Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bbartek napisał(a):Kiedyś było fajne radio, gazetka klubowa? Zakładałem, że w tym obszarze Prezes czuje się pewnie i tutaj zrobimy duży krok w kierunku profesjonalizmu.
bbartek napisał(a):Kiedy przeczytałem , że Pan Marcin został Prezesem zdawałem sobie sprawę z braku doświadczenia w zarzadzaniu przedsiębiorstwem ( Klub to też FIRMA), ale myślałem że przynajmniej odbuduje( stworzy) marketing wykorzystując swoje doświadczenie zawodowe z TV Katowice..
Dzisiaj mecz z Niepołomic można był obejrzeć w TV internetowej. Dlaczego nie można zorganizować takich transmisji w Sosnowcu
Kiedyś było fajne radio, gazetka klubowa? Zakładałem, że w tym obszarze Prezes czuje się pewnie i tutaj zrobimy duży krok w kierunku profesjonalizmu.
Niestety życie zwerfikowało brutalnie tę i inne nadzieje..które wiązałem z Panem Marcinem.
Z czego zapamietamy Pana Marcina:
- na pewno z wyboru Trenera i jego wypowiedzi na konferencjach pomeczowych,
- "poufnych spotkań " z kibicami,
- zatrudnienie najliczniejszego sztabu trenerskiego na poziomie II ligi,
- uruchomienie sprzedaży piwa na Ludowym,
- wątpliwej umowy z Legią,
-skuteczne obniżenie frekwencji na Ludowym, rozumiem, w celu aby Trener i zawodnicy nie byli pod zbyt dużą presją kibiców.
Może ktoś uzupełni liste
pyla napisał(a):Panie Prezesie czekamy na komunikat o zmianie trenera
szajba555 napisał(a):A jeżeli pan Jaroszewski odejdzie ze stołka to co powiecie żeby za naszymi sterami stanął pan Maciej Adamiec może i należy do partii politycznej Niezależni ale coś widzę że ta partia będzie chylić się ku upadkowi co nie co doświadczenia w zarządzaniu ma to może i dałby radę w zarządzaniu naszym klubem . Też co za tym idzie może potrafiłby znaleźć sponsora dla nas nie musi być koniecznie z naszego regionu ponoć naszym sponsorem jest Przedsiębiorstwo Komunikacji Miejskiej w Sosnowcu oni mają kontakty do takich marek autobusów jak Solaris to może ta firma zostałaby naszym sponsorem. A co do Niezależnych to wiadomo że poszczęściło się tylko kandydujących na radnych w Dąbrowie na fotel prezydencki kandydował pan Tomasz Pasek i przegrał dość mocno walkę o tą posadę z Podrazą . Tego pana proponuję na stanowisko prezesa klubu dlatego że ma jakieś doświadczenie w zarządzaniu i jest być może fanem swojego lokalnego klubu jakim jest Zagłębie oraz ma nasz klub w sercu a nie wydziarany herb jak pan Jaroszewski
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników