Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
-_- napisał(a):Mam takie pytanie do Was Wiaro ;)
powiedzcie mi jak się wchodzi na Trybunę Krytą?:D nigdy tam nie byłem i nie wiem czy wchodzi się normalnie od stawików i obchodzi stadion, czy też po drugiej stronie są również bramki?:D
Muszę wziąć młodego na stadion, a ten będzie pewnie marudził, że na głowę kapie i nie wytrzyma na otwartym, a przecież nie wyjdę w połowie meczu hehe:)
pyla napisał(a):Jeżeli ktoś nie mieszka w Sosnowcu lub jest za granicą lub nie może przyjsc na mecz to transmisja jest na Orange sport - info
SO_1906 napisał(a):bonus11 napisał(a):Na kryta juz nie ma chyba biletow...
Nie można wszystkich biletów sprzedać w przedsprzedaży...
SO_1906 napisał(a):pyla napisał(a):Jeżeli ktoś nie mieszka w Sosnowcu lub jest za granicą lub nie może przyjsc na mecz to transmisja jest na Orange sport - info
Nie na Orange Sport Info, tylko na Orange Sport... Jak czegoś nie wiesz to nie wprowadzaj innych w błąd.
pyla napisał(a):SO_1906 napisał(a):pyla napisał(a):Jeżeli ktoś nie mieszka w Sosnowcu lub jest za granicą lub nie może przyjsc na mecz to transmisja jest na Orange sport - info
Nie na Orange Sport Info, tylko na Orange Sport... Jak czegoś nie wiesz to nie wprowadzaj innych w błąd.
Nikogo nie wprowadzam w bład, Ty ludzi wprowadzasz w błąd bo transmisja jest na ORANGE SPORT INFO początek o godz. 18,30. takie trudne sprawdzic w programie mądralo
Sir napisał(a):Rozumiem że w internecie, będzie możliwość zobaczenia tego meczu na żywo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników