Marketing klubu

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marketing klubu

Postprzez _PAoLO_ 2010-06-06, 4:40 am

zimek napisał(a):mnie troche rozbawil ale jedno widze ze gosciu byl dopiero na Zaglebiu 3 razy a juz chce pokazac wszystkim jak wielkie i znane jest Zaglebie tak trzeba na to patrzec a glupota moze tez ale to taki wiek i wiem ze jest wartosciowym kibicem ja pamietam jak za moich czasow byl dosc widoczny podzial w Dabrowie na Zaglebiakow i tych ktorzy szli za gieksa i w szkole tez sie dostalo za szalik jeszcze ktory babcia tydzien na drutach robila ale to akurat co niektorzy nawet nie moga sobie wyobrazic nara

w ktorej szkole i w ktorym roku to bylo??? z ciekawosci pytam, pozdro.
_PAoLO_

Postprzez zimek 2010-06-06, 9:25 am

w 90 i szkola im.Karola Adamieckiego
zimek

Postprzez nexus7777 2010-06-10, 8:00 pm

Ja teraz z innej beczki, zaczyna się męcz (w końcu mogę na spokojnie obejrzeć skrót) po raz kolejny kapitan ZS otrzymuje proporczyk (bądź coś innego) a my się rewanżujemy uściskiem dłoni - paranoja, JEŻELI NAS NIE STAĆ CHOCIAŻBY NA JAKIŚ PIED@LONY GADŻET TO JA JUŻ MAM SŁÓW.
Panowie decydenci zastanówcie się co WY robicie.

P.S.
Panie Górski, nie pałam do Pana sympatią ale niech się PAN zastanowi w co lub w kogo ma Pan zamiar inwestować miejskie pieniądze (oczywiście mam na myśli diabełka (szatan) oraz "szczodrego" do bólu prezesa (hytry) - nawet wikipedia panowie ma was w dupie.
nexus7777

Postprzez patrios91 2010-06-10, 9:59 pm

Tu nie ma marketingu,tu jest amatorka,oszustwa i zlodziejstwo. Tu trzeba organ scigania :!:
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Sonda 2010-06-11, 6:01 pm

Ciekaw jestem jak tam interes Taxi się kręci? Dwa samochody widze codziennie, ale niestety na postoju:
Pierwszy na Sieleckiej koło Stat Oil a drugi na Mościckiego koło UM. Prezes zapowiadał wielkie zyski i szybką rozbudowe floty.Reklama na głównej Razem jedziemy po awans jest już niestety chyba nieaktualna. Zobaczymy jaka będzie na nast. sezon? Macie jakieś propozycje?
Sonda

Postprzez zimek 2010-06-11, 11:28 pm

amatorka i mydlenie oczow taki marketing ma klub o moj boze kocham ten klub cale zycie i cale zycie mnie ktos w c..a robi pozd
zimek

Postprzez bbartek 2010-06-12, 7:42 am

Proponuje zebrać wszystkie pomysły marketingowe które pojawiły się na Forum i przekazać do Miasta jako potencjalnego nowego właściciela lub współwłaściciela ( możę Dział Promocji , jeżeli taki istnieje).
bbartek

Postprzez nexus7777 2010-06-17, 9:48 am

Dąbrowa będzie się promowała w Zagłębiu i na Śląsku

Dąbrowa Górnicza rozpoczyna prężna kampanię, która ma pokazać mieszkańcom wielu miast, że jest to wymarzone miejsce do wypoczynku i rekreacji. Oprócz Zagłębia i Śląska, promocja dotrze także do Krakowa.

Sosnowiec będzie pierwszym przystankiem akcji promocyjnej walorów Dąbrowy Górniczej. Już w czwartek od 14 na sosnowieckiej "patelni" mieszkańcy będą mogli nauczyć się jeździć na rolkach, obserwować profesjonalistów w jeździe freestylowej, a swoje umiejętności zaprezentują także rowerzyści uprawiający trial. - Sprzęt nie będzie potrzebny, ponieważ na miejscu, za darmo będzie można wypożyczyć rolki i pod okiem profesjonalnego i doświadczonego instruktora spróbować swoich sił - przekonuje Bartosz Matylewicz z Urzędu Miejskiego w Dąbrowie Górniczej.

To nie jedyne atrakcje. Mieszkańcy Sosnowca otrzymają także "Mapy dla aktywnych", które uwydatniają miejsca Dąbrowy Górniczej, w których można aktywnie wypoczywać. Miłą niespodziankę będą mieli także posiadacze telefonów z technologią Bluetooth. Na ich urządzenia zostaną przesłane wszystkie materiały promocyjne.

- Chcemy pokazać, że Dąbrowa Górnicza jest idealnym miejscem do aktywnego wypoczynku. Profesjonalnie przygotowane ścieżki rowerowe oraz trasy dla rolkarzy,cztery jeziora i ogrom zieleni pozwala na doskonały, popołudniowy wypoczynek i ucieczkę od miejskiego zgiełku - mówi Aneta Złocka z Wydziału Strategii, Promocji i Komunikacji Społecznej Urzędu Miejskiego w Dąbrowie Górniczej.

Po Sosnowcu, Dąbrowa Górnicza będzie się promowała w: Gliwicach (18 czerwca), Bielsku Białej (19 czerwca), Katowicach (20 czerwca), Chorzowie (21 czerwca), Częstochowie (26 czerwca), Dąbrowie Górniczej (27 czerwca), Jaworznie (28 czerwca), Krakowie (29 czerwca) i Zabrzu (30 czerwca).

Gazeta.pl Sosnowiec

http://sosnowiec.gazeta.pl/gazetasosnow ... lasku.html

PANIE HYTRY, PANIE SZATAN POPATRZCIE SOBIE JAK SIĘ ROBI PRAWDZIWY MARKETING I JAK POWINNO SIĘ PROMOWAĆ TO CO SWOJE I NAJBLIŻSZE SERCU.
nexus7777

Postprzez August 2010-06-17, 10:04 am

I dobrze, że chociaż Dąbrowa pokazuje, że w Zagłębiu można robić coś sensownego. Zarówno Miasto jak i kluby na to pracują. Jeśli dalej tak będzie to Sosnowiec w samym Zagłębiu będzie zaściankiem.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Darian 2010-06-17, 12:00 pm

Sosnowiec już jest zaściankiem Zagłebia Dąbrowskiego. Można było się przekonać o tym choćby w ostatnią sobotę podczas imprezy z cyklu INDUSTRIADA. W Sosnowcu była jedynie wystawa planszowa o koleji bez żadnych dodatkowych atrakcji a w Dabrowie była możliwość zejscia pod ziemie do kopalni, oprócz tego można było sobie zrobić zdjęcia z przebranymi w stroje górnicze osobami,projekcje filmowe,wystawa,wykład itp.
Ponadto w Dąbrowie w ten weekend będzie zlot militarny, w Będzinie są organizowane wszelkiej maści imprezy na zamku a Sosnowiec co ma do zaoferowania? Niewiele a nawet jeśli się coś organizuje to system informacji jest żaden i nikt nic nie wie o danej imprezie.

A już nawet nie wspominacjąc o tym co się dzieje w klubie Zagłębie.Bo tutaj to w ogóle nie ma czegoś takiego jak MARKETING. Jeżeli była jakaś incjatywa to jedynie ze strony kibiców którzy robią marketing klubowi.
Darian

Postprzez August 2010-06-29, 1:34 pm

Ciekawe czy u nas przyjęłoby się coś podobnego:

http://ambar.bydgoszcz.pl/pizza_zawisza.html
August

Postprzez PawełK 2010-06-29, 3:42 pm

August napisał(a):Ciekawe czy u nas przyjęłoby się coś podobnego:

Jak ktoś nie lubi oliwek to nie kupi ;-)
PawełK
pyszałek

Postprzez August 2010-06-29, 4:17 pm

PawełK napisał(a):
August napisał(a):Ciekawe czy u nas przyjęłoby się coś podobnego:

Jak ktoś nie lubi oliwek to nie kupi ;-)

Nie bądź mało elastyczny ;-)
August

Postprzez django 2010-06-29, 5:00 pm

W naszej sytuacji bardziej by pasowała z kurczakiem ;-) Do tego jakieś gadżety jak w McDonaldzie, np. figurki: Szatana, Prezesa, Górskiego, Wojewody... no i całej Rady Nadzorczej, żeby kibice kogli zobaczyć jak ci ludzie wyglądają. Figurki mogłyby być gadające. Szatan mówiłby: "Zagłębie będzie wielkie, tylko dajcie mi bańkę", Hytry: "By my chcieli na wczasy do Hiszpanii", a przewodniczący Rady Nadzorczej: "Baczyński, oddawaj za stojaki!". Do tego jakiś akcent kibicowski, powiedzmy napis na pizzy "Wszyscy do Żagania!". No i musi być akcja promocyjna, najlepiej w stylu prześcieradło na wiadukcie. Myślę, że byłby hit :niezle:
django

Postprzez August 2010-06-29, 5:44 pm

Pierdalnę sobie podwójnego Sławczyka na grubym cieście lekko spieczonego :lol:
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna