Fakt, że straciliśmy w tych kilku meczach chyba więcej bramek niż w całej poprzedniej rundzie jesiennej:D Ale też więcej strzeliliśmy, pocieszające jest to, że w każdym meczu coś strzelamy

Szkoda mi Hosicia..
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
YOOSHKY napisał(a):W 10' meczu Bałtyk Gdynia - GKS Tychy, Hubert Jaromin zdobywa bramkę dającą prowadzenie Tyszanom.
Jest to pierwsza bramka stracona przez Bałtyk w tym sezonie na własnym boisku.
zuban10 napisał(a):YOOSHKY napisał(a):W 10' meczu Bałtyk Gdynia - GKS Tychy, Hubert Jaromin zdobywa bramkę dającą prowadzenie Tyszanom.
Mi się wydaje czy to tak jest, Koźmiński, Jaromin przeszli tylko do innego potencjalnie wydawałoby się słabsyzch zespołów i strzelają - dlaczego u nas nie strzelali ;/
YOOSHKY napisał(a):zuban10 napisał(a):YOOSHKY napisał(a):W 10' meczu Bałtyk Gdynia - GKS Tychy, Hubert Jaromin zdobywa bramkę dającą prowadzenie Tyszanom.
Mi się wydaje czy to tak jest, Koźmiński, Jaromin przeszli tylko do innego potencjalnie wydawałoby się słabsyzch zespołów i strzelają - dlaczego u nas nie strzelali ;/
Koźmiński nie dostał szans na grę (ch... wie czemu), a Jaromin strzelił przed chwila swojego pierwszego gola w sezonie (rozegrał 5 meczy), więc póki co nie szaleje.
PS. W tym samym meczu gra Lilo tylko z drugiej strony barykady.
Mecz musi być ciekawy. Otwarta gra z obu stron, słupki, wybicia z linii bramkowych...
W 26 min. meczu z Kolejarzem w Stróżach Krzysztof Bodziony (z podania Charlesa Nwaogu Uchenny) strzelił 100. bramkę dla Floty Świnoujście w historii jej występów w 1. lidze. Spotkanie zakończyło się remisem 1:1.
Flota na zapleczu ekstraklasy debiutowała w sezonie 2008/2009. Oba dotychczasowe sezony kończyła na siódmym miejscu. Pierwszego gola dla zespołu z wyspy Uznam w rozgrywkach pierwszoligowych strzelił 2 sierpnia 2008 r. Arkadiusz Sojka w meczu z Dolcanem Ząbki (1:0). Spotkanie to Flota w roli gospodarza rozgrywała na stadionie w Policach.
W sezonie 2008/2009 świnoujścianie strzelili 43 gole w lidze, a najskuteczniejszym zawodnikiem zespołu był Piotr Dziuba (obecnie Pogoń Szczecin) - 9 bramek. Dwa gole mniej strzelił Paweł Buśkiewicz.
W ubiegłych rozgrywkach Flota strzeliła 33 gole, najwięcej Charles Uchenna Nwaogu - 8 i Damian Staniszewski - 6.
W bieżącym sezonie podopieczni Petra Nemeca są rewelacją rozgrywek. Przed 12. kolejką zajmowali trzecią lokatę, a absolutnym liderem strzelców zaplecza ekstraklasy jest Nwaogu, mający na koncie już 10 bramek. Pięć goli strzelił Michał Ciarkowski.
django napisał(a):Kilka nazwisk wygląda znajomo:
http://tmp.niezalezni-sosnowiec.pl/inde ... 5&Itemid=3
August napisał(a):django napisał(a):Kilka nazwisk wygląda znajomo:
http://tmp.niezalezni-sosnowiec.pl/inde ... 5&Itemid=3
Teraz już wiem czemu sklep Kisiela tak często zamknięty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników