Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Ponoć mecze Wisły z Lechią w PP i Cracovii z Ruchem były zagrożone. Pomogła interwencja magistratu. Zapewne i w tym przypadku tak będzie. Tak czy owak nie sądzę, aby krakusy wróciły do Sosnowca. Ciekawe tylko jak tam kwestie rozliczeń.
patrios91 napisał(a):Myslisz,ze kibice by sie zgodzili na powrot krakusow na Ludowy
mati2114 napisał(a):Tu jak widać są kary finansowe,to ja się pytam czemu my dostaliśmy kare zamknięcia stadionu na jeden mecz!!!!!!
pzpn gdzie tu logika i sprawiedliwość !!!
patrios91 napisał(a):Taka Wisla czy Cracovia cieszy sie z glupoty PZPN-u.
Dzisiaj dobiegła nas rewelacyjna wiadomość - Piotr Pierścionek, trener sosnowieckiego Zagłębia poprowadzi wraz z popularnym Frantzem piłkarską kadrę Polski i zastąpi na tym stanowisku Jacka Zielińskiego. - Wola Franciszka Smudy jest dla nas zobowiązująca, więc mimo pewnych obaw musimy na to przystać i jeszcze przed świętami poznamy oficjalne stanowisko związku, który raczej przychyli się do tego wniosku - mówi Agnieszka Olejkowska rzecznik PZPN-u.
Całą sprawę niechętnie komentuje sam zainteresowany, ale potwierdza fakt rozmowy telefonicznej ze Smudą. - Rozmawialiśmy dwa dni i dwie noce, niemal spóźniłem się na mecz z Bałtykiem Gdynia, ale jak często powtarzam, klub ze stolicy Zagłębia Dąbrowskiego jest dla mnie priorytetem. Jeśli chodzi o kadrę byłbym jedynie człowiekiem od układania strategii i wyznaczania składu przed meczem - pod kątem cech wolicjonalnych, dyspozycji dnia, fryzury i innych pierdół związanych z kadrowiczami - mówi szkoleniowiec Zagłębia.
Panu Piotrku życzymy jak najlepiej na nowej drodze kariery zawodowej i w życiu osobistym ;)
emdżej napisał(a):Dzisiaj dobiegła nas rewelacyjna wiadomość - Piotr Pierścionek, trener sosnowieckiego Zagłębia poprowadzi wraz z popularnym Frantzem piłkarską kadrę Polski[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników