Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
uzielone napisał(a):Bardzo dobrze, że przed wyborami poruszyliśmy znowu kwestię budowy nowego stadionu ponieważ wywieramy presję na politykach i możemy się przekonać jak po raz kolejny podchodzą do tego tematu.
Podsumowując debatę na tvzaglebie:
1. PIS - nowy stadion NIE - dalsza modernizacja TAK ale pierwszeństwo mają Orliki i mniejsze boiska.
2. SLD - Górski jak co roku już na dniach zaczyna budowęale przyznać trzeba, że mówił z sensem o Partnerstwie Publiczno Prywatnym, tutaj jest szansa na pozyskanie środków. Nowy stadion - NIE - dalsza modernizacja i rozwój infrastruktury na Ludowym TAK.
3. PO - nowy stadion NIE - dalsza modernizacja Ludowego TAK, winny braku nowego stadionu jest Górski![]()
4. Niezależni Adamca - tutaj nastąpił powrót do koncepcji budowy Stadionu Zagłębia Dąbrowskiego wspólnie z innymi miastami Zagłębia. Jak namówi do niej choćby Dąbrowę Górniczą to ma mój głos poparcia w wyborach
GrubyPerez napisał(a):no i tu się zgadzam w 100%. Przestańmy bajdurzyć o stadionie , wzmocnijmy drużynę, awansujmy- nie nawet nie awansujmy ,ale grajmy, bo to co teraz to "suche buły".
Jak się okaże ,że na obecny Ludowy zacznie brakować biletów ( o czym ja myślę..) to temat może znowu będzie aktualny.
August napisał(a):Trzeba przyznać, że Kaziu jest naprawdę niezły w przedwyborczej demagogii.
W piątek (19 listopada) o 17:00 odbędzie się Wielki Mecz Charytatywny na rzecz sosnowieckiego schroniska dla zwierząt. Naprzeciwko siebie staną Orły Zagłębia i Drużyna Prezydenta Górskiego.
Spotkanie zostanie rozegrane w hali MOSiR „Zagórze”. Organizatorem meczu jest prezydent Sosnowca Kazimierz Górski.
http://zaglebie.eu/zagraja-dla-zwierzakow-_2_1197.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack