Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
nexus7777 napisał(a):Troszkę mnie ponosi, ale też chodzę z dziećmi na mecze i chciałbym kiedyś zacząć jeździć z dziećmi na mecze wyjazdowe, może udałoby się kiedyś stworzyć coś takiego na stadionach jak sektory neutralne, gdzie można by było niezależnie od przynależności do klubu wziąć dziecko i w spokoju obejrzeć mecz i nie martwić się o to, że któryś z kibiców potraktuje moje dziecko racom świetlną albo nie spuści łomotu rodzicowi na oczach dziecka.
Smazu napisał(a):Myślisz , że pijanego będzie to obchodzić?Tu wina nie tkwi w Sosnowcu w Łodzi czy gdziekolwiek.To psychika całego narodu.W Szkocji na osiedlu Ibrox(znajduje sie tam stadion Rangersów) facet ktory pójdzie w koszulce Celticu prawdopodobnie zostanie ew. zwyzywany lekkoa w Polsce iść po Chorzowie w koszulce Zagłębia?katastrofa...
Druga sprawa - alkohol.Znowu porównam do Szkocji i Celticu(na innym meczu za granicą nie byłem) mianowicie na stadionie nie ma ANI JEDNEJ osoby zalanej w trupa.Wiadomo , że każdy wypije piwo czy dwa , ale nie ma takich co nie potrafią ustać na nogach i to też jest ważne.. ale cóż.W Polsce byle by zarobić a , że facet ledwo kontaktuje to jego sprawa..
uzielone napisał(a):Górski niech się skupi na budowie stadionu piłkarskiego i nowego lodowiska a nie halli sportowej oddalonej od tej w Dąbrowie o 500 metrów. Mamy piłkę i hokej to skupmy się na tym, koszykówka i siatkówka jest w Dąbrowie. Kolporter jak chce wyłożyć kasę to niech dołoży do nowego stadionu bądź lodowiska.
davidian napisał(a):Do tego proponuje dorzucić halę na Żeromskiego i w Milowicach i już możemy się starać o jakieś Mistrzostwa Świata lub Europy w ręcznej, kosza lub siatkę ewentualnie futsal
Smazu napisał(a):nexus7777 napisał(a):Troszkę mnie ponosi, ale też chodzę z dziećmi na mecze i chciałbym kiedyś zacząć jeździć z dziećmi na mecze wyjazdowe, może udałoby się kiedyś stworzyć coś takiego na stadionach jak sektory neutralne, gdzie można by było niezależnie od przynależności do klubu wziąć dziecko i w spokoju obejrzeć mecz i nie martwić się o to, że któryś z kibiców potraktuje moje dziecko racom świetlną albo nie spuści łomotu rodzicowi na oczach dziecka.
Myślisz , że pijanego będzie to obchodzić?Tu wina nie tkwi w Sosnowcu w Łodzi czy gdziekolwiek.To psychika całego narodu.W Szkocji na osiedlu Ibrox(znajduje sie tam stadion Rangersów) facet ktory pójdzie w koszulce Celticu prawdopodobnie zostanie ew. zwyzywany lekkoa w Polsce iść po Chorzowie w koszulce Zagłębia?katastrofa...
Druga sprawa - alkohol.Znowu porównam do Szkocji i Celticu(na innym meczu za granicą nie byłem) mianowicie na stadionie nie ma ANI JEDNEJ osoby zalanej w trupa.Wiadomo , że każdy wypije piwo czy dwa , ale nie ma takich co nie potrafią ustać na nogach i to też jest ważne.. ale cóż.W Polsce byle by zarobić a , że facet ledwo kontaktuje to jego sprawa..
emdżej napisał(a):Ponosi was wyobraźnia.
Jeśli przegramy z Arką, to wszystkie mecze do końca sezonu mogę oddać walkowerem. Po co się męczyć, to już nie będzie miało sensu - zapowiada właściciel Polonii Warszawa Józef Wojciechowski.
Smazu napisał(a):Jeśli przegramy z Arką, to wszystkie mecze do końca sezonu mogę oddać walkowerem. Po co się męczyć, to już nie będzie miało sensu - zapowiada właściciel Polonii Warszawa Józef Wojciechowski.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Poloni ... 1,717.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników