca.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Anakin 2015-01-26, 10:07 pm

django napisał(a):Zgłosili projekt obiektów treningowych przy stadionie, tylko przepadł w głosowaniu. Zdaje się, że ma być zrealizowany ze środków jakiegoś sponsora.

August mi mówił, ze wygrała ósemka na teatralnej bo tam jakiś gość zrobił zajebista akcje promocyjno - propagandowa jakiej nikt z klubu nie byłby w stanie dokonać. Jak sie chce i umie to można .
Anakin

Postprzez Tomcjo 2015-01-26, 10:45 pm

Czyli jednak probowal . To i dobrze . Ale to nie moze byc projekt klubowy czy czysto sportowy . Raczej luzno powiazany z klubem a bardziej sluzacy mieszkancom . A ze na terenach Zaglebia to i posrednio przyda sie klubowi . Moze jakis tor wyscigowy ale nie kartingi bo tego duzo ale bardziej dla zabawy cos jak w wesolym miasteczku autka podlaczone do pradu ktorymi wszyscy sie zderzali . Jakby to ulozyc w ksztalcie petli byla by zabawa w wyscigi . Jakiekolwiek rozrywkowe spedzanie czasu na stadionie tez posrednio przyczyni sie do zapelnienia stadionu . Oczywiscie moga byc duzo lepsze pomysly od mojego skleconego na predce .
Tomcjo

Postprzez August 2015-01-27, 5:27 pm

Anakin napisał(a):August mi mówił, ze wygrała ósemka na teatralnej bo tam jakiś gość zrobił zajebista akcje promocyjno - propagandowa jakiej nikt z klubu nie byłby w stanie dokonać. Jak sie chce i umie to można .

Pomijając to, że nazbyt wyciągasz rozmowy prywatne to gwoli sprawedliwości przyznaje, że gość był niesamowity. Takieo czlowieka potrzeba naszemu klubowi.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Anakin 2015-01-27, 9:20 pm

Sorry. Ale o to mi chodziło co napisałeś. Widać w Sosnowcu nie brak kompetentnych ludzi pełnych inwencji. Trzeba tylko chcieć ich znaleźć.
Anakin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników