PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):(pewnie problem z serwerem :roll: ) [/i][/b]
Autorzy strony do tego celu niebędą potrzebowali żadnego wolnego miejsca na serwerze ani nieponoszą dodatkowych kosztów ,wystarczy trochę czasu.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):(pewnie problem z serwerem :roll: ) [/i][/b]
zaglebie1906 napisał(a):PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):(pewnie problem z serwerem :roll: ) [/i][/b]
Autorzy strony do tego celu niebędą potrzebowali żadnego wolnego miejsca na serwerze ani nieponoszą dodatkowych kosztów ,wystarczy trochę czasu.
Qni napisał(a):Nie mozna sie doczekac na stronie Zaglebia relacji na zywo (jaka ma np: Slask, czy prawie live Promien Zary), to moze poprzez to :
Baryla napisał(a):ja sadze ze ludzie odpowiedzialni za strone maja dosc roboty a radio to nie male obowiazki :!: moze ktos z forumowiczow by sie tym zajal :!:
Generał napisał(a):co do łącza to mozesz zrobić i w jakości 64Kb/s wiec niemaproblemu
_ToMaSzEk_ napisał(a):Generał napisał(a):co do łącza to mozesz zrobić i w jakości 64Kb/s wiec niemaproblemu
no to spoko jak coś to mi pomóż(bo nie umiem zakładać i znam się zbytnio na serwerach itp) i można ruszyć z radyjkiem eheheh dla mnie nie ma problemu ;]]]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników