grzechu napisał(a):4 juz vlepka mojej produkcji ktora osobiscie mi najbardziej spodobala, a moze zrobimy taka sektorowke?
Grzechu rob mniejsze wlepki.
Takie haslo chyba odra miala na meczu z nami jak odpalila serce z rac.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
grzechu napisał(a):4 juz vlepka mojej produkcji ktora osobiscie mi najbardziej spodobala, a moze zrobimy taka sektorowke?
^m@rcin^ napisał(a):grzechu napisał(a):4 juz vlepka mojej produkcji ktora osobiscie mi najbardziej spodobala, a moze zrobimy taka sektorowke?
Grzechu rob mniejsze wlepki.
Takie haslo chyba odra miala na meczu z nami jak odpalila serce z rac.
grzechu napisał(a):
NO i c*** ze miala, a co my jestesmy inni? Moje serce bije dla Zaglebia a jak twoje nie to juz nie moj problem.. :D
PS
Spoko bede robil mneijsze wg polecen :D
_ToMaSzEk_ napisał(a):grzechu napisał(a):
NO i c*** ze miala, a co my jestesmy inni? Moje serce bije dla Zaglebia a jak twoje nie to juz nie moj problem.. :D
PS
no własnie :D:D:D:D:D:D:D, ^m@rcin^ może wymyślisz jakieś hasla ktore będą umieszczane na vlepkach skoro taki mądry jestes :lol: :wink: 8) hyhyhy
grzechu napisał(a):_ToMaSzEk_ napisał(a):grzechu napisał(a):
PS
no własnie :D:D:D:D:D:D:D, ^m@rcin^ może wymyślisz jakieś hasla ktore będą umieszczane na vlepkach skoro taki mądry jestes :lol: :wink: 8) hyhyhy
No wlasnie tylko krytykujesz :D , rozumiem ze nie kazdy umie obslugiwac programy graficzne ale zawsze moze podsunas pomysl. Marcin czekamy an propozycje :D :D
_ToMaSzEk_ napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):
Zrobcie cos zwiazanego z calym ZAGLEBIEM DABROWSKIM :)
a może o "Bobrze Dąbrowiaku" buahahhahahahah :lol:
Pozdro dla wszystkich bobrów :D
adek napisał(a):ciag dalszy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników