Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Pesto napisał(a):PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):kwieciu napisał(a):Fajnie, że piszecie o Śląsku ;) To się chwali :)
Ale mam pytanie - wielu z Was wymienia Czuwaj Przemyśl - dlaczego?
W Przemyślu jest kilkunastu kolesi którzy sympatyzują z Zagłębiem byli na meczu Zagłębia w Poznaniu na Lechu i pare razy na Ludowym.
Czuwaj Przemyśl to fan-club Legii , podobnie jak Radymianka Radymno (12 km od Przemyśla). Na dworcu w Przemyślu był napis Zagłębie Sosnowiec , pokreślili go kibice przemyskiej Polonii.
A PAMIĘTASZ MOŻE KOLEGO WRZESZCZ I KOLESI Z NOŻAMI I BRECHAMI???Pieniadz/Lechia napisał(a):W Gdańsku jest duży szacunek do Zagłębia, za wierność klubowi i bliskość Legii, a u Was jak widzę Lechia jest gdzieś tam ( i nic mi do tego), chociaż muszę zweryfikować mój stosunek do Was. Ktoś powiedział : nie zabiegać, niech zabiegają. Pozdrawiam serdecznie.
POKAZÓWKA?ROZJEBANIE KOMUŚ GŁOWY SIEKIERĄ CZY KLUCZEM TO POKAZÓWKA?JA PIERDOLĘ TAKICH KOLESI...Pieniądz napisał(a):Pamiętam. To była pokazówka, że z Lechią trzeba się liczyć i ... pamiętam także wypowiedzi chuliganów Lechii po akcji, że dażą Was szacunkiem i,że jeszcze ocieplenie nastąpi, to tyle ... A z innej beczki czytają o Cracovi jako ew. zgodzie Waszej to już mi wiele tłumaczy ... brak wiedzy o historii Waszych zadym. Ciągle pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników