PrzeglÄ…d prasy

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: PrzeglÄ…d prasy

Postprzez August 2009-12-30, 8:33 pm

django napisał(a):Może jumane będą

Może. Zapomniałem, że Prezes to "śpec" od samochodów. ;-)
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez SO_1906 2009-12-30, 9:58 pm

A jak to będzie wyglądało w przypadku kursu do np. Chorzowa ? Może być tak, że kilku hanysów zamówi taxówke tylko po to by ją obrzucać kamieniami itp... A może być też tak że jakiś sosnowiczanin znajdzie sie w Chorzowie i bedzie chciał spokojnie wrócić do domu.
SO_1906

Postprzez KalF92 2009-12-30, 10:55 pm

SO_1906 napisał(a):A jak to będzie wyglądało w przypadku kursu do np. Chorzowa ? Może być tak, że kilku hanysów zamówi taxówke tylko po to by ją obrzucać kamieniami

W sumie to ciekawy scenariusz.
Mnie również nurtuje to w jaki sposób Zagłębiowskie Taxi chce się zabezpieczyć przed takimi "kozackimi" akcjami ?
KalF92

Postprzez ciacho-kazimierz 2009-12-30, 11:28 pm

Myślę że podróże w Taxi-Zagłębie po Batorym czy np po Skotnicy w Mysłowicach jest identycznym eksperymentem jak spacerek w barwach po Parku Wojewódzkim lub SilesiaCityCenter więc chyba rozmowy na temat kursów poza Brynice nie mają podstaw bytu.
ciacho-kazimierz

Postprzez patrios91 2009-12-30, 11:31 pm

django napisał(a):Może jumane będą ;-)

:lol: :)
Po Skotnicy to ja czesto chodze z szalikiem Zaglebia,poniewaz mam tam znajomych...Zaglebiakow ;-) Jeszcze nikt do mnie nie wyskoczyl,tylko ludzie,grupki ludzi sie krzywo patrzyli :)
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez ciacho-kazimierz 2009-12-30, 11:53 pm

Na Skotnicy mam kumpla Legionistę,który od małego się w Mysłowicach chował(w sensie dorastał) ale prawda taka że po ryju też tam można łatwo wyłapać 8)
ciacho-kazimierz

Postprzez Adam1906 2009-12-31, 9:39 am

ciacho-kazimierz napisał(a):Na Skotnicy mam kumpla Legionistę,który od małego się w Mysłowicach chował(w sensie dorastał) ale prawda taka że po ryju też tam można łatwo wyłapać 8)

Hehehe. Oj można, można. Co prawda w Mysłowicach jeszcze nie oberwałem, ale za łażenie w szaliku zimową porą 4 razy dostałem po pysku w Katowicach i raz w Chorzowie. Co prawda zawsze "ich" było kilku, ale na plus (o dziwo!) mogę powiedzieć, że nigdy barw nie straciłem :niezle:
Adam1906

Postprzez Adam1906 2009-12-31, 9:43 am

Jak poinformowały greckie media, napastnik Stali Rzeszów - Ireneusz Gryboś przebywa od wtorku na testach w trzecioligowym AGS Výzas Megáron.

Trener greckiego klubu zamierza przyglądać się zawodnikowi do najbliższego piątku. Następnie po konsultacjach ze szkoleniowcem działacze podejmą decyzję odnośnie przyszłości Grybosia.

AGS Výzas Megáron z dorobkiem trzydziestu punktów zajmuje 2. miejsce w ligowej tabeli.

W AGS Výzas Megáron występowali m.in. Szymon Sawala oraz Michał Rozkwitalski. Obecnie zawodnikiem greckiej drużyny jest Kamil Ulman.

źródło: własne / Stal Rzeszów.

No to zrobi tam "karierę". Zresztą widać po nazwiskach pozostałych Polaków, jakie to "sławy"...

Nie dość , że nie używasz opcji "Edytuj" i piszesz swój post pod swoim postem to na dodatek wklejasz informacje które są na forum od dawna.I co z takim zrobić? // Smazu
Adam1906

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-12-31, 2:23 pm

Dzisiejsza Gazeta wydanie Katowice -donosi o Zaglebie Taxi i kilka słow o druzynie
w rozmowie z Panem Hytry, i tak Taxi docelowo 21 szt samochody Volkwagen.
Co sie tyczy druzyny to praktycznie sklad jest ustalony z druzyna do Czerwca zostaje
Rafał Pietrzak, napastnik by sie przydal ale nie ma pospiechu, Hosic polecil dwoch
zawodnikow ze swojego kraju obronca i pomocnik - ale sa zawodnicy na I lige
pierwszy bedzie mogł zapoznac sie z Zagłebiem w Lipcu i ewentualnie podpisze
kontrakt, a na chwile obecna wszystko w druzynie jest pozamiatane i czekamy
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez peterrabit3 2010-01-01, 1:48 pm

Ciekawi mnie jak zareaguje Zarzad Zaglebia jesli dzis dowiemy sie ze Grybos wraca do Polski....
peterrabit3

Postprzez patrios91 2010-01-01, 5:53 pm

Wszystko wiemy Panie Tadeuszu ;-) ;-)
peterrabit3 napisał(a):Ciekawi mnie jak zareaguje Zarzad Zaglebia jesli dzis dowiemy sie ze Grybos wraca do Polski....

..a wraca ?

Jak wam sie podoba jedensatka jesieni 2 ligi zachodniej ;-) ? Mnie osobiscie jesli chodzi o Zaglebie w ataku nie pasuje Lachowski. Reszta sie zgadza.Z powodu kontuzji nie mogl wiecej postrzelac,ale licze na niego na wiosne.

-> http://sportslaski.pl/Nasza-11-jesieni- ... ,info.html
patrios91

Postprzez Sonda 2010-01-02, 4:37 pm

Choroba sprawiła, że Ireneusz Gryboś wyjazdu do greckiego klubu AGS Vyzas Megaron nie może zaliczyć do udanych. Pracy nie znajdzie raczej także w Zagłębiu Sosnowiec. Wszystko wskazuje na to, że wiosnę spędzi w Stali Rzeszów.Do Grecji Gryboś poleciał zaraz po świętach na zaproszenie przyjaciela, który jest członkiem zarządu klubu, walczącego o awans do II ligi. Napastnik Stali wziął udział w dwóch treningach, po czym zachorował i resztę pobytu w Grecji musiał spędzić w łóżku. - Rozmawiałem z prezesem i trenerem. Pod względem piłkarskim było w porządku, natomiast nie wiedzieli w jakiej jestem dyspozycji fizycznej. Zaprosili mnie na kolejne testy w styczniu - opowiada Gryboś. Do wyjazdu jednak raczej nie dojdzie, bo trener Stali zabronił swoim piłkarzom brania udziału w testach po Nowym Roku.

Gryboś nadal chce przejść do Zagłębia, ale wygląda na to, że nie chcą go sosnowiczanie. - Od momentu transferów, które przed świętami przeprowadziło Zagłębie, jakikolwiek kontakt się urwał - przyznaje piłkarz. - Na spotkaniu opłatkowym uprosiłem prezesa Stali, żeby spuścił z sumy odstępnego. Byłem bardzo zdeterminowany i myślę, że ile by zaproponowało Zagłębie, na tyle by się zgodził. W grę wchodziło nawet wypożyczenie. Prezes klubu z Sosnowca miał się odezwać, ale telefon milczy. Wydaje mi się, że znaleźli kogoś innego, albo nie są już mną zainteresowani.

Brak odzewu ze strony Zagłębia dziwi, bo trener Piotr Pierścionek przez całą rundę jesienną narzekał na brak klasowego napastnika. Gryboś pojawił się na testach w Sosnowcu i zrobił bardzo dobre wrażenie, strzelając w dwóch meczach, cztery bramki. - Nadal bardzo chciałbym grać w Zagłębiu, ale ani ja nie będę nikogo na siłę uszczęśliwiał, ani w Rzeszowie nie będą mnie na siłę sprzedawać. W tej chwili przygotowuję się ze Stalą do walki o utrzymanie w II lidze - kończy napastnik.

No to chyba wszystko już jasne w tym temacie.
Sonda

Postprzez patrios91 2010-01-02, 5:36 pm

Dla mnie ten tranfer Grybosia jest tak popier**lony ze nie wiadomo kto mowi prawde :) :) Sorki za cenzurowane slowo,ale lepiej nie mozna tego ujac ;-)
patrios91

Postprzez camilstone 2010-01-05, 11:45 am

http://pilkanozna.pl/index.php/Wydarzen ... 3%B3w.html

Wydarzenia - Ekstraklasa
Jak poinformowała oficjalna strona GKS Bełchatów, po trzech sezonach z klubem pożegnał się środkowy obrońca Paweł Magdoń. 30-letniemu zawodnikowi, który został sprowadzony wiosną 2007 roku, z końcem grudnia skończył się kontrakt i nie został on przedłużony.

"Madzia" w pierwszej drużynie wystąpił w 43 oficjalnych meczach, w których strzelił 3 bramki. W Ekstraklasie zaliczył 26 występów a największym jego sukcesem było wicemistrzostwo Polski z 2007 roku oraz finał Pucharu Ekstraklasy.

Paweł Magdoń nie znalazł jak na razie nowego pracodawcy.
camilstone

Postprzez August 2010-01-05, 11:48 am

Magdoń to zdaje się obrońca a na tyły chyba nie potrzebujemy wzmocnień.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników