Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
LucasUSA napisał(a):Kuzwa, zaczyna mnie to irytowac, placzecie co niektorzy nad jakims Masarczykiem, ktory tez polecial sie wyplakac do dziennikarzy i juz nam opinie wyrabia, bo nie pojechal do Hiszpanii. A jeszcze jest w klubie. ZA te placze tym bardziej nie powinien jechac. Gosc ODCHODZI z klubu, mial isc do Miedzi, pojdzie gdzie indziej.
patrios91 napisał(a):http://www.zaglebie.eu/filmowe-podsumowanie-pierwszego-dnia-_2_330.html
Zacytuje 6 minute i 45 sekunde filmu...Szatan do pilkarzy.."Dajcie te pilki juz,dajcie te pilki bo trzeba juz isc ku*wa....byk gwizdek !? " Czy tak sie zwraca wlasciciel do pilkarzyMoj optymizm z dnia na dzien spada patrzac jak sie traktuje ludzi w Zaglebiu
Fabian_sC napisał(a):Co za kibice.. nie poznaja ludzi z klubu
dziura_w_całym napisał(a):Nie ogladalem filmu, ale Szatan tam pojechal z cala rodzina chyba do 5 pokolenia (ciekawe czy zaplaci z wlasnej kasy czy zabierze z tego co dal do Zaglebia?). Akurat takie zachowanie mnie nie dziwi bo to normalka, tak sie jegomosc zachowuje na codzien. Ci co z nim pracuja to wiedza i przestalo to juz ich szokowac. Miejsca dla Masarczyka zabraklo bo pojechala rodzinka pewnie nie tylko ta najblizsza.
lys1975 napisał(a):Franciszek Smuda zapowiedział w zeszłym tygodniu, że chciałby powołać piłkarza FSV Mainz, Eugena Polanskiego, do reprezentacji Polski na marcowy mecz z Bułgarią. Urodzony w Sosnowcu zawodnik potwierdza na łamach "Futbol News", że z selekcjonerem się spotka, ale ewentualnego powołania nie przyjmie.
- Z trenerem Smudą jestem już umówiony i się spotkam. Porozmawiamy, ale niezobowiązująco. Dopiero później pomyślę, czy moja gra dla Polski jest możliwa, czy nie. Urodziłem się przecież w Sosnowcu, to może nie jest taki zły pomysł? Ale decyzji jeszcze nie podjąłem. Zobaczymy, co powie i zaproponuje Smuda.
Zapytany o powołanie na zbliżający się mecz z Bułgarią, wypożyczony z hiszpańskiego Getafe piłkarz, odpowiedział, że nie ma żadnych wątpliwości.
- Na pewno nie przyjąłbym powołania! To dla mnie zdecydowanie za wcześnie. Postanowiłem, że muszę mieć czas, by to wszystko ogarnąć. To moja decyzja. Prędzej zagram dla Polski w kwietniu, albo maju. Wszystko zależy od tego, jak potoczą się rozmowy - mówi Polanski, który nie tylko ma polskie korzenie, ale i żonę Polkę, Karolinę.
Więcej w "Futbol News"
Autor: PL Źródła: Futbol News
Chyba nam jakiś talent uciekł(nim zdążył się rozwinąć na dąbrowskiej ziemi...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników