Kibice Śląska Przyjadą Do Sosnowca ! ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-11-14, 6:49 pm

fabian napisał(a):Co za dzien nastapil, az wierzyc sie nie chce. Zgadzam sie z SCAG :D

Ale zawsze zostaje sektor z miejscami stojacymi. Na ten jeden raz moglibysmy sie pokazac, Slask-Legia pokazalo, ze mozna ??? Ale to juz nie ode mnie zalezy.

Poza tym fajnie jakby przyjechalo duzo Wisly, mozna by im zaspiewac drugi raz w jednym sezonie: NA KOLANA!!! :D :D

W ogole chujowo, ze mamy taki stadion bezsektorowy, ale to juz wydaje sie inny temat :D

No strasznie by było fajnie bo cały stadion by napierdalał wisłe - zajebiście by go nam zamkneli pewnie na cały rok.
Nie sądze że jakby dużo wiusły przyjechało to nic by nie było - mjazda by była na maksa.
Fabian fajnie jako piknik czułbyś się między młotem a kowadłem bo cały stadion by się ganiał w jedną to w drugą stronę - widać wyobraźni to ci brak
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez fabian 2003-11-14, 6:56 pm

Ech, a Ty jak zwykle napiszesz zanim pomyslisz. Z ta Wisla to chodzilo raczej jakby byl sektor gosci i z usmiechem bylo. Jakbys przeczytal dokladnie to bys doczytal, ze zgodzilem sie z Toba, ze nie chcialbym widziec na jednym sektorze z nami Wislakow. Amen.
Chociaz Slask bym przezyl, jakby wpuscic ich tam do stojacych. To tyle.
fabian

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-11-14, 7:02 pm

fabian napisał(a):Ech, a Ty jak zwykle napiszesz zanim pomyslisz. Z ta Wisla to chodzilo raczej jakby byl sektor gosci i z usmiechem bylo. Jakbys przeczytal dokladnie to bys doczytal, ze zgodzilem sie z Toba, ze nie chcialbym widziec na jednym sektorze z nami Wislakow. Amen.
Chociaz Slask bym przezyl, jakby wpuscic ich tam do stojacych. To tyle.

Powiedz mi czy ja mam się domyślać za każdym razem o czym piszesz. Więc nie gadaj że ja znowu swoje bo prawda jest taka że nie napisałeś że chodzi ci o wisłe w sektorze gości.

Chyba że się myle i nie potrafię czytać
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

mecz ze Śląskiem

Postprzez Przemo z Ksawery 2003-11-14, 7:50 pm

k...a gramy ze Śląskiem a nie z wisłą. Moim skromnym zdaniem kibice Śląska jeżeli nie uda im sie załatwić wyjazdu powinni być na naszych sektorach.
P.S. pomyślcie o tym że my też kiedyś możemy być w takiej sytuacji, a akurat chłopaki z Wrocławia są jednymi z nielicznych w Polsce którzy zgodzili by się wpuścić np. Zagłębie albo Legię na swój sektor.
Pozdro dla fanów Śląska
Przemo z Ksawery

Postprzez Wally 2003-11-14, 11:41 pm

Co do spotkania,to jak najbardziej kibice Śląska powinni być na naszym sektorze,jeśliby nie doszło do porozumienia z ŚZPN. Nie było mnie na meczu w 2 lidze w Opolu,ale tam wtedy chyba my mieliśmy zakaz, bo Odra nie miała sektora dla gości i Odra,nasza kosa i tak nas wpuściła na swój własny sektor. Dla mnie tylko istnieje problem gdzie wszyscy kibice by się pomieścili, bo na meczach z Odrą i Lechem ZG,to ludzie musieli stać na schodach.A mecz ze Śląskiem na pewno przyciągnie większą liczbę kibiców.
Wally

Postprzez Erazmus 2003-11-14, 11:53 pm

Może wyremontują Wam cześć stadionu obok klatki na mecz ze Śląskiem to wtedy byłaby szansa na posadzenie większej ilości fanów Śląska i Zagłębia.
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez WOJTEK 2003-11-14, 11:57 pm

JESTEM ZA WEJŚCIEM ŚLĄSKA NA NASZ STADION.A WISŁA PRZED WEJŚCIEM.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-11-15, 1:04 am

Raczej wejdą,ale tylko wyselekcjonowana grupa bo wisły nie scierpimy:) Zreszta pozyjemy zobaczymy nie ma co rozpisywac sie teraz w tym temacie bo pieski węszą 8) i Nie mi o tym decydowac
Gość

Postprzez Wojna 2003-11-15, 1:18 am

Anonymous napisał(a):Raczej wejdą,ale tylko wyselekcjonowana grupa bo wisły nie scierpimy:) Zreszta pozyjemy zobaczymy nie ma co rozpisywac sie teraz w tym temacie bo pieski węszą 8) i Nie mi o tym decydowac

Mój tekst
Wojna

Postprzez Greg1906 2003-11-15, 6:55 pm

Pomysł z wpuszczeniem Śląska na nasz sektor jest nierealny. Przecież i bez kibiców Śląska stadion będzie pełny, a nie wyobrażam sobie żeby nasi kibice nie weszli na stadion kosztem Śląska. No i jeszcze ta Wisła i Motór. Ale do meczu jeszcze daleko i na pewno problem rozwiąże się sam.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez Erazmus 2003-11-15, 10:56 pm

W tygodniu będzie uzasadnienie wyroku i zarówno klub jak i stowarzyszenie kibiców będziemy działać aby złagodzić karę . Ale nie ma w sumie czego się czepić. Można odwołać się do niskiej kary dla Odry , której kibice wtargneli na murawę i dostali tylko 2 tys kary a stadionu im nie zamknięto. Analizowaliśmy wspólnie z kierownikiem regulamin PZPN i punkt na podstawie walneli nam zakaz wyjazdowy. Wyraznie jest tam napisane że mogą zakazać przyjazdu grupie zorganizowanej kibiców przyjezdnych co daje Wam możliwość manewru takiego jak zrobiliśmy z Legią na Oporowskiej.

Jeśli się nie uda złagodzić kary teraz to na wiosnę możecie nam pomóc wysylając pismo np. jako stowarzyszenie kibiców że pomiędzy kibicami Śląska i Zagłębia nie ma animozji i nie widzicie przeszkód żeby kibice Śląska zasiedli na Ludowym. Wtedy nasz klub mógłby prosić o zmniejszenie kary .
W każdym razie będe was informował o postępie w tej sprawie i mam nadzieje że zasiądziemy bez przeszkód na Ludowym w nie mniejszej liczbie niż Wy u nas.

Pozdrawiam
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Gość 2003-11-15, 11:13 pm

Erazmus napisał(a):Analizowaliśmy wspólnie z kierownikiem regulamin PZPN i punkt na podstawie walneli nam zakaz wyjazdowy. Wyraznie jest tam napisane że mogą zakazać przyjazdu grupie zorganizowanej kibiców przyjezdnych co daje Wam możliwość manewru takiego jak zrobiliśmy z Legią na Oporowskiej.

Taki manewr będzie zrobić niełatwo nie ze względu na układy kibicowskie, ale ze względu na to, że z Wrocławia do Sosnowca trzeba będzie dojechać, a to już może nie być łatwe. Jak pamiętam z czasów, gdy Legia miała zakaz wyjazdów, policja szczególnie troskliwie opiekowała się kibicami i w dniach wyjazdów obstawiała warszawskie dworce i wyłapywała wszystkie podejrzane grupki. Wiem, że sporo osób, aby nie dać się złapać, po prostu pojechało do Wrocławia dzień przed meczem.

Znając nadgorliwość wrocławskiej policji w dniach meczów, na które będzie zakaz wyjazdów, dworce we Wrocławiu zostaną konkretnie przetrzepane a żeby nie udało się wyrwać z miasta, także wyjazdy na autostradę będą monitorowane. A jak już się uda wyjechać, to drogi dojazdowe do Sosnowca będą również patrolowane we wzmożony sposób.

Trzeba mieć nadzieję, że leśne dziady odwieszą zakaz. Pokażcie się z dobrej strony na pierwszych meczach u siebie to może uda się w trybie nagłym zmienić decyzję. A w przyszłości lepiej się organizujcie i pilnujcie żeby nie było awantur na stadionach.
Gość

Postprzez bankier 2003-11-16, 3:28 am

moim skromnym zdaniem wrocławianie (oczywiście bez zgód) moga zasiąść w sektorze z miejscami stojącymi najbliżej zegara (jeśli zpn
bankier

Postprzez bankier 2003-11-16, 3:29 am

moim skromnym zdaniem wrocławianie (oczywiście bez zgód) moga zasiąść w sektorze z miejscami stojącymi najbliżej zegara (jeśli śl ozpn nie zmini zdania).... :wink:
bankier

Postprzez bankier 2003-11-16, 3:30 am

moim skromnym zdaniem wrocławianie (oczywiście bez zgód) moga zająć miejsca w sektorze z miejscami stojącymi najbliżej zegara (jeśli śl ozpn nie zmini zdania).... :wink:
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice