Do Lewaków ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-11-10, 4:12 pm

a pamietacie PPPP ??? :D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez DaMi 2003-11-10, 4:31 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):
MuMiN napisał(a):W Głogowie nas 65. Autokar 37 + 8 (2 auta) + 5 pociąg +15 bus z dwoma flagami "Brygada Zgredos" i "Fanatycy".

MUMIN FUREK BYŁO TROCHĘ WIĘCEJ

Ale niektórzy byli neutralni :lol:
DaMi

Postprzez MuMiN 2003-11-10, 4:55 pm

No fakt, była jeszcze jedna furka w której jechały 2 osoby :) . Wiec poprawną liczbą jest 67 :) - no chyba ze ktos jechal w bagazniku :)
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Re: :)

Postprzez Franz 2003-11-10, 5:29 pm

^m@rcin^ napisał(a):a pamietacie PPPP ??? :D

hehe to była partia :lol: . Najlepsza nazwa jaką słyszałem :)
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez zgredos 2003-11-10, 7:05 pm

Partie socjalistyczne to nie komuniści. Nie wiem czy wiecie, że pierwsze wybory po rewolucji w ZSRR wygrali socjaliści ale komunistą udało się sfałszować wybory. Póżniej Lenin z Dzierżyńskim zaczeli czystki ale dopiero jak do władzy doszedł Stalin zaczeła się rzeż socjalistów (polecam Archipelag GUŁag)
Co do polskich polityków to mnie śmieszą zmieniają się (partie) jak chorągiewki byle być przy korycie. Jedynie w samoobronie każdy uczcieie czeka na wyrok sądu.
zgredos

Postprzez CZaRnYY 2003-11-11, 5:06 pm

Do Qniego...

Napisałem:
"Jak pisze "socjalistyczna", to nie znaczy, że jest partią lewicową "

NIE ZNACZY w znaczeniu - nie musi być, nie napisałem, że jest prawicowa - przykład wymienionego NSDAP ktora jest prawicowa...

Jeszcze jest coś takiego, że partie prawicowe najwyżej stawiają naród, a lewicowe państwo (też można znaleźć odstępstwa od tej reguły)

Skoro już poruszyliśmy polityczne tematy to jestem ciekaw czy dołączy się też do niej WAB ;)
Ostatnio edytowano 2003-11-11, 7:29 pm przez CZaRnYY, łącznie edytowano 1 raz
CZaRnYY

Postprzez PawełK 2003-11-11, 6:18 pm

Mumin flaga "Brygada Zgredos" jechala w autobusie.

Pozdro dla "Motora" i "Caritasa" :D :D :D
PawełK
pyszałek

Postprzez Gość 2003-11-11, 10:11 pm

CZaRnYY napisał(a):Do Qniego...

Napisałem:

NIE ZNACZY w znaczeniu - nie musi być, nie napisałem, że jest prawicowa - przykład wymienionego NSDAP ktora jest prawicowa...

Jeszcze jest coś takiego, że partie prawicowe najwyżej stawiają naród, a lewicowe państwo (też można znaleźć odstępstwa od tej reguły)

Skoro już poruszyliśmy polityczne tematy to jestem ciekaw czy dołączy się też do niej WAB ;)

NARODOWO - SOCJALISTYCZNA ROBOTNICZA PARTIA NIEMIEC - prawicowa? :shock: Żart :?:
Gość

Postprzez CZaRnYY 2003-11-11, 11:54 pm

Anonymous napisał(a):
CZaRnYY napisał(a):Do Qniego...

Napisałem:

NARODOWO - SOCJALISTYCZNA ROBOTNICZA PARTIA NIEMIEC - prawicowa? :shock: Żart :?:

:!: :shock: :!: bez komentarza
CZaRnYY

Postprzez Qni 2003-11-12, 12:13 am

A mialem juz nie pisac w temacie NSDAP.
Chyba musimy napisac czy za lewice i prawice uwazamy partie w/g kryteriow polskich czy zachodnich?
No, ale jak bysmy NSDAP nie nazywali to bylo to ugrupowanie jawnie (miedzy innymi) antypolskie, wiec bylo o dupe rozbic i padlo w koncu jak kawka.
No styknie tego pisania bo jeszcze zostane jakims Sienkiewiczem, czy Prusem. :oops: :oops:
Qni

Postprzez zgredos 2003-11-12, 2:16 pm

WOJTEK napisał(a):ZALETĄ UPR JEST TO,ŻE SIĘ ZNAJĄ WSZYSCY CZŁONKOWIE.JEST ICH PRZECIEŻ BARDZO MAŁO. :lol: :lol:

To tam jest ktoś poza Januszem Korwin-Mikke? :lol:
zgredos

Postprzez Qni 2003-11-14, 12:22 am

Ktos tam jest poza JKM. Poczytaj sobie troche na temat tego ugrupowania np: www.e-upr.org .............. jesli tylko masz ochote hehe 8) . Aha taka jezcze mala uwaga...bo nie moge wytrzymac.... wiecie ze UPR to prawie to samo co Partia Republikanska w USA, a PO to taka lewica amerykanska czyli Demokraci................ Ale przeciez w stanach jest glód i nedza wiec po co glosowac w Polsce na te partie (UPR i PO)........ przeciez lepiej zaglosowac na SLD, LPR czy Samoobrone ...i bedzie super !! :lol: :lol: :lol: :lol:
Qni

Postprzez Cracovia_hools_Sosnowiec 2003-11-24, 12:07 am

Może napiszę w miarę poważnie, nieco mądrzej niż Pan Pajac o ksywce Prawicowy. Zastanów się nad tym co piszesz Pajacu Jakich Mało. Liczba wyjazdów kolegi Wojtka jest bliżej nieustalona, gdyż nikomu (a już na pewno nie jemu samemu) nie chce się liczyć na ilu Wojciech był. Bron Boze nie pisz ze Wojtek sie napina.... Uwierz mi - ma do tego prawo... Przepraszam ze tak bez szacunku ale i tak nie jesteś hools tylko jestes Panem Zwykłym Pajacem i nadajesz się do Latającego Cyrku Monty Pythona. Ewentualnie zastąpiłbyś wspaniale na stanowisku śp. Benny Hilla. Na pewno zrobiłbyś furorę z tą twoją prostotą i brakiem bystrości umysłu. Jestem pod wrażeniem twojego postu, musisz mieć IQ=70 (taką watrość osiągają ludzie umiejący czytać i pisać...). Ja również nie pozdrawiam. Pozdro dla Wojtka.
Cracovia_hools_Sosnowiec

Postprzez WOJTEK 2003-11-24, 6:57 am

DZIĘKI.RÓWNIEŻ POZDRAWIAM.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Kibice