prezes Zagłębia Marcin Jaroszewski

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: prezes Zagłębia Marcin Jaroszewski

Postprzez andi1961 2015-01-10, 5:39 am

Kolego szajba uderzyłeś w sedno mojego ostatniego wpisu dotyczącego Leszka Baczyńskiego,który powinien zostać nowym sternikiem naszego klubu.Jest to człowiek na dzień dzisiejszy najbardziej kompetentny i oddany klubowi.Jest Sosnowiczaninem i byłym piłkarzem naszego Zagłębia,a jak go potraktowano to każdy wie .Ja też byłbym za opcją trenera ,który nie opowiada o budowaniu ale o konkretnym działaniu,które w końcu doprowadzi nas do celu jakim jest awans do 1ligi.andi1961.
andi1961

Postprzez August 2015-01-10, 9:00 am

andi1961 napisał(a):Leszka Baczyńskiego,który powinien zostać nowym sternikiem naszego klubu

Baczyński absolutnie już nie powinien stawać na czele klubu. Oczywiście w porównaniu z Jaroszewskim to prawdziwy demon zarządzania ale jego czas już minął. Baczyński to dziś emeryt, niezwykle zasłużony dla klubu ale nie do zarządzania w dzisiejszych realiach.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez szajba555 2015-01-10, 9:38 am

Na facebookach,naszych klasach i innych twitterach nasz prezes jest wychwalany a my go na psach wieszamy sam mam konto na jednym z portali społecznościowych opisałem dlaczego jestem przeciwnikiem rządów tego pana mnie najbardziej drażni to że przetrzymuje w Zagłębiu docenta sMYŁE,że raz bezczelnie obiecuje grę o awans a raz grę o utrzymanie a przede wszystkim oszukuje nas . Praktyczny brak transferów mówi sam za siebie :kiepsko: jeśli Arcadio Morales przymknie oko na wyniki i organizację czy zarządzanie klubu to w najlepszym razie Jaroszewski i Smyła wylecą skąd przyszli na naszą korzyść Adamiec na prezesa na pewno nie bo on to czysta przesada a może ktoś z Dąbrowy nie wiem Edward Bober jest on uczciwym przedsiębiorcą,prezesem tamtejszego MUKP jak myślicie czy to dobra propozycja?
szajba555

Postprzez novack 2015-01-10, 9:46 am

August napisał(a):
andi1961 napisał(a):Leszka Baczyńskiego,który powinien zostać nowym sternikiem naszego klubu

Baczyński absolutnie już nie powinien stawać na czele klubu. Oczywiście w porównaniu z Jaroszewskim to prawdziwy demon zarządzania ale jego czas już minął. Baczyński to dziś emeryt, niezwykle zasłużony dla klubu ale nie do zarządzania w dzisiejszych realiach.

Amen!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez jondek 2015-01-10, 7:01 pm

Czyli leżymy i kwiczymy :twisted:
jondek

Postprzez jondek 2015-01-10, 7:19 pm

szajba555 napisał(a):Na facebookach,naszych klasach i innych twitterach nasz prezes jest wychwalany a my go na psach wieszamy sam mam konto na jednym z portali społecznościowych opisałem dlaczego jestem przeciwnikiem rządów tego pana mnie najbardziej drażni to że przetrzymuje w Zagłębiu docenta sMYŁE,że raz bezczelnie obiecuje grę o awans a raz grę o utrzymanie a przede wszystkim oszukuje nas . Praktyczny brak transferów mówi sam za siebie :kiepsko: jeśli Arcadio Morales przymknie oko na wyniki i organizację czy zarządzanie klubu to w najlepszym razie Jaroszewski i Smyła wylecą skąd przyszli na naszą korzyść Adamiec na prezesa na pewno nie bo on to czysta przesada a może ktoś z Dąbrowy nie wiem Edward Bober jest on uczciwym przedsiębiorcą,prezesem tamtejszego MUKP jak myślicie czy to dobra propozycja?
Wydaje mi się,że każda opcja byłaby lepsza,bo już bardziej tej sprawy nie można spieprzyć(chociaż zapewne duet MM będzie chciał udowodnić, ze można).
jondek

Postprzez szajba555 2015-01-10, 8:00 pm

W Bydgoszczy antyOSUCH,w Krakowie antyBEDNARZ a u nas anty sMYŁA & JAROSZEWSKI już mam u uszach jak ta część tych najbardziej oddanych na Ludowym krzyczy między innymi : Jaroszewski ty cwelu s*******aj do Hanoweru,c*** ci na imię Jaroszewski ty skurwysynie,MIREK SMYŁA wyp....laj. Wisła sobie poradziła to jeśli my zaczniemy działać czyli nie wiem będziemy przestali chodzić na spotkania z tym wymoczkiem nie prezesem , wydawać vlepki ( a sam koncepcję na takie coś mam ),wieszać ośmieszające transparenty i prowadzić okrzyki powyżej przeze mnie wymienione względem pseudoprezesa i pseudotrenera. Przyjaciele !!!! jeśli chcemy zagościć w ekstraklasie a w najlepszym wypadku walczyć o prymat w Lidze Europy to przeciwdziałanie względem tych dwóch debili w naszym klubie czyli opisywanie murów w miastach Zagłębia Dąbrowskiego (ośmieszające napisy na prezesa i trenera),wydawanie ośmieszających vlepek,nie chodzenie na spotkania z prezesem i jeszcze wskazane by było napisać PETYCJĘ DO CHĘCIŃSKIEGO opisać mu co nas gryzie i może ten jebany volksdojcz und docent AWF wylecą na zbity ryj :) oby ale trzeba walczyć o lepsze jutro naszego ukochanego klubu bo to z dnia na dzień pozbycie się jaroszewskiego i jego wafla staje się coraz większym PRIORYTETEM ale warunek to działanie żeby nawet i sieć podzielała nasze zdanie trzeba pójść drogą Wisły jak wypieprzyli Bednarza jeszcze raz powtarzam TRZEBA DZIAŁAĆ bo Chęciński chyba tęskni bardzo za okręgówkowym Zagłębiem
Ostatnio edytowano 2015-01-10, 9:48 pm przez szajba555, łącznie edytowano 1 raz
szajba555

Postprzez pyla 2015-01-10, 9:09 pm

Stawianie Pana Baczyńskiego obok zarozumialego Jaroszewskiego jest pewnym nieporozumieniem, Baczyński to częsć historii naszego ZAGŁĘBIA. A Jaroszewski ? każdy widzi. Na dzisiaj zmiana Jaroszewskiego na Baczyńskiego była by najwspanialszą wiadomością :)
pyla

Postprzez August 2015-01-10, 10:43 pm

Równie dobrze można do Zarządu dokooptować Wszołka a nawet odkopać Aleksandra Rene. On też są częścią historii tego klubu.Ludzie, dajcie już spokój Baczyńskiemu. Zagłębiu potrzeba sprawnego i rzetelnego menagera. A czas na Jaroszewskiego tez przyjdzie. I na jego funfli, którzy mu laurki na fejsie wystawiają również.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez szajba555 2015-01-10, 11:01 pm

Oby wkrótce :niezle:
szajba555

Postprzez jondek 2015-01-11, 1:16 am

Oby jak najszybciej.To jest drugie po zdrowiu czego sobie życzę :niezle: :brawo:
jondek

Postprzez szajba555 2015-01-11, 3:02 am

Trzeba zacząć działać w tym celu!!!!!!!!!!!
szajba555

Postprzez Anakin 2015-01-11, 8:56 am

szajba555 napisał(a):Trzeba zacząć działać w tym celu!!!!!!!!!!!

No to zrób. Zrobić to może el President. A czy zrobi ? Na razie watpie
Anakin

Postprzez szajba555 2015-01-11, 10:28 am

Piszemy petycję i list do Chęcińskiego i ośmieszamy :niezle: naszego klubowego muminka :lol: razem z docentem awf i możliwe że damy radę
szajba555

Postprzez Anakin 2015-01-12, 8:40 am

szajba555 napisał(a):Piszemy petycję i list do Chęcińskiego

Napisz projekt takiej petycji i przedstaw na forum.
Anakin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna