Anakin napisał(a):lesław1 napisał(a):stek bzdur forumowego malkontenta
Jak już napisałem w zacytowanej wypowiedzi. Jaroszewski jak Prezes i jego działania podlegają oczywistej ocenie przez kibiców klubu. Najłatwiej napisać o czymś że jest stekiem bzdur zamiast spróbować wysilić się na polemikę od której jest takie forum jak to. I to o czymś świadczy.
Zatrudnienie Smyły, który bądź co bądź utrzymał Zagłębie w poprzednim sezonie- ja wiem że apetyt rośnie w miare jedzenia, ale w październiku na koniec kadencji Kmiecia to było marzenie kibica Zagłębia oby tylko nie spadli....
Polityka klubu- nie przypominam sobie aby za Baczyńskiego było z czymkolwiek lepiej.
Współpraca z Legią? - Arak -4 bramki, Kozak jak zacznie grać może wymiatać na lewej stronie, Mizgała 2 bramki, w poprzednim sezonie Grudniewski, który zagrał chyba w każdym meczu a teraz równie dobrze radzi sobie w pierwszej lidze- no tak lepiej grać swoimi, ale trzeba takich sobie pierw wyszkolić, a są na to szanse właśnie przy pomocy Legii i ich wzorców. a tak widzę 4 kolesi, którzy w gigantycznym stopniu pomagają ciułać punkty za których płaci nam Legia.
Życie prywatne nie powinno nikogo interesować.
Sztab trenerski- mogę się zgodzić jedna osoba jest tam zbędna, ale gdyby tak awansować już nikogo tak to nie będzie dziwić.
Zawsze i wszędzie trafiają się niewypały, dlatego Arłukowicz wyleciał od razu.O Zalewskim nie będę się wypowiadał-pierw obejrzyjmy chłopaka w 2-3 meczach, myślę, że jest po to aby grał jak Matusiak dostanie pauzę za żółtka albo uraz.
Kursę pomijam, nie jestem na pewno jego fanem, ale od 2 meczów nic szczególnego nie zajebał, więc czepianie się jednego chłopa o wyniki nie ma sensu.
Cyganek- raz to znasz jego sytuację

podejście menagera? ,a po drugie to kiedy on ostatnio grał coś?- bo ja pamiętam jak strzelił gola Rybnikowi- a przypomnę ci że to nie było w poprzednim sezonie.
Grube- ściągnięty do klubu jako rozgrywający, który pociągnie drużynę do awansu- nie pociągnął, więc zamieniono go na lepszy model- Dudek, myślę że nie podlega dyskusji to to jest lepszy. Sadowski wydaje mi się, że niedorównuje Kozakowi, a ten mało co gra, ja wiem, że lewonożny jest tylko on i Sadowski byłby na zmianę, ale wtedy trzeba by wypożyczyć Tylca( a nie zrobiono tego bo Tylec to młodzieżowiec a Sadowski nie), a wtedy mówiono by że pozbyto się Tylca a nie Sadowskiego. Chciałeś polemikę to masz.