Z jakim klubem chcielibyście mieć zgode... ?

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez slawoj 2003-11-07, 1:01 pm

Moje typy to jak większość tutaj ŚLĄSK Wrocław, a z tych mniej znaczących to Radomiak Radom

]:-> ]:-> [/img]
slawoj

Postprzez Greg1906 2003-11-07, 1:17 pm

PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):W Przemyślu jest kilkunastu kolesi którzy sympatyzują z Zagłębiem byli na meczu Zagłębia w Poznaniu na Lechu i pare razy na Ludowym.

Byli też z nami na hokeju w Bytomiu, kiedy walczyliśmy o awans.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez >>>CZARNY 2003-11-07, 5:17 pm

ŚLĄSK WROCŁAW
>>>CZARNY

Postprzez EkipaWidmoBG'03 2003-11-09, 7:16 am

Serdeczne pozdrowienia z Gdyni!
Wiadomo ,ze miedzy nami nie ma rzadnego ukladu a jednak stosunki miedzy fanami obu klubow sa pozytywne.
Zaglebie mawia ze do ukladu nigdy nie dojdzie bo Baltyk za slaby.
Na naszym gdynskim podwurku troszke sie pozmienialo i wychodzimy delikatnie mowiac na prosta.
Mam takie wirtualne pytanie:
Co by bylo jakby obie ekipy spotkaly sie przypadkiem na trasie?

Pozdrowienia od Baltyku
EkipaWidmoBG'03

Postprzez Bordas 2003-11-09, 3:54 pm

pozdrowienia od Baltyku Zaglebie to mile jak czyta sie takie slowa ze wiele osob chcialo by miec z nami sztame szczegolnie ze nie jestescie nam obojetni ja ze swojej strony jestem za ktos napisal Baltyk nas kocha...... powiem tak kochajmy sie oboje a bedzie ok mam nadzieje ze jeszcze przyjdzie czas wypic wspolnie niejednego browca pozdrawiam cale Zaglebie Sosnowiec Gdynia tez a Gdynia to my

BALTYK MOJA MILOSC :gol:
Bordas

Postprzez WOJTEK 2003-11-10, 1:01 am

Z CHROBRYM GŁOGÓW.WYROŚLIŚMY NA ICH GŁÓWNĄ KOSĘ. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez PREDATOR 2003-11-10, 11:44 am

kurde nie zalogowałem się więc jeshcze raz:)

WKS ŚLĄSK WROCŁAW
CELTIC GLASGOW
PREDATOR

Postprzez 7 wspanialych 2003-11-21, 4:39 pm

na stronie Baltyku jest podobny temat Polska fan Zaglebia proponuje Zaglebie Sosnowiec Legia Wawa Pogon Szczecin Hutnik Krakow Slask Wroclaw Lechia Gdansk i Baltyk Gdynia(kolejnosc przypadkowa) poprostu jedna wielka ekipa tak jak napisal Polska 7 ekip"7 grzechow glownych " bylaby zajebista flaga i ekipa obejmujaca cala Polske i moznaby bylo co niektorych wykosic wkoncu
7 wspanialych

Postprzez piknik fans 2003-11-21, 4:47 pm

hehe.....niezła paczka .....ale nie do zrealizowania... :wink:

ps. a może jeszcze dołączymy Motor : :wink:
piknik fans

Postprzez CharoN^ 2003-11-21, 5:50 pm

7 wspanialych napisał(a):na stronie Baltyku jest podobny temat Polska fan Zaglebia proponuje Zaglebie Sosnowiec Legia Wawa Pogon Szczecin Hutnik Krakow Slask Wroclaw Lechia Gdansk i Baltyk Gdynia(kolejnosc przypadkowa) poprostu jedna wielka ekipa tak jak napisal Polska 7 ekip"7 grzechow glownych " bylaby zajebista flaga i ekipa obejmujaca cala Polske i moznaby bylo co niektorych wykosic wkoncu

Ciekawie by bylo. Ale przykro mi ... marzenia takiej skali się nie spełniają. Myślę jednak, że czwórka lub piątka tych wymienionych zespołów jest świetnymi partnerami do zgody. ZAGŁĘBIE-LEGIA-ŚLĄSK-BAŁTYK-LECHIA, (trzeba odrzucić Pogoń :x, nie wiem co się stalo, byliśmy z nimi jak z Legią i wszystko się zepsuło ... no nieważne, co do Hutnika to ja nie mam opinii może ktoś mnie "sprostuje").
Czy członkowie FB rozpatrzą prośbę kolegów z Gdynii. Tzn. jakieś spotkanie albo coś. Ja wiem że nie mam na to wpływu ale należy rozpatrzeć wsyzstko, jeśli oni nas szanują, my ich szanujemy ...

Pozdrawiam fanów Legii, Śląska, Bałtyku i Lechii
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2003-11-21, 6:00 pm

CharoN^ napisał(a):
7 wspanialych napisał(a):na stronie Baltyku jest podobny temat Polska fan Zaglebia proponuje Zaglebie Sosnowiec Legia Wawa Pogon Szczecin Hutnik Krakow Slask Wroclaw Lechia Gdansk i Baltyk Gdynia(kolejnosc przypadkowa) poprostu jedna wielka ekipa tak jak napisal Polska 7 ekip"7 grzechow glownych " bylaby zajebista flaga i ekipa obejmujaca cala Polske i moznaby bylo co niektorych wykosic wkoncu

Ciekawie by bylo. Ale przykro mi ... marzenia takiej skali się nie spełniają. Myślę jednak, że czwórka lub piątka tych wymienionych zespołów jest świetnymi partnerami do zgody. ZAGŁĘBIE-LEGIA-ŚLĄSK-BAŁTYK-LECHIA, (trzeba odrzucić Pogoń :x, nie wiem co się stalo, byliśmy z nimi jak z Legią i wszystko się zepsuło ... no nieważne, co do Hutnika to ja nie mam opinii może ktoś mnie "sprostuje").
Czy członkowie FB rozpatrzą prośbę kolegów z Gdynii. Tzn. jakieś spotkanie albo coś. Ja wiem że nie mam na to wpływu ale należy rozpatrzeć wsyzstko, jeśli oni nas szanują, my ich szanujemy ...

Pozdrawiam fanów Legii, Śląska, Bałtyku i Lechii

Panie Charon musisz sie puknąć w głowę bo FB w sprawie zgód ma tyle do powiedzenia co nic. Chłopcze jeszcze się musisz w życiu dużo nauczyć a FB naprawdę nie ma w tym temacie nic do gadania.
A może sam przez neta załatwisz nam zgodę. I na przyszłość nie ośmieszaj się z takimi wypowiedziami.

HAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHA niezły żart
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez G@L@ 2003-11-21, 6:45 pm

Moim zdaniem najbardziej realna jest zgoda z Olimpią Elbląg oraz ze Śląskiem Wrocław :)

ZAGŁĘBIE , LEGIA , BKS :!: :!: :!:
G@L@

Postprzez piknik fans 2003-11-21, 7:30 pm

nie nam tutaj decydować :!: :!: :!:
piknik fans

Postprzez CharoN^ 2003-11-21, 8:45 pm

Dobrze, walnąłem głupote, bo nie orientuje się do końca w takich sprawach. Może napisz mi z dóbr swoich o co w tym chodzi i w jaki spobób to przebiega, bo z tego co napisałeś to twojej opinii na ten temat nie znam i nie mogę poznać.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Franz 2003-11-21, 8:58 pm

CharoN^ napisał(a):Dobrze, walnąłem głupote, bo nie orientuje się do końca w takich sprawach. Może napisz mi z dóbr swoich o co w tym chodzi i w jaki spobób to przebiega, bo z tego co napisałeś to twojej opinii na ten temat nie znam i nie mogę poznać.

Najprościej rzecz biorąc ultrasi nie są od ustalania zgód, układów itp. Od tego są zupełnie inne osoby, ale nie wystarczy tylko to że my szanujemy Śląsk a oni nas i już mamy mieć z nimi zgode :!: . i takich spraw nie ustala się na forum.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice