Ja nie wiem czy dobra ,czy zła

," profesjonalizm "pokazali na pikniku rodzinnym (nie byłem ,ale słyszałem) może coś się zmieniło ,może się już dotarli .Według mnie ważne jest ,jaka będzie zawarta umowa między miastem ,a nowym właścicielem (coś podobnego ,jaką Niemcy złożyli Piastowi Gliwice,suma rocznego dofinansowania klubu )
Ale co ja mogę wiedzieć ,biedny robaczek

,są mądrzejsi .Nasi urzędnicy w Ratuszu przecież też muszą żyć i mają rodziny,przyjaciół ,na pewno nie dadzą ich skrzywdzić

(zmiana właściciela ,dobiera sobie swoich ludzi) .Najgorsze może być to że mogą pozbyć się kłopotu (Klubu ) a w razie jakieś wpadki ,lub wykorzystania przez nowego właściciela jakieś luki ,powiedzą ,"no przecież my zrobiliśmy wszystko ,to oni ,ale po wyborach to naprawimy".Podsumowując ,trochę mam obawy co do firmy ,ale może się uda ,ku..wa może wreszcie się uda.
PS1.jeżeli oczywiście padła taka oferta ,ciekawość budzi co z zadłużeniem

bo chyba składając ofertę ,wiedzą ile jest zadłużenia ,mieli jakiś wgląd ,może ktoś już to wszystko uporządkował , mówiło się że w księgach bałagan po poprzednim zarządzie.Czy ma to być na zasadzie współwłaściciela

czy miasto pozbędzie się wszystkich akcji

Ta oferta to przecież nie jest jakąś całkowitą niespodzianką dla nas na tym forum ,ktoś już tu pisał o tym że ofertę składa Wizard (dobrze poinformowany człowiek

bobek12 napisał(a) 06.12.2011 r, o godz. 10:00
Wszystko Rozwalają !!!
DO MIASTA WPŁYNĘŁA OFERTA NA ZAKUP ZAGŁĘBIA WIECIE OD KOGO........... WIZARD SPORT )
PS2.August ,to rzeczywiście ciekawe ,naraz się kilku znalazło

,może urzędnicy chcą zakończyć rok ,z satysfakcją dobrze wykonanych zadań ,stawianych im przez Szefa wszystkich Szefów