Przegląd prasy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przegląd prasy

Postprzez August 2011-02-21, 2:30 pm

patrios91 napisał(a):No sprzeczne sa Twoje informacje z ostatnimi wypowiedziami Kozielskiego w Prasie,ze Zaglebie jest dla niego najwazniejsze,a innym klubom tylko pomagal. Niestety nie nabralem zaufania do pana Kozielskiego wiec tez twierdze,ze Wodzislaw jest dla niego najwazniejszy.

Sprzeczne jest raczej to co mówi z tym, co robi. Miał zrezygnować z prezesury we Wodzisławiu a jednak tego nie zrobił. Też uważam, że Odra jest dla gościa priorytetem.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez toph 2011-02-21, 3:14 pm

Gdybyśmy mieli zagrać mecz otwarcia na nowy stadionie (abstrahując od tego kiedy powstanie) z jakimś przeciwnikiem z pucharów, tak jak teraz Arka, kogo byście wybrali?

Ja raczej Greków:
1. PAOK Saloniki
2. Olimpiakos Pireus
3. Ujpest Budapeszt
toph

Postprzez patrios91 2011-02-21, 3:15 pm

toph napisał(a):Gdybyśmy mieli zagrać mecz otwarcia na nowy stadionie (abstrahując od tego kiedy powstanie) z jakimś przeciwnikiem z pucharów, tak jak teraz Arka, kogo byście wybrali?

Ja raczej Greków:
1. PAOK Saloniki
2. Olimpiakos Pireus
3. Ujpest Budapeszt

Pytanie kto by chcial z nami zagrac... :-)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez adamos_6 2011-02-21, 3:20 pm

patrios91 napisał(a):
toph napisał(a):Gdybyśmy mieli zagrać mecz otwarcia na nowy stadionie (abstrahując od tego kiedy powstanie) z jakimś przeciwnikiem z pucharów, tak jak teraz Arka, kogo byście wybrali?

Ja raczej Greków:
1. PAOK Saloniki
2. Olimpiakos Pireus
3. Ujpest Budapeszt

Pytanie kto by chcial z nami zagrac... :-)

za kasę zagrać może każdy, kwestia ceny
najlepszą na teraz drużyną jest Olympiakos
adamos_6

Postprzez toph 2011-02-21, 3:21 pm

:twisted: no jak byśmy mieli wreszcie nowy stadion to czemu nie markowego przeciwnika :lol:
toph

Postprzez Smazu 2011-02-21, 3:29 pm

Ujpest Budapeszt to Grecy?
Mógłbym załatwić Hamilton Academical , ale wątpię , żeby to był atrakcyjny rywal :lol:
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez toph 2011-02-21, 5:16 pm

uwielbiam fora, zawsze się znajdzie taki ktoś :) gdzie ja napisałem że to Grecy?
toph

Postprzez Smazu 2011-02-21, 5:35 pm

toph napisał(a):uwielbiam fora, zawsze się znajdzie taki ktoś :) gdzie ja napisałem że to Grecy?

toph napisał(a):Ja raczej Greków:
1. PAOK Saloniki
2. Olimpiakos Pireus
3. Ujpest Budapeszt

Skoro to nie pierwszy raz to chyba nie przypadek , że piszesz nie zbyt wyraźnie ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Lars 2011-02-21, 7:46 pm

http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35 ... ykiem.html

Marek i Stolpa mile widziani w Wodzisławiu. Pytam: Kozielski działa na szkodę Zagłębia czy Odry?
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez jondek 2011-02-21, 8:02 pm

Moim zdaniem na szkodę Odry(z całym szacunkiem dla Marka),bo o tym drugim to szkoda pisać :redface:
jondek

Postprzez Lars 2011-02-21, 8:08 pm

jondek napisał(a):Moim zdaniem na szkodę Odry(z całym szacunkiem dla Marka),bo o tym drugim to szkoda pisać :redface:

Pytanie ma w sobie drugie dno. Skoro Klub, którego wlaścicielem jest Pan Kozielski gra w 2 lidze i ze względu na małą przydatność zawodnika rozwiązuje z nim kontrakt, to dlaczego klub, którego prezesem jest Pan Kozielski i gra w 1 lidze podpisuje kontrakt z tym samym zawodnikiem.
Kasa, Biznes, Interesy, Układy, Układziki kiedyś zabiją do końca nawet piękno piłki nożnej....
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez August 2011-02-21, 9:27 pm

To nie układziki a czysta patologia. Nie wiem czy faktycznie dobrze by sie nie stało aby PZPN się tym zajął.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez patrios91 2011-02-23, 12:29 pm

Zawisza z Zagłębiem zgodnie z planem

Pierwszy w rundzie wiosennej pojedynek w Bydgoszczy pomiędzy Zawiszą i Zagłębiem Sosnowiec zapowiada się jako hit inauguracyjnej kolejki. Warunki atmosferyczne nie powinny przeszkodzić w organizacji spotkania.

Choć co prawda mamy już końcówkę lutego, to jednak wciąż w naszym kraju panują silne, kilkunastopniowe mrozy. Być może właśnie dlatego niektóre kluby będą miały problemy, aby przygotować swoje boisko do stanu używalności na pierwsze mecze rundy wiosennej. Jednak w Bydgoszczy takiego kłopotu nie będzie. - Nie przewidujemy większych trudności. Chcemy zagrać z Zagłębiem Sosnowiec zgodnie z terminarzem - powiedział w rozmowie z SportoweFakty.pl wiceprezes klubu Piotr Burlikowski.

Stadion Zawiszy ma to szczęście, że jest jednym z najlepszych i najnowocześniejszych obiektów w kraju, z podgrzewaną murawą włącznie. - Mamy zapewnienie od szefów CWZS, że już w czwartek zostaną włączone elementy podgrzewania. Kilka dni powinno wystarczyć na przygotowanie głównej płyty - dodał Burlikowski. - Do tej pory jednak nic nie słyszałem o problemach innych klubów.

To nie jedyne nowości u wicelidera II-ligi. Wiadomo już, że do końca okienka transferowego (28 lutego) nie doczekamy się w klubie wzmocnień. To może i dobrze, bo dokładnie rok temu cztery nowe twarze (Podgórski, Kosmalski, Rybski, Sobczak) okazały się totalnym niewypałem. - Obecnie finalizujemy transfery Macieja Kota oraz Emilia Tiakane z Lidera Włocławek. Dalszych ruchów nie przewidujemy, tak samo jak wypożyczeń zawodników do innych klubów - zakończył Burlikowski.

Tymczasem w tym tygodniu zmieniła się również siedziba klubu. Z ciasnego biura w głównym budynku CWZS przeniosła się się pod Trybuną A-VIP (stara trybuna) Stadionu Zawiszy - wejście przy tunelu. Od poniedziałku można też kupować bilety i karnety na rundę wiosenną.

Ceny biletów na mecze ligowe Zawiszy Bydgoszcz - runda wiosenna, sezon 2010/2011:
- VIP 18 zł (Trybuna VIP)
- Normalny 10 zł (Trybuna A, B i C)
- Ulgowy 5 zł (Trybuna A, B i C) - tylko dla Kobiet oraz dzieci 8-13 lat

-> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... -z-planem/
patrios91

Postprzez STACH PL 2011-02-23, 2:40 pm

Lars napisał(a):http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35024,9139072,Prezes_Odry_Wodzislaw_oczarowany_Kamerunczykiem.html

Marek i Stolpa mile widziani w Wodzisławiu. Pytam: Kozielski działa na szkodę Zagłębia czy Odry?

Ja mam następne pytanie czemu Kozielski nie sprowadził tego wybitnego kameruńczyka do Zagłębia skoro jest współwłaścicielem tylko do Odry której prezesem będzie tylko do 26 lutego jak dobrze pamiętam????
STACH PL

Postprzez patrios91 2011-02-23, 3:17 pm

STACH PL napisał(a):
Lars napisał(a):http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35024,9139072,Prezes_Odry_Wodzislaw_oczarowany_Kamerunczykiem.html

Ja mam następne pytanie czemu Kozielski nie sprowadził tego wybitnego kameruńczyka do Zagłębia skoro jest współwłaścicielem tylko do Odry której prezesem będzie tylko do 26 lutego jak dobrze pamiętam????

I to jest sednum sprawy Kozielskiego. Dziwie sie brakiem reakcji ze strony PZPN-u w szczegolnosci,ze zawsze nam robili pod gorke.
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna