August napisał(a):Kolejny klub, który - mimo dużych długów - można ratować:
Nie pierwszy i na pewno nie ostatni. Raków, GKS Katowice, Elana, teraz mówi się też o Polonii Bytom - że tylko wymienię te "bliższe" nam przykłady.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Kolejny klub, który - mimo dużych długów - można ratować:
jls napisał(a):Nie dalej jak 2 lata temu pisałem na temat działalności sklepu kibica i pana Kisiela i jego postawy w stosunku do Zagłębia.
Posypały się na moją głowę róznej maści pomyje.
Teraz w świetle obecnych wydarzeń i artykułów na temat tego pana, każdy kto mnie wyzywał powinien przeprosić.
Powstał nowy klub i sklep jest wyraziście wymalowany, podane godziny otwarcia.
Metamorfoza godna kameleona.
Nic dodać nic ująć.
Cygan napisał(a):Bo tu jest jawny podtekst finansowy, zasłonięty chęcią, aby znak nie w
A nie mógł D.K. oddać klubowi herbu, a załatwić sobie dożywotnie jego używanie i zarobek na tym??? Przecież oficjalnie o to mu też chodziło ("to mój sposób na życie..." - to jego słowa). Nie!!! Trzeba jeszcze na takim czymś zarobić.....
swiezy52 napisał(a):Cygan napisał(a):Bo tu jest jawny podtekst finansowy, zasłonięty chęcią, aby znak nie w
A nie mógł D.K. oddać klubowi herbu, a załatwić sobie dożywotnie jego używanie i zarobek na tym??? Przecież oficjalnie o to mu też chodziło ("to mój sposób na życie..." - to jego słowa). Nie!!! Trzeba jeszcze na takim czymś zarobić.....
absolutnie nikogo nie broniac
wg mnie sposob na zycie rowna sie zarobek, to chyba jest oczywiste
jls napisał(a):Coś pan Kisiel zmienia front, niczym chorągiewka na wietrze.
Ciekawe jaką wymowę będzie miała jego kolejna wypowiedż.
Chodzić na mecze kilku drużyn można.
Pytanie tylko czy chodzenie na mecze np. Czarnych Sosnowiec
jest równoznaczne z kibicowaniem tej drużynie
Kibicowanie jednej drużynie można porównać do wierności małżeniskiej.
Ta i tylko Ta.
jls napisał(a):Poczytaj te dwa artykuły powyżej i trochę pomyśl co w nich jest sprzecznego.
Jeżeli nie widzisz różnicy to trudno, Twoja sprawa.
Każdy ma prawo do interpretacji powyższych tekstów.
jls napisał(a):Poczytaj te dwa artykuły powyżej i trochę pomyśl co w nich jest sprzecznego.
KalF92 napisał(a):jls napisał(a):Poczytaj te dwa artykuły powyżej i trochę pomyśl co w nich jest sprzecznego.
Po pierwsze blog pana czado należy traktować z przymrużeniem oka bo zdarza się mu pisać o rzeczach o których pojecia nie ma żadnego..
Poza tym na czym polega ta zmiana frontu? Pierwszy artykuł to jakieś tam jego wywody a druga to "rozmowa" z Darkiem.Swoją drogą jestem ciekaw czy pan czado wie że nie mógł jej opublikować bez zgody rozmówcy i tu rodzi sie pytanie czy o takową zapytał.. Jak ktoś chce poznac prawdziwe zdanie Darka na te tematy to radzę odwiedzić go w SK.
Dariusz Kisiel znak zastrzegł być może ze szlachetnych pobudek, ale w chwili obecnej używa go i nie zamierza oddać podmiotom, które winny z niego korzystać z uwagi na tradycję i historię ze względów finansowych - tylko i wyłącznie
adamos_6
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników