Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):A jak spisali się testowani zawodnicy na tle ekstraklasowej druzyny.Wiem,to tylko sparing ale.....
patrios91 napisał(a):dziejus napisał(a):A jak spisali się testowani zawodnicy na tle ekstraklasowej druzyny.Wiem,to tylko sparing ale.....
Ja chcialbym zobaczyc sparing Zaglebia z mocnymi napastnikami. Czuje,ze Cracovia dostala by wtedy lanie. Tylko po co napastnicy jak sie ma multum pomocnikow?-teoria Hytrego.
dziejus napisał(a):Podejrzewam a nawet jestem pewny że Chojnacki to widzi i wie że napastników u nas nie ma.To gdzie ta jego listaTym bardziej ze mowi że testowani zawodnicy nie są na tę chwile wzmocnieniami a tylko uzupełnieniem
August napisał(a):
A z kim Chojnacki ma rozmawiać o wzmocnieniachCzy wie na czym stoimy
Być może ta sama sytuacja co z Pachem.
patrios91 napisał(a):Ja nie mam pojecia jak klub ma funkcjonowac jesli Hytrus nie jest oficjalnie wywalony,a znajduje sie na wakacjach w najwazniejszym dla klubu jak i kazdego prezesa klubu pilkarskiego w Polsce.. okresie. Trzeba wywalic Hytrego...(mily telefon) i powolac Adamczyka na stanowisko prezesa gdyz innych kandydatow narazie nie ma. Bez tego jestesmy w d*pie,a kazda godzina dziala na nasza niekorzysc.
zimek napisał(a):a to nie jest tak ze ma byc dwoch prezesow Hytry i Adamczyk bo na to mi wyglada
August napisał(a):zimek napisał(a):a to nie jest tak ze ma byc dwoch prezesow Hytry i Adamczyk bo na to mi wyglada
Dwóch nie. Może być Prezes i Wiceprezes
patrios91 napisał(a):Adamczyk i kto?
kiboll napisał(a):Adamczyk i Masiota
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników