Chrobry Głogów - Zagłębie Sosnowiec (8.11.2003) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-11-01, 12:00 am

[b]MAMY SĘDZIÓW I JUŻ.JA COŚ O TYM WIEM. :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez ^m@rcin^ 2003-11-01, 10:43 am

Nie bedzie pociagu tylko autokary. Od poniedzialku bedą przyjmowane zapisy. :!:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez LTMario 2003-11-01, 12:50 pm

czy cena przejzadu autokarem będzie taka sama jak pociągiem ? wogóle to jaka będzie cena ??

( jeśli już pisze gdzieś o cenie to sorki nie czytałem )
LTMario

Postprzez wrocław ND 2003-11-01, 7:10 pm

wiecie tak jest zawsze trzeba szukac wytlumaczenia swojej slabej postawy na boisku! my juz tez nie raz slyszelismy ze slask kupuje sedziow ,mecze i takie tam bzdóry jedzcie tam zlupcie im dupy i tyle a tak na marginesie to jestesmy najbardziej nielubianymi ekipami przez odre opole :):) ( wy hanysy:) a my zydzi:)) ale to taka mala bzdora na zakonczenie pozdrawiam :) :)
wrocław ND

Postprzez Gość 2003-11-01, 8:38 pm

Jak zwykle w gorącej wodzie kompani!!

Od razu autorzy strony oraz kibice na forum musieli skomentować tekst z głogowskiej strony. A wystarczyło tylko z nimi porozmawiać. Zrobiłem tak przez GG i oto co teraz można wyczytać:

SPROSTOWANIE !!! W poprzedniej wersji zapowiedzi kolejki ukazało się zdanie które mogło sugerować że trójka sędziowska może pomagać Zagłębiu. Skontaktowałem się z autorem zapowiedzi i wyjaśniam. Autor miał na myśli nie to że to właśnie Zagłębiu będą pomagali sędziowie ale że to Chrobremu znowu będą przeszkadzali (kilka razy już się to zdarzyło). Wszystkich kibiców Zagłębia Sosnowiec którzy poczuli się urażeni tamtym sformułowaniem przepraszam i zapraszam na mecz do Głogowa. Poniżej znajduje się poprawiona i zgodna z moim odczuciem wersja zapowiedzi 13 kolejki. Pozdrawiam serdecznie - Tomasz Sęk

Runda jesienna powoli ma się ku końcowi. 8 listopada już przedostatnia seria. Do Głogowa przyjedzie wicelider. Jeśli mecz rozgrywany będzie jedenastu na jedenastu, to jest szansa na to, żeby Chrobry uzyskał korzystny rezultat. Jeśli natomiast głogowianom znowu przeszkadzać będzie trójka arbitrów (wiadomo że Zagłębie ma uzasadnione aspiracje II-go ligowe a znamy wszyscy poziom sędziowania w III lidze)- to o punkty będzie naprawdę ciężko. Kibice w Głogowie dobrze życzą Zagłębiu, nawet przygotowują specjalną oprawę tego meczu (nowe flagi, race itp.) więc prośba do kibiców Zagłębia, pomóżcie stworzyć nam na tym meczu niepowtarzalną atmosferę i kibicujcie waszemu klubowi. Mamy nadzieję że i piłkarze i sędziowie odpłacą się dobrą pracą na boisku. Niech wygra lepszy !!!

Tak więc Panowie czasami kulturalna rozmowa zdziała o wiele więcej niż internetowe przepychanki.

Pozdrawiam!!
Gość

Postprzez Gość 2003-11-02, 10:52 pm

co do "kasowników" to dotyczyło się zagłębia ale nie sosnowiec:) ci co byli w katowicach to wiedzą, były na ten temat rozmowy, bo siedzieliśmy obok siebie wystarczy zapytać sie starszych kolegów;)
Gość

Postprzez WOJTEK 2003-11-02, 11:25 pm

BAJU BAJU.CZYTAŁEM WASZE WYPOWIEDZI.A CO DO MOŁDAWII ??? :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Monti 2003-11-03, 10:11 am

Morpheus napisał(a):Jak zwykle w gorącej wodzie kompani!!

Od razu autorzy strony oraz kibice na forum musieli skomentować tekst z głogowskiej strony. A wystarczyło tylko z nimi porozmawiać. Zrobiłem tak przez GG i oto co teraz można wyczytać:

Po pierwsze na stronie Chrobrego było stwierdzenie a nie sugestja .

Po drugie bedąc autorem jakiegokolwiek medium należy odpowiadać za swoje teksty.

Po trzecie w zeszłym sezonie wielu posadzało Piasta, w kilku przypadkach wszystko wskazuwało że Piast kupoł. Ani razu na łamach serwisu Zagłębia nie pojawiło sie oskarzenie pod aderswm Piasta firmowane przez autorów serwisu. Jeśli były jakieś sugestje to w stylu że kibice Zagłębia oskarżają Piasta albo opis sytuacji po meczu z MK. Jeśli ktoś z autorów chciał wyrazić swiją opinie w tym temacie robił to na forum - prywatnie.

Po kolejne piszesz "wystarczyło napisać do autorów strony Chrobrego". A ja pytam niby dlaczego ? Skoro jak twierdzisz popełnili błąd i chcą go wyprostować to może oni by sie pofatygowali i poprosili o umieszczenie sprostowania na łamach naszego serwisu.
Monti
Moderator

Postprzez CHROBRY 2003-11-04, 12:32 pm

DO ZOBACZENIA W GŁOGOWIE
POZDRAWIAM
CHROBRY GŁOGÓW
HOOL'S :evil:
CHROBRY

Postprzez CHROBRY 2003-11-04, 12:42 pm

CHROBRY & KKS KALISZ
CHROBRY MA DLA WAS KIBOLI ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC
DUŻY SZACUNEK
CHROBRY

Postprzez DaMi 2003-11-04, 10:26 pm

Są nowe bilety na przejazd autokarem :]
DaMi

Postprzez mlody1906 2003-11-04, 11:14 pm

moze ktos podac jak najszybciej CENE godz wyjazdu i przyjazdu - do kiedy bedzie przedsprzedaz !?
mlody1906
Adventure Group

Postprzez PawełK 2003-11-05, 1:50 am

Cena biletu na autokar to 39 pln :!:
PawełK
pyszałek

Postprzez Jacek_L 2003-11-05, 9:34 am

ale mam problem!!! :? ....nie jestem z Sosnowca i jade do Głogowa mieszkam 80km od Wroclawia i sie okazalo ze nie ma ani PKS ani PKP(no jest pociag po 20.00 ale to zapózno....)no i chialbym sie zapytac bo z Sosnowca sa autokary organizowane i czy mogłbym sie zabrac z Głogowa do Wrocławia(oczywiscie zaplace :) )bo we Wrocławiu jest juz PKS do mojego miasta...czy jest taka mozliwosc pozdro!!!!
nr gg 1331255
Jacek_L

Postprzez PawełK 2003-11-05, 9:39 pm

Zbiórka o godzinie 6:00 przed halą na Żeromskiego.
Wyjazd 6:30
PawełK
pyszałek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice